Konuşacak kimsem yok:(

Öncelikle Kısasa Kısas Yapma..

Bu Meseleyi Konuşarak Hallet..
Ailelerinden Görmemişler Böyle İncelik, Artık Biz Öğreteceğiz..
Mümkünse Annene Beraber Gidin.. :34:

Annenizede Çok Geçmiş Olsun, Umarım Önemli Bir Şey Değildir..

Teşekkür ederim, yaşlılık şeker... Keşke konuşmak yetse, artık yetmiyor, yıllardır konuşuyorum. Hep de konuşan ben oldum. Eylem gerekli...

Hala büyütmüş eşimi, aynı şehirde yaşıyoruz. Hoş biri aslında en azından fena değil... Beni acıtan hala da değil zaten herifimin saçma tavırları... ben özgür yetiştirilmişim, sıkıştırılmadım hiç. yeryüzünün en geleneksel kadını tarafından büyütüldüm ama ki kendisi hacıdır, kalk teyzelerinin elini öp bile dememiştir annem. Ama eşim öyle değil hatta bir garip... O özgürlüğüne benden daha düşkündür ama konu ailesi ya da kendi arkadaşlarıysa özgürlüğü kağıt gibi cebe koyuyor. tabi benim ki de giriyor o cebe, daha okkalı bir biçim de hem de...

Hala çok özel bir kadın olabilir,sağolsun büyütmüş o yaşa getirmiş.
Sanırım ailesi yoktu eşinizin?
Bir vefa borcu olabilir,anlarım da ama insanların hayatta öncelikleri vardır.
Neyse ki ilişkilerimizi bu öncelikleri göze sokarak yaşamıyoruz ve bir seçim yapmamız gerekmiyor lâkin,
hala konusun da siz zaten gereğinden fazla hassas iken,eşinizin bu yaptırımları durumu çirkinleştiriyor.
Gidin tabi annenize ama bu konuyu da bir netliğe kavuşturmak lazım.
Önce gidin siz,kafanızı toplayın.Eşiniz de o tekmeleri bi boşluğa savursun,hırsını törpülesin.
Saçma ve gereksiz çıkışlarını bi yoluna soksun.
Hatasını anlayınca gelip sizi alsın...
Annenizin evine,elini öpmeye!!!
Damat olarak 2,5 senedir,annenizin evini bilmemesi de bir tartışma konusu ya neyse...

Bu arda bayram dönüşü yurt dışına göreve gidebilir... Yani 1-1.5 ay görüşmeyeceğiz, bir bakıma kırgın ayrılacağım. Bu beni daha da tedirgin ediyor:(((

Bu arda bayram dönüşü yurt dışına göreve gidebilir... Yani 1-1.5 ay görüşmeyeceğiz, bir bakıma kırgın ayrılacağım. Bu beni daha da tedirgin ediyor:(((

Tedirgin olması gereken kendisi olmalı,siz değil!
Tamam tartışma anında,çok sert,çok çirkin sözler çıkabilir ama bir sınırı var her şeyin.
Ve sizin de bir anneniz,aileniz var.
Azıcık da kendisi fedakarlık yapsın bakalım.

malesef erkekler böyle canım
ailesini eşinden önde tutarlar ama aslında bütün sıkıntılarını eşleri çeker...
umarım bayramda annenle beraber olmak sana çok iyi gelecektir

Tedirgin olması gereken kendisi olmalı,siz değil!
Tamam tartışma anında,çok sert,çok çirkin sözler çıkabilir ama bir sınırı var her şeyin.
Ve sizin de bir anneniz,aileniz var.
Azıcık da kendisi fedakarlık yapsın bakalım.

İnanın fedakarlık falan beklemiyorum, beni başkaları için bir şeylere zorlamasın yeter. Hayırlarım onu delirtmesin en azından...

Kaldı ki taşınmaya yardıma gidilecekse eğer, yardımı kadın yapıyor ne yazık ki erkek değil. O tepemde dikilecekti ben çalışırken...
Benim sorunum şu, sevgisini sıkça göstermezse yapamayanlardanım ben. Hani böyle içimde patlar, gerçekten. Konuşkanımdır, hareketliyimdir, pozitifimdir. Eşim bu yönlerimi bazen kullanıyor gibi. Ve işte o zaman kullanılmış hissediyorummmmmm:((( 1 haftadır konuşmamam, yanında da yatmadım ilk kez, onu hem kızdırdı hem korkuttu. Önümüzdeki 1-1.5 ay görüşmeyeceğiz bu kırgınlıkların üstüne. Sonra...?????????

ne günü gidip kaç gün kalıp ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz tam olarak ve eşiniz yola ne zaman çıkacak?
yani siz döndükten sonra arada hiç görüşeceğiniz gün olmayacak mı?
1-1,5 ay gibi bir süre hem uzun görünüyor hem de bir açıdan iyi olabilir.
Düşünmek için yalnız kaldığında belki fırsatı olacak, iyice kıymetinizi anlayacaktır.
Yani umarım öyle olur.

döndüğünde zaman geçmiş olur ve kırgınlıklarınızı ve kızgınlıklarınızı unutmuş olursunuz özlem giderirsiniz ama yine bi akraba konusu açıldığında kavgalar patlak verir

istese de istemese de kafa dinleyeceğim hem bazı şeyleri gözden geçirmeliyim de git annenin yanına.düşünsün dursun kıvransın bir süre bazı telefonlarını açma bazıları aç soğuk konuş. ne oluyor derse "hiiiç" de.ayrılacağını sansın iyice bir korksun.sonraa bak bakiyim nasıl kıvranıyor,nasıl yola geliyor.:23:

döndüğünde zaman geçmiş olur ve kırgınlıklarınızı ve kızgınlıklarınızı unutmuş olursunuz özlem giderirsiniz ama yine bi akraba konusu açıldığında kavgalar patlak verir

Tekrar tekrar aynı konularda tartışmaktan yoruldum, bence o da yoruldu. bu konuda kırılma noktasındayız, ya dediğiniz gibi bizi çok yıprtacak tekrar tekrar ya da anlayacak ve üstüme gelmeyecek. Sanırım takındığım tavırda kararlı olmalıyım. ??????

ne günü gidip kaç gün kalıp ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz tam olarak ve eşiniz yola ne zaman çıkacak?
yani siz döndükten sonra arada hiç görüşeceğiniz gün olmayacak mı?
1-1,5 ay gibi bir süre hem uzun görünüyor hem de bir açıdan iyi olabilir.
Düşünmek için yalnız kaldığında belki fırsatı olacak, iyice kıymetinizi anlayacaktır.
Yani umarım öyle olur.

Dönüşüm anneme bağlı, sanırım hemen dönemem. O kasımda ülkede olmayacak. Büyük olasılıkla gitmeden görüşemeyeceğiz:( Bu bir fırsat mı yoksa daha mı sarpasarar bilemedim:((

Tekrar tekrar aynı konularda tartışmaktan yoruldum, bence o da yoruldu. bu konuda kırılma noktasındayız, ya dediğiniz gibi bizi çok yıprtacak tekrar tekrar ya da anlayacak ve üstüme gelmeyecek. Sanırım takındığım tavırda kararlı olmalıyım. ??????

kesin tavrını koymayıp sürekli taviz verirsen zaten istesende istemesende ikinizde tükenmiş olursunuz ve bu boşanmaya kadar gider o yüzden eşine senin de bi ailen olduğunu anlatmalısın bence ve oda bunu kabul edip senin aileni benimsemek zorunda

kesin tavrını koymayıp sürekli taviz verirsen zaten istesende istemesende ikinizde tükenmiş olursunuz ve bu boşanmaya kadar gider o yüzden eşine senin de bi ailen olduğunu anlatmalısın bence ve oda bunu kabul edip senin aileni benimsemek zorunda

Onun benim ailemle bir sorunu yok ki, aslında benim de onun ailesiyle bir sorunum yok. Sorun eşim ve ailesiyle ilgili zorba tavırları...

Onun benim ailemle bir sorunu yok ki, aslında benim de onun ailesiyle bir sorunum yok. Sorun eşim ve ailesiyle ilgili zorba tavırları...

yok o anlamda demedim zaten senin onun ailesini benimsediğin gibi onunda senin aileni benimsemesi gerekir demişsin ya annemin evini bile görmedi hiç diye o yüzden dedim

ay hepsimi aynı bunların...
git annene bi süre kal kafa dinle..
eşinde o çok kıymetli çevresiyle zaman geçirsin..
kafanı dinlemiş olursun böylece...

Back
X