• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşacak kimsenin olmaması

Kimseye dert anlatmiyorum. Buraya yazmak dışında dert anlattigin biri yok. İnsanlarla geyik veya gunluk konuşmalar yaparim genelde.

Annemle daha yakinim dert olarak ona birseyler anlatabilirim ama evde olan herseyi degil tabi ki.

Yaşadığım yerde hep yalnizdim arada komşularla gorusurdum simdi pandemiden dolayi ondan da kaciyorum sagligim icin. Şu 1.5 senedir evde tek basinayim valla kendimle de duvarlarla da konuştuğum cok olmuştur artik alistim :)
Insanlar genelde dert anlatmak icin beni arar ama sen nasilsin demezler, ben anlatacak olsam aman boşver cok takiyorsun diyip gecistirirler ama kendi dertleri dinlensin, onlara çareler bulunsun isterler. Ben artık cok beklentiye girmiyorum dinleyene anlatirim.dinlemeyene anlatmam :)

Buraya da çok anlatıyorum ben.
Çok destek gördüm yıllardır buradaki arkadaşlardan sağolsunlar.

Küçük bir yer öyle imkan yok şuan burda :)
Çıkıp yürümek icin de korkmayin disari çıkın ki bulunduğunuz yeri kesfedebilin. Kurs yoksa online kurslara katılın, ne bileyim online kitap kulüpleri bile var, pandemide her şey internet uzerinden artık :) biliyorum bu sizin istediginizi veremez ama ufak da olsa tatmin edici olur.
Bu arada o ic sıkıntısı sizinle alakali, kimse geciremez sizin kendinizin aşabileceği bir sey. Onun icin de ne yapmak istiyorsunuz, ne olsa sizi mutlu ederdi bunlari düşünün. Ozelden de yazabilirsiniz yardimci olmaya çalışırım, sizi anlıyorum fakat dediklerimi de dikkate alin lütfen.

Ben kimseye bir şeyimi anlatmıyorum.
Yakın olmaya çalışan insanlarında bana uymayan taraflarını gördüğümden kendimi çekiyorum.
Galiba kimseyle iletişim kurasım yok artık.
Önceden ben de sizin gibiydim.
Baktım ki pişman ediyorlar bir sustum pir sustum.
Şimdi kimseye bir şey anlatmıyorum.
Kafam da çok rahat bu yüzden.
Öneri olarakta iç dökmek için defter kullanabilir ya da size zararı dokunmayacak sosyal medya arkadaşı edinebilirsiniz.

Ben kimseye bir derdimi anlatmamayı tercih ediyorum. Yani birinin düzeltebileceği bir sorun varsa ben düzeltirim zaten. Yok düzeltilemez bir dertse kim ne yapabilir anlatsamda, yok bir de yanlış anlar doğrusunu anlatmaya çalış, yada anlayışsız çıkar sinir olursun, yada çok absürt biryerden bakar off dersin, ne gerek var. Anlatınca hiçbir üzüntü hafiflemiyorki. Beni, benim hayatımı, benim bakış açımı benden iyi kimse bilemez, benim iyiliğimi de benden çok kimse düşünemez. Ben bana yetiyorum

Şükür iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum, çabalıyorum...
Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için...
Siz de iyisinizdir inşallah.
Rica ederim.
Ramazan’dan beri aklımdasınız, birkaç gündür rastlaşmaya başladık, bir hal hatır sorayım artık dedim
İyiyim çok sağolun
Sizin de iyi olduğunuza inansam çok daha iyi olacam :)
Allah yardımcınız olsun, çok mutlu olun

Rica ederim.
Ramazan’dan beri aklımdasınız, birkaç gündür rastlaşmaya başladık, bir hal hatır sorayım artık dedim
İyiyim çok sağolun
Sizin de iyi olduğunuza inansam çok daha iyi olacam :)
Allah yardımcınız olsun, çok mutlu olun
Çok çok teşekkür ederim.
Amin inşallah.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kk nın bdv kısmını alev aldırıyorum. Çünkü en yakın dediğim arkadaşlarım bile anlamadı o yüzden forever kk 😄

Back
X