- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ya cidden aslında hiç sizin dediğiniz gibi düşünmemiştim çok doğru söylediniz.çok teşekkür ederim yorumunuz için.Bunu tersine çevirin o zaman. "Karşımdakilerin hepsi kaka yapan, gaz çıkartan insanlar anlatırım ne olacak, benden ne farkları var?" diye düşünün bilemedim.
ya çok afedersiniz saçma bir şey yazıcam ama düşüncemi belirtmeliyim.
ben konuşacağım zaman şöyledüşünüyorum:" ben kaka yapan gaz yapan bir varlığım dünyayı kirletiyorum ve kimse benim konuşmalarımı saçmalamalarımı dinlemek zorunda değil "
ne olur yardım.
vallahi canım düşüncelerim hiç önemsenmedi hep eleştirildim başka kızlarla kıyaslanıp küçük düşürüldümSosyal fobiniz var bende de var maalesef yetişme tarzınızla alakalı olduğunu düşünüyorum çok despot bir anne-baba modeliyle mi büyüdünüz?
Doğru tahmin etmişim aynı durumdayız sizin suçunuz değil yetiştirilirken ezilmenin getirdiği kaygılar çok etkiliyorsa yaşamınızı kendiniz yenemeyecek gibiyseniz psikologdan destek almanızı öneririm ya da takip edelim konuyu mutlaka güzel tavsiyeler çıkacaktırvallahi canım düşüncelerim hiç önemsenmedi hep eleştirildim başka kızlarla kıyaslanıp küçük düşürüldüm
inşallah canım güzel fikirler gelir.Doğru tahmin etmişim aynı durumdayız sizin suçunuz değil yetiştirilirken ezilmenin getirdiği kaygılar çok etkiliyorsa yaşamınızı kendiniz yenemeyecek gibiyseniz psikologdan destek almanızı öneririm ya da takip edelim konuyu mutlaka güzel tavsiyeler çıkacaktır
bunlarda bilinçaltını bu şekilde etkiledi işte ama rahat ol canım kimse mükemmel değil çekinme sal gitsin arada saçmala deliliğe vur bişekilde öz güvenini kazanman lazımvallahi canım düşüncelerim hiç önemsenmedi hep eleştirildim başka kızlarla kıyaslanıp küçük düşürüldüm
sosyal fobi kesinlikle.sevgili arkadaşlar bir derdim var evet ...
bana yardımcı olursanız ne kadar sevinirim..
benim derdim iyi bir işimgüzel bir eğitimim olmasına ragmen TOPLUMİÇİNDE KO NU ŞA MA MAM.
arkadaşlar konuşamıyorum topluluk içinde herkes gayet rahat fikirlerii belirtiyor konuşma sırası bana gelince önce vücudumu ateş basıyor sonra kalbim hızla çarpıyor yüzüm kızarıyor.SAÇ MA LI YO RUM
halbuki öyle güzel fikirlerim var ki ama kendimi ifade edemiyorum.kendimi savunamıyorum haklı bile olsam yüzde yüz kendimi haksız duruma düşürüyorum.
bu durum benim kaderimi bile etkileyecek diye korkuyorum
var mı benim gibi olanınız
ya çok afedersiniz saçma bir şey yazıcam ama düşüncemi belirtmeliyim.
ben konuşacağım zaman şöyledüşünüyorum:" ben kaka yapan gaz yapan bir varlığım dünyayı kirletiyorum ve kimse benim konuşmalarımı saçmalamalarımı dinlemek zorunda değil "
ne olur yardım.
yok canım pisikolog deneyimim hiç olmadı.sosyal fobi kesinlikle.
hiç bir psikoterapi vs. almayı düşündün mü?
yüz kızarıklığı ile birlikte daha da başedilmez duruma düşmüş hissediyorsundur.
ileri boyutta mı peki?
çok haklısınız sizce yenebilir miyim bu durumu?kırk yıl düşiünsem ben kaka yapan bri varlığım konuşmayayım demek aklıma gelmezdi
bakın hepimiz saçmalarız
bildiğimizin tersini bile söyleriz
çok emin olduğumuz şeyler karışır vs vs
bunun normal olduğunu kabul eidn
bir de karşımızdaki bizi elşetirse d ebize gülse de hatalı olsak da biz buyuz
geçen dışarıda sipariş verdim adam düşünme aşamasına geçmeden ilk verdiğim siparişi duymamış
3 porsiyon yemek söyleyecektik yani ilkini söyledik diğerlertini yavaş seçtik bir baktık ki ilki gelmedi
onu almamış zira insanların evirip çevirmesine o nasıl bu nasıl onda ne var bunda ne var demesine alışkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?