konuşamıyoruz

suskun10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
62
0
36
Tekirdağ
nişanlımla farklı şehirlerdeyiz. telefonla görüşüyoruz. ama telefonda konuşacak hiçbir şey bulamıyoruz ve bu durum canımızı sıkıyor. her geçen gün benden uzaklaştığını düşünüyorum. ben ona burda yaptıklarımdan bahsediyorum. o burdaki arkadaşlarımı tanımadığı için sıkılıyor. ne yazık ki ben de aynı şekilde. memlekete gittiğimiz zaman bu durum böyle olmuyor. telefonda çok çabuk sıkılıyoruz ne yazık ki... konuşacak bişey olmayınca. nolur bi fikri olan varsa söylesin. inanın her an çok daha fazla sıkılıyorum ve kendimi kötü hissediyorum((

Neden arkadaşlarınızı anlatıp birbirinizi sıkıyorsunuz. kendinizden, geleceğinizden vs.bir sürü konu bulursunuz.
Bizim de nişanlılığımız ayrı şehirlerde geçti ama her gün dünya kadar konu bulurduk.kaydirigubbakcemile3

ne yazık ki yerleşik bi hayatımız olamayacağı için yani ikimiz de sürekli tayinci olacağımız için çok fazla eşya alamıyoruz. o yüzden alacaklarımız yapacaklarımız bölümleri ne yazık ki çooook çabuk geçildi bizde. düğünümüzden bahsediyoruz çoğu zaman ama ne kadar sürebilir ki maalesef

off kötü bir durum..sadece telefon ve internetten başka alternatif yok..ama su da bir gercekki ben bile erkek arkadasımla telefonda konusurken sıkılıyorum..fazla bişey bulamıyoruz bizde..telefonda da ancak bu kadar oluyo çünkü telefonun amacıda bu aslında..söylemen gerken seyleri söyleyip kapatmak..ama bizde inadına boş boş konusuyoruz..yapılacak bişey yok sanırımmafoldumben

ne yazık ki öyle sanırım. konuşacak bişey bulamayınca saçmalamaya başlıyo insan. sonra tartışmalar başlıyo ve ööööle sürüp gidiyo bi önerisi olan varsa lütfen paylaşsın...

Üzülme,bunda acaip bir şey yok. Yüzyüze olmayınca illa ki bitiyor konuşacak konular.
Herkese olur öyle.
Ben hiç sevmem mesela telefonda konuşmayı.
Telefonda konuşacak bir şey yok diye birbirinizden soğumazsınız ki...

ben de öyle diyorum zaten. bi evlenelim o telefonların hepsini yok etmeyi planlıyorum. nefret ettim 2 yıldır. nerdeyse tuvalete bile onunla giricem

cnm bence ikinizinde telefonla konuşmasını sevmemesinden kaynaklanan bir durum biz aynı şehirde olmamıza rağmen nişanlımla bir ara en az 2-3 saat konuşuyorduk tabii artık eskisi gibi değil zemuszemus

o zamanlarda da bir sürü saçma şey bulup konuşurduk mesela aynı kanalı izleyip ordakileri çekiştirin ne bileyim gazetede görüdüğün bir şeyi paylaş bir sürü şey bulabilirsiniz eminim

bu konuda bayanlara daha çok iş düşüyor çünkü erkeklerin çoğu zaten telefonda konuşmayı çok sevmez

bende telefonda konusmayı pek sevmeyen bırı olarak
telefonda mesaj yazarken cenem duser benım, ki erkek arkadasımda benım gıbı
kaydirigubbakcemile3

canim benim ne kadar zamandir birliktesiniz?
haklisin valla yazdiklarinin aynisini bende yasadim. biz ayri sehri birak ayri ülkelerdeyiz. nisanlim türkiyede ben yurtdisindayim. ilk zamanlar bende cok zorlandim. dedigin gibi arkadas cevresinden yaptigin seylerden veya gittigin yerlerden bahsetsen zaten o tanimiyor bilmiyor. sikilir. ee evlilik dügün cocuk gelecektende hergün bahsedilmiyor ayni konular konusulunca sürekli insan bir süre sonra bikiyor. eee sonrada sacmalamaya baslaniyor. ilk zamanlar bizde günlük rapor verirdik birbirimize ve sonra biterdi konu. hatta bi ara o bazi sebeplerden dolayi 2 ay isede gidemedi sürekli evdeydi ve bende okula gitmiyordum o siralar. o hergün evde ben hergün evde dolayisiyla konusacak birseyimizde olmuyodu birsey yapmayinca. hani ise gitsek okula gitsek birseyden bahsederken konu konuyu acar mesela. iyice bunalima girmisti oda bende. monoton olmustuk. ama gecti cok sükür.

ve tatilde yanina gittikten sonra. birlikte vakti gecirdik bol bol. onu daha cok tanidiktan sonra simdi konusacak daha cok seyimiz oluyor. günlük 2-3 saat konusuruz simdi bizde. bende önceden sasardim ne konusur millet saatlerce diye? nasil konu bulurlar diye? bence karsindaki insani tanimakla alakali. ne kadar cok tanirsan nelerden konusmaktan zevk aldigini bilirsen o kadar kolay oluyor. ve buda iliskinizin süresine bagli.

arkadasin dedigi gibi erkekler zaten cok konusmayi sevmedigi icin bize bu konuda cok is düsüyor.
zamana birak derim ben. gececek.

arkadaslarini tanimadigi icin sikilmasi hicte normal gelmedi bana
senin yasam tarzini anlayabilmesi icin nasil insanlarla arkadaslik
ediyorsun onuda ilgilendirmeli bence konusucak birsey bulamiyorsaniz
iyi degil bence telefondada olsa konusucak seyler bulunmali bence

her zaman mı konuşacak bir konu bulamıyorsunuz bilmiyorumkismile

en olmadı fıkra anlatın birbirinize ... konuşacak şey biter mi yakaydirigubbakcemile3

Üzülme şimdi telefonda konuşucak şey bulamıyorsunuz kısmet olurda evlenirseniz de evde konuşacak şey bulamayacaksınız [bizimki biraz öylede] akşam eve geldikten sonra sofrada iki kelime nasıl geçti günün vs vs sonra hadi yatalım artık'a kadar tık yok :)))))) hergün öyle değil tabiki ama geneli böyle geçiyor günlerin

Canim bende nisanlimla ayri ülkelerdeyim, 2007den beri beraberiz (sevgili + nisanlilik dönemi).
Ilk zamanlar konusacak bir sürü seyimiz vardi, birbirimizi yeni taniyorduk tabi, ama inanki simdi cogu zaman öyle sustugumuzda oluyor. Aynen sizin durum gibi, ne ben onun arkadaslarini taniyorum dogru dürüst ne o benimkileri. Süreklide dügünden, gelecegimizden bahsedemiyoruz, sIkIliyor insan.
Ben bir cözüm bulamadim, böyle devam edecek evlenene kadar. Önemli olan sevgidir, gerisini bosver, evlenince unutursun bu sIkIlmalari. Dert edilecek kadar büyük bir sorun degil bu, yanyana olupta konusamamaktan iyidir:)

umarım geçici bişeydir. yoksa böyle ömür geçmez diyorum. ama bi yandan da yanyana olduğumuz zaman böyle olmuyor. her şeyden bahsedebiliyoruz diyorum.

bende sözlümle farklı şehirlerdeyiz ama bizim öle bi sorunumuz olmuyo nasılsın iyimisin diyoruz sonra kapatıyorz fazla bişey konuşulmuo ama bunda sıkılıcak bi durum yok hep ayrı kalmıycaksınız ve ayrı şehirlerde bulunmuycaksnz degişir elbetteki böle devam edicek deil bi süre evlenene kadar idare edin

Bizde farklı şehirlerdeyiz, çoğu zaman konuşacak birşey bulabiliyoruz ama içimden ne kadar boş şeyler diye geçmiyorda değil. Ben çok unutkanım gün içinde soracaklarımı bir kağıda yazarım akşam sözlüme söylerim mesela... Bazende aramak yerine msj atarım çünkü msjda duygusallığı daha çok ön plana çıkarabiliyorum, onu ne kadar özlediğimi belirtiyorum...
Umarım evlenince konuşacak çok şey bulabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…