Konuşma sıklığı ?

O zaman neden seni bu denli değerli bulmayan biri için hem kafa yoruyor hem zamanını harcıyorsun.
Kendine bunları düşünüp sıkıntı yaşatacak kadar bile kötülük yapma lütfen.
 
Sevgiliyken ilişkimizin başlarında bir dönem uzaktık, izin zamanları gün boyu mesajlaşır, 1-2 de görüntülü ya da normal konuşurduk. İşteyse, meşgulse arada müsait olursa birkaç mesaj, çok kısa bir konuşma. Daha ziyade akşamları konuşuyorduk, ikimiz de müsaitken.

Şimdi evlendik. Ben aklıma bir şey geldiğinde falan 1-2 mesaj atarım arada, bazı günler hiçbir şey yazmam. O müsait olursa gerekirse arar. Bazen hiç araşıp yazışmayız gün boyu. Anca işten çıkınca bir şey lazım mı diye. :) Yani gerekmedikçe konuşmuyoruz kısaca.

Uzakken, göremiyorken her gün iletişim halinde olmak gerekli bence.
 
İşi gücü vardır diyenleri de anlayamıyorum. Senin iliskin uzak mesafe. Zaten bunun sıkıntısı ayrı. Tek kaynak telefon. Tabiki araması sorması gerek. Tabiki sana vakit ayırmak icin zaman yaratması gerek. Sen e hadi akşam buluşalım görüşelim diyecek modda değilsin ki. Zaten özlem tavan yapmış göremiyorsun barı sesini duymak istiyorsun. Seni çok çok iyi anlıyorum. Bu durumu sevgilinle ciddi ciddi konus. Bu iliskinin götürülerini sen tek basına kaldırmak zorunda değilsin.
 
O zaman neden seni bu denli değerli bulmayan biri için hem kafa yoruyor hem zamanını harcıyorsun.
Kendine bunları düşünüp sıkıntı yaşatacak kadar bile kötülük yapma lütfen.
Acaba ben abartıyor muyum diye düşündüm de
 
Teşekkür ederim.Konuşmak sanırım çare olmuyor.Çalışıyorum işim var yorgunum ondan böyle gibi şeyler diyor konuşunca.Seviyorum der ayrılmak istemez.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
 
Sevmiyor galiba
 
şimdiki eşim
eski sevgilim yani:)
biz sevgiliyken cok bunaltırdı benı
biz de uzak mesafedeydık

şimdi de evliyiz 5 senedir gun ıcınde 3-4 kere arar

sen de arama
 
yaaa ne güzel şeyler bunlar
eski günlerim geldi aklıma tadını cıkarın
biz de eşimle terminalde ayrılırken sarılır ağlardık:)
onu vapura bindirirken hep arkasından bakardım .
çok guzel gunlermiş , özlemek bile heyecanlıymıs:)
 
Gerçekten insan sevdikten sonra özlemek bile güzel geliyor :)
 
sevgiliyken eşimle her fırsatta görüşür buluşurduk evlenince öyle olmuyo bence ilişkiniz gözden gecirin uzak mesafe ilişkisi nde daha çok aranır diye düşünüyorum
 
Gerçekten insan sevdikten sonra özlemek bile güzel geliyor :)
evet eşim hala aksamları eve gidince seni çok özledim der dünyalar benım olur
uzak mesafe ılıskısı zordur ınsan hıc kavusamayacagım zanneder ama cok heyecanlıdır
 
Teşekkür ederim.Konuşmak sanırım çare olmuyor.Çalışıyorum işim var yorgunum ondan böyle gibi şeyler diyor konuşunca.Seviyorum der ayrılmak istemez.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Peki bu ne zamandır böyle. Belki geçiş dönemindedir. Herkes hergun mükemmel şekilde uyanmıyor. Bazen ailenle bile konuşmak istemiyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…