Sık aralıklarla görüşemiyoruz.Baya bir zaman oldu görüşmeyeli.gorusme sikligininiz nedir?kac ayda bir?
Acaba ben abartıyor muyum diye düşündüm deO zaman neden seni bu denli değerli bulmayan biri için hem kafa yoruyor hem zamanını harcıyorsun.
Kendine bunları düşünüp sıkıntı yaşatacak kadar bile kötülük yapma lütfen.
Teşekkür ederim.Konuşmak sanırım çare olmuyor.Çalışıyorum işim var yorgunum ondan böyle gibi şeyler diyor konuşunca.Seviyorum der ayrılmak istemez.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.İşi gücü vardır diyenleri de anlayamıyorum. Senin iliskin uzak mesafe. Zaten bunun sıkıntısı ayrı. Tek kaynak telefon. Tabiki araması sorması gerek. Tabiki sana vakit ayırmak icin zaman yaratması gerek. Sen e hadi akşam buluşalım görüşelim diyecek modda değilsin ki. Zaten özlem tavan yapmış göremiyorsun barı sesini duymak istiyorsun. Seni çok çok iyi anlıyorum. Bu durumu sevgilinle ciddi ciddi konus. Bu iliskinin götürülerini sen tek basına kaldırmak zorunda değilsin.
GalibaBazan gorusememede sogkluga yol acar.
Sevmiyor galibaSevgiliyken ilişkimizin başlarında bir dönem uzaktık, izin zamanları gün boyu mesajlaşır, 1-2 de görüntülü ya da normal konuşurduk. İşteyse, meşgulse arada müsait olursa birkaç mesaj, çok kısa bir konuşma. Daha ziyade akşamları konuşuyorduk, ikimiz de müsaitken.
Şimdi evlendik. Ben aklıma bir şey geldiğinde falan 1-2 mesaj atarım arada, bazı günler hiçbir şey yazmam. O müsait olursa gerekirse arar. Bazen hiç araşıp yazışmayız gün boyu. Anca işten çıkınca bir şey lazım mı diye. :) Yani gerekmedikçe konuşmuyoruz kısaca.
Uzakken, göremiyorken her gün iletişim halinde olmak gerekli bence.
şimdiki eşimSevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
Telefon tek iletişim kaynağı. Ben her fırsatta ilgileniyorum , mesaj yazıyorum arıyorum fakat o gün içinde ya bir kere arar ya bir kere mesaj yazar.Ya da hiç aramaz.Kısacası pek arayıp sormaz.Bu sevmediğini mi gösterir?
yaaa ne güzel şeyler bunlarSevmiyor diyemem ama bende uzun süredir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. İşimiz olmadıkça sık sık konuşuruz görüntülü konuştuğumuz zamanlarda olur. Hatta bazen günü birlik uçakla yanıma gelmek istediği zamanlar olur. Bu konuyu sakince sevgilinizle konuşun belkide düşündüğünüz gibi artık size karşı birşey hissetmiyordur
Ne güzel herkes aramasından bunalıyorşimdiki eşim
eski sevgilim yani:)
biz sevgiliyken cok bunaltırdı benı
biz de uzak mesafedeydık
şimdi de evliyiz 5 senedir gun ıcınde 3-4 kere arar
sen de arama
Gerçekten insan sevdikten sonra özlemek bile güzel geliyor :)yaaa ne güzel şeyler bunlar
eski günlerim geldi aklıma tadını cıkarın
biz de eşimle terminalde ayrılırken sarılır ağlardık:)
onu vapura bindirirken hep arkasından bakardım .
çok guzel gunlermiş , özlemek bile heyecanlıymıs:)
İlgilenmek sevmek için gereken şey değil miBu sevmediğini değil işi olduğunu gösterir
Ya hanımlar bi kurtulun şu pembe rüyalardan çünkü yok öyle bir dünya
evet eşim hala aksamları eve gidince seni çok özledim der dünyalar benım olurGerçekten insan sevdikten sonra özlemek bile güzel geliyor :)
Yani sevmiyordur değil misevgiliyken eşimle her fırsatta görüşür buluşurduk evlenince öyle olmuyo bence ilişkiniz gözden gecirin uzak mesafe ilişkisi nde daha çok aranır diye düşünüyorum
hiç aramadığı günlerin olması bence normal değil yani ilişkim var deyip kısmetinide kapatma böyle olmaz bence seven erkek kusura bakmaYani sevmiyordur değil mi
Haklısınız artık gerçeği görmek lazım sanırımhiç aramadığı günlerin olması bence normal değil yani ilişkim var deyip kısmetinide kapatma böyle olmaz bence seven erkek kusura bakma
Peki bu ne zamandır böyle. Belki geçiş dönemindedir. Herkes hergun mükemmel şekilde uyanmıyor. Bazen ailenle bile konuşmak istemiyorsun.Teşekkür ederim.Konuşmak sanırım çare olmuyor.Çalışıyorum işim var yorgunum ondan böyle gibi şeyler diyor konuşunca.Seviyorum der ayrılmak istemez.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?