Konuşma sıklığı ?

Yok yeni değil iki yıla yakın.İki yıldır bana hiçbir zaman nerdesin eve gittin mi demedi dikkat et demedi hiç merak etmez.Buna da güvenmek der.
Sanırım esaslı bir sorun var ne yapacağımı bilmiyorum ben

Yok yeni değil iki yıla yakın.İki yıldır bana hiçbir zaman nerdesin eve gittin mi demedi dikkat et demedi hiç merak etmez.Buna da güvenmek der.
Sanırım esaslı bir sorun var ne yapacağımı bilmiyorum ben

ruhunu doyurmuyorsa karşındaki insan bence bir düşün her kadın sevgi gösterilmeyi hakeder

ruhunu doyurmuyorsa karşındaki insan bence bir düşün her kadın sevgi gösterilmeyi hakeder
Evet tek istediğimde ilgi sevgi...Çok mücadele ettim bir de hiçbirinin değeri yokmuş. Galiba böylesindense en iyisi yalnızlık değil mi? Ayrılmak mı gerekir

Evet tek istediğimde ilgi sevgi...Çok mücadele ettim bir de hiçbirinin değeri yokmuş. Galiba böylesindense en iyisi yalnızlık değil mi? Ayrılmak mı gerekir

ayrıl yada ayrılma diyemem artılarını eksilerini sen düşün ilerde evlenince seni neler bekler düşün yan yanayken sana nasıl davranıyor onu da düşün her kadın gibi sevdiğin erkeğe sımarıklık yapmak naz yapmak ilgi beklemek hakkın sana bunları veremeyeceğine inanıyorsan yoluna bak

Sanırım doğru. Değişmeyecek.

Değişmez sanırım.

Sevgiliyken ve uzakken gün içinde mesajlaşır kısa bi iki telefon görüşmesi yapardık ama gece uzun bi konuşmamız olurdu en az kırk dakikalık,şuan evliyiz hala aynı sohbetlerimiz akşamları yüzyüze oluyor,pek arayıp sormaması hoş değil aslında ama ne sıklıkta görüşüyorsunuz,yanındayken çzel hissettiriyor mu bence önemli olan bunlar aslında

Fazla bir görüşmede yok bizde.Özlemez de ...Baştan sorunlu galiba

Biz sevgiliyken aynı işyerinde sabah 8den akşam 6ya bazen 8e kadar yanyana çalışırdık eve geldiğimizde yemeğimizi yerken başlardık konusmaya, sevgiliye özel dk paketlerimiz vardı konusurken ya o yada ben uyuyakalırdık tlfn ya şarjı biter kapanırdı yada annem gelip kapatırdı. Sabah yine aynı şekil devam. Dün hatta lafını ettim anneme. Anne biz o zamanlar ne buluyodukta konusuyoduk? Bu ara hep aklımdaydı konuyu gorunce anlatym dedim bizm sevgili dönemimiz böyle geçti ♡

Ayrıca dediğin şeye takıldım. Aramamasıyla sevgisinin bi alâkası yok. Bir sürü neden olabilir buna. Hem sana karşı davranışı konusması daha önemli. Arayıp üstüne düşse iyi olur tabi ama işi olupta aramadığı (arayamadığı) zamanlar çok boşluğa düşersin afallarsın :)

Ayni konudan ben de muzdaribim. Senin sorununla ayni seyi yasiyordum iliskimde. Ben tek sorun ettigim konu gun icinde beni arayip sormamasi. Inanir misiniz ben yazmazsam ya da soylenmezsem 11'den once beni arayip sormazdi. Bazen ben cok soyleniyorum sorun ediyorum diye arada gunduz mesaj atardi. Bahanesi de tabi ki yogunum oluyor. Daha once ayni isyerinde ben de calisiyordum ve mesaj atamayacak kadar yogun olmadigini iyi bilirim. Hadi diyelim iste yogun, isten cikinca kahveye gider arkadaslariyla takilir ve sonra bir market gezmesi yapip eve gelir. Yemegini yer, Tv izler, saat 10-11 olunca odasina cekilir ve aklina ancak o zaman gelirdim. Simdi bunu sorun etmiyeyim de napayim? Haftasonlari da arkadaslariyla takildigi icin arayip sormaz. Ben onu hep cok merak ediyordum ama o etmiyordu.

Sizce seviyor ama duygusunu ifade etmeyi mi bilmiyor? Ben artik beni sevdigine de inanmiyorum.

Bazi arkadaslar erkek arkadasinla konus demis. Ben cok konustum. kac defa kustum, ayrilmak istedim. Hicbir sey degismedi. En sonunda 3 gun once ayrildik. Bu defa o da istedi. Sebep benim olayi cok abartmammis. Halbuki onun bu davranislari beni sevmedigini dusunduruyor. Sanirim sen de ayni ikilemi yasiyorsun. Ben 2 gun boyunca cok agladim ama bugun daha iyiyim.

Elbette ayril demek kolay olur ama once sunu dusun. Birini degistiremezsin. Boyle biriyle omrunu gecirebilecek misin? Sana aradigin mutlulugu verebilecek mi?

Seni degil ama mesaj atmayi, telefonla konuşmayı sevmiyor olabilir. İşi olabilir, yorgun olabilir vs.. Sen ayrıntılara girerek uzun uzun anlatırsın, o kisa ve öz anlatmayı seviyordur belki ..

Dediginiz cok dogru. Ben bu sorunu yasadim. Belki o da beni seviyor ama farkli seyleri yasiyoruz, farkli beklentilerimiz var. Bu da ikimizi mutlu etmiyor

Evet ama hem uzak olunca hem de iletişimsiz olunca çok kırılıyor insan.

6 senelik evliyiz gün içinde kesinlikle bir kere konuşuruz ya eşim ya ben ararim watsaptan yazışırız yani mutlaka bir iletişimimiz vardır bazen çok yoğun geçer işleri bitmez o zaman tabiki anlayış gosteriyorum ama ben uzak mesafe olup hem hiç merak etmemesi aramamak düşündürücü gerçekten haklisin

Bana normal gelmedi. Heyecan yok gibi.

Ya şu yoğun çalışmak bahane olamaz ya. Çalışıyorsa bana mı çalışıyor yani. Tavlamaya çalışırken nasıl vakit ayırabiliyorlar ama? İki durumu aynı anda idare edemiyorsa birinden vazgeçmeli o zaman insan. E çalışmaktan ya da her neyle meşgulse ondan geçemeyeceğine göre ilişkisinden vazgeçsin. Zaten ilgisiz insan yarı vazgeçmiştir aslında. "Ya beni böyle idare etsin, en azından boş zamanımı değerlendirdiğim biri olur ya da biterse bitsin be aman" modundadır bana kalırsa. Yani bizzat yaşadım ve buna karar verdim ben, siz nasıl ilgilenebiliyorsanız o da gayette ilgilenebilirdi. Hevesleri geçince böyle yapıyor çoğusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…