Yok yeni değil iki yıla yakın.İki yıldır bana hiçbir zaman nerdesin eve gittin mi demedi dikkat et demedi hiç merak etmez.Buna da güvenmek der.sen çalısıyor musun bilmiyorum ama mesela eve geldin mi çıktın mı vardın mı diye hiç sormaz mı ? Ya da işte akşamları yarım saatte olsa görüntülü konuşmaz mı ? birde ilişkiniz yeni mi acaba tam kaynaşamadınız mı
Yok yeni değil iki yıla yakın.İki yıldır bana hiçbir zaman nerdesin eve gittin mi demedi dikkat et demedi hiç merak etmez.Buna da güvenmek der.
Sanırım esaslı bir sorun var ne yapacağımı bilmiyorum ben
Evet tek istediğimde ilgi sevgi...Çok mücadele ettim bir de hiçbirinin değeri yokmuş. Galiba böylesindense en iyisi yalnızlık değil mi? Ayrılmak mı gerekirruhunu doyurmuyorsa karşındaki insan bence bir düşün her kadın sevgi gösterilmeyi hakeder
Evet tek istediğimde ilgi sevgi...Çok mücadele ettim bir de hiçbirinin değeri yokmuş. Galiba böylesindense en iyisi yalnızlık değil mi? Ayrılmak mı gerekir
Sanırım doğru. Değişmeyecek.Seviyorum diyor ve ayrılmak istemiyor diyorsunuz. Belki de bu doğrudur.
Karşınızdaki kişi, sizin karşınızdaki kişiyi sevdiğiniz biçimde ya da o kişi tarafından sevilmek istediğiniz biçimde sevemez bazen sizi.
Herkes karşısındakini kendi bildiğince sever.
Bazen insanların sevme biçimi örtüşmez.
Bazen bir insan karşısındakini çok sever de, karşısındakini mutlu edecek güzel bir biçimde sevmeyi bilmez.
Benim bir arkadaşımın 4 aylık sevgilisi, yurtdışına çalışmaya gidip 1 yıl çalıştı.
Bir yılın sonunda Türkiye'ye geldi. Arkadaşıma pat diye " Sensiz hayatın hiçbir anlamı olmadığını çok net anladım ben" diyerek evlenme teklif etti.
Fakat ilginç olan şu ki, bu arkadaşım, o bir seneyi, aynı sizin gibi geçirmişti.
Aramazsa, aranmazdı. Bir kere kendi kendine inat etmiş 4 gün aramamıştı, adam da aramadı. 4 günün sonunda yine arkadaşım dayanamayıp aramıştı.
Arkadaşım evlenme teklifini kabul etti.
5 sene sonra boşandılar.
Adam "ben seni çok seviyorum" dedi.
Arkadaşım, "Benim ihtiyaç duyduğum şekilde sevmiyorsun maalesef" dedi.
Diyeceğim şu ki, sizi sevip sevmemesine takılmayın.
Seviyorsa da, sevmiyorsa da, ilişkiyi yaşama biçimi, sizin ilişkiden beklediklerinizle örtüşmüyor.
Sizin ilgi, sevgi açlığınızı doyurmuyor.
Bu nedenle, kendisi seviyor olsa da, sevmiyor olsa da, siz ayrılın.
Belli ki, seviyor dahi olsa, onun sevme biçimi sizi mutlu etmeyecek.
Değişmez sanırım.ayrıl yada ayrılma diyemem artılarını eksilerini sen düşün ilerde evlenince seni neler bekler düşün yan yanayken sana nasıl davranıyor onu da düşün her kadın gibi sevdiğin erkeğe sımarıklık yapmak naz yapmak ilgi beklemek hakkın sana bunları veremeyeceğine inanıyorsan yoluna bak
Değil miherkesin yapısı farklıdır. ama günde bi mesaj bir arama normal değil.
Değil mi
Bazen varlığımı unutur.
Ayrılmak mı lazımdır
Sevgiliyken ve uzakken gün içinde mesajlaşır kısa bi iki telefon görüşmesi yapardık ama gece uzun bi konuşmamız olurdu en az kırk dakikalık,şuan evliyiz hala aynı sohbetlerimiz akşamları yüzyüze oluyor,pek arayıp sormaması hoş değil aslında ama ne sıklıkta görüşüyorsunuz,yanındayken çzel hissettiriyor mu bence önemli olan bunlar aslındaSevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
Telefon tek iletişim kaynağı. Ben her fırsatta ilgileniyorum , mesaj yazıyorum arıyorum fakat o gün içinde ya bir kere arar ya bir kere mesaj yazar.Ya da hiç aramaz.Kısacası pek arayıp sormaz.Bu sevmediğini mi gösterir?
Fazla bir görüşmede yok bizde.Özlemez de ...Baştan sorunlu galibaSevgiliyken ve uzakken gün içinde mesajlaşır kısa bi iki telefon görüşmesi yapardık ama gece uzun bi konuşmamız olurdu en az kırk dakikalık,şuan evliyiz hala aynı sohbetlerimiz akşamları yüzyüze oluyor,pek arayıp sormaması hoş değil aslında ama ne sıklıkta görüşüyorsunuz,yanındayken çzel hissettiriyor mu bence önemli olan bunlar aslında
Ayni konudan ben de muzdaribim. Senin sorununla ayni seyi yasiyordum iliskimde. Ben tek sorun ettigim konu gun icinde beni arayip sormamasi. Inanir misiniz ben yazmazsam ya da soylenmezsem 11'den once beni arayip sormazdi. Bazen ben cok soyleniyorum sorun ediyorum diye arada gunduz mesaj atardi. Bahanesi de tabi ki yogunum oluyor. Daha once ayni isyerinde ben de calisiyordum ve mesaj atamayacak kadar yogun olmadigini iyi bilirim. Hadi diyelim iste yogun, isten cikinca kahveye gider arkadaslariyla takilir ve sonra bir market gezmesi yapip eve gelir. Yemegini yer, Tv izler, saat 10-11 olunca odasina cekilir ve aklina ancak o zaman gelirdim. Simdi bunu sorun etmiyeyim de napayim? Haftasonlari da arkadaslariyla takildigi icin arayip sormaz. Ben onu hep cok merak ediyordum ama o etmiyordu.Sevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
Telefon tek iletişim kaynağı. Ben her fırsatta ilgileniyorum , mesaj yazıyorum arıyorum fakat o gün içinde ya bir kere arar ya bir kere mesaj yazar.Ya da hiç aramaz.Kısacası pek arayıp sormaz.Bu sevmediğini mi gösterir?
Seviyorum diyor ve ayrılmak istemiyor diyorsunuz. Belki de bu doğrudur.
Karşınızdaki kişi, sizin karşınızdaki kişiyi sevdiğiniz biçimde ya da o kişi tarafından sevilmek istediğiniz biçimde sevemez bazen sizi.
Bazen bir insan karşısındakini çok sever de, karşısındakini mutlu edecek güzel bir biçimde sevmeyi bilmez.
Benim bir arkadaşımın 4 aylık sevgilisi, yurtdışına çalışmaya gidip 1 yıl çalıştı.
Bir yılın sonunda Türkiye'ye geldi. Arkadaşıma pat diye " Sensiz hayatın hiçbir anlamı olmadığını çok net anladım ben" diyerek evlenme teklif etti.
Fakat ilginç olan şu ki, bu arkadaşım, o bir seneyi, aynı sizin gibi geçirmişti.
Aramazsa, aranmazdı. Bir kere kendi kendine inat etmiş 4 gün aramamıştı, adam da aramadı. 4 günün sonunda yine arkadaşım dayanamayıp aramıştı.
5 sene sonra boşandılar.
Seviyorsa da, sevmiyorsa da, ilişkiyi yaşama biçimi, sizin ilişkiden beklediklerinizle örtüşmüyor.
Dediginiz cok dogru. Ben bu sorunu yasadim. Belki o da beni seviyor ama farkli seyleri yasiyoruz, farkli beklentilerimiz var. Bu da ikimizi mutlu etmiyorSeviyorum diyor ve ayrılmak istemiyor diyorsunuz. Belki de bu doğrudur.
5 sene sonra boşandılar.
Evet ama hem uzak olunca hem de iletişimsiz olunca çok kırılıyor insan.Biz sevgiliyken aynı işyerinde sabah 8den akşam 6ya bazen 8e kadar yanyana çalışırdık eve geldiğimizde yemeğimizi yerken başlardık konusmaya, sevgiliye özel dk paketlerimiz vardı konusurken ya o yada ben uyuyakalırdık tlfn ya şarjı biter kapanırdı yada annem gelip kapatırdı. Sabah yine aynı şekil devam. Dün hatta lafını ettim anneme. Anne biz o zamanlar ne buluyodukta konusuyoduk? Bu ara hep aklımdaydı konuyu gorunce anlatym dedim bizm sevgili dönemimiz böyle geçti ♡
Ayrıca dediğin şeye takıldım. Aramamasıyla sevgisinin bi alâkası yok. Bir sürü neden olabilir buna. Hem sana karşı davranışı konusması daha önemli. Arayıp üstüne düşse iyi olur tabi ama işi olupta aramadığı (arayamadığı) zamanlar çok boşluğa düşersin afallarsın :)
Sevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
O dudumu yaşadım bende. Çok acı veriyo gerçekten. Sonra kadınlar dırdırcı diyolar.Evet ama hem uzak olunca hem de iletişimsiz olunca çok kırılıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?