Uzun süredir böyle.Birde mesafeler olunca üstüne böyle olması beni üzüyor.Peki bu ne zamandır böyle. Belki geçiş dönemindedir. Herkes hergun mükemmel şekilde uyanmıyor. Bazen ailenle bile konuşmak istemiyorsun.
Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardanım :)Sevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
Telefon tek iletişim kaynağı. Ben her fırsatta ilgileniyorum , mesaj yazıyorum arıyorum fakat o gün içinde ya bir kere arar ya bir kere mesaj yazar.Ya da hiç aramaz.Kısacası pek arayıp sormaz.Bu sevmediğini mi gösterir?
Ne kadar zamandır birliktesinizBen de uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardanım :)
Sabah , öğle arası , akşam ve gece olarak rutin 4 aramamız vardır :)
Onun dışında da ekstra msjlarımız da olur .
Ben 2-3 saat yazmasam “ iyi misin “ diye o sorar .
Sevgiliniz mesafeyi size koymuş ,
Gerçek sevgide mesafelerin önemi yoktur :)
Öyle ilişkiler var mı acaba.O bazen beni günlerce unuturbiz hergün görüşüyoruz evde de hep skype açık uyuyana kadar yanyana olmadıgımız zamanlarda ise max saatte bir konuşuruz mesajlaşırız ama biz birbirimize bağımlıyız arkadaşlarım anormal buluyor normalide bence 2 saatte bir arama olmasada mesaj falan atılmalı bence
3.yılımız bittiNe kadar zamandır birliktesiniz
Uzun süreli ilişkilerde de öyle midiruzak mesafe de yaşadım yakın mesafe de. her ikisinde de öyle günde bi mesaj bi arama olmazdı. iş yoğun değilse ya da taraflardan biri meşgul vs değilse devamlı konuşulurdu. günde bi mesaj nedir yahu bi de uzak mesafe...
Uzun süreli ilişkilerde de öyle midir
Sevmiyor galiba
Öyle ilişkiler var mı acaba.O bazen beni günlerce unutur
Yaa Allah nazarlardan saklasın.Mutluluğunuz daim olsun inşallah.Acaba uzun süreli ilişkilerde farklı mı olur durum diye sordum da.3.yılımız bitti
Evet çalışıyor hadi ama izin gününde bile tüm zamanını bana ayırmaz.Galiba ben kendimi kandırmışım.bence olması gereken bu birde uzak mesafe diyorsun bazı arkadaşlar arama ve mesajla sevgisi ölcülmez diyor ama ben katılmıyorum demek ki gün içinde aklına gelmiyorsun seni merak etmiyor
O zaman gerçekten bizde hata var.Bazen varlığımı bile unutuyor sanırımuzak mesafe ilişkim 3 sene sürdü. hep aynıydı. hep konuşacak bişey bulurduk, devamlı mesajlaşırdık.
O zaman gerçekten bizde hata var.Bazen varlığımı bile unutuyor sanırım
Evet çalışıyor hadi ama izin gününde bile tüm zamanını bana ayırmaz.Galiba ben kendimi kandırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?