Konuşma sıklığı ?

Mesajdan ziyade araşırız.
Günde 3-4 değişir bazen bir saat sürer konuşma bazen 15 dk bu bir ölçüt değil.

Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardanım :)
Sabah , öğle arası , akşam ve gece olarak rutin 4 aramamız vardır :)
Onun dışında da ekstra msjlarımız da olur .
Ben 2-3 saat yazmasam “ iyi misin “ diye o sorar .
Sevgiliniz mesafeyi size koymuş ,
Gerçek sevgide mesafelerin önemi yoktur :)

biz hergün görüşüyoruz evde de hep skype açık uyuyana kadar yanyana olmadıgımız zamanlarda ise max saatte bir konuşuruz mesajlaşırız ama biz birbirimize bağımlıyız arkadaşlarım anormal buluyor normalide bence 2 saatte bir arama olmasada mesaj falan atılmalı bence

Ne kadar zamandır birliktesiniz

Öyle ilişkiler var mı acaba.O bazen beni günlerce unutur

uzak mesafe de yaşadım yakın mesafe de. her ikisinde de öyle günde bi mesaj bi arama olmazdı. iş yoğun değilse ya da taraflardan biri meşgul vs değilse devamlı konuşulurdu. günde bi mesaj nedir yahu bi de uzak mesafe...

Uzun süreli ilişkilerde de öyle midir

Bilemiyorum.. Ama düşününce de çok sevse çok özler ve her gün muhakkak sesinizi duymak, yüzünüzü görmek ister, gününüzün nasıl geçtiğini, neler yaptığınızı merak ederdi..

Öyle ilişkiler var mı acaba.O bazen beni günlerce unutur

bence olması gereken bu birde uzak mesafe diyorsun bazı arkadaşlar arama ve mesajla sevgisi ölcülmez diyor ama ben katılmıyorum demek ki gün içinde aklına gelmiyorsun seni merak etmiyor

3.yılımız bitti
Yaa Allah nazarlardan saklasın.Mutluluğunuz daim olsun inşallah.Acaba uzun süreli ilişkilerde farklı mı olur durum diye sordum da.
Benim de istediğim sizin gibi sık sık iletişim.Sevdim mi her zaman özler hep konuşmak isterim bence doğru olan da o .Ama o ise çok sık iletişim halinde değil.İzin gününde dahi öyle bütün zamanını bana ayırmaz.

bence olması gereken bu birde uzak mesafe diyorsun bazı arkadaşlar arama ve mesajla sevgisi ölcülmez diyor ama ben katılmıyorum demek ki gün içinde aklına gelmiyorsun seni merak etmiyor
Evet çalışıyor hadi ama izin gününde bile tüm zamanını bana ayırmaz.Galiba ben kendimi kandırmışım.

Günaydın
Nasılsın
İyi geceler .....

Evet çalışıyor hadi ama izin gününde bile tüm zamanını bana ayırmaz.Galiba ben kendimi kandırmışım.

sen çalısıyor musun bilmiyorum ama mesela eve geldin mi çıktın mı vardın mı diye hiç sormaz mı ? Ya da işte akşamları yarım saatte olsa görüntülü konuşmaz mı ? birde ilişkiniz yeni mi acaba tam kaynaşamadınız mı

Seviyorum diyor ve ayrılmak istemiyor diyorsunuz. Belki de bu doğrudur.
Karşınızdaki kişi, sizin karşınızdaki kişiyi sevdiğiniz biçimde ya da o kişi tarafından sevilmek istediğiniz biçimde sevemez bazen sizi.
Herkes karşısındakini kendi bildiğince sever.
Bazen insanların sevme biçimi örtüşmez.
Bazen bir insan karşısındakini çok sever de, karşısındakini mutlu edecek güzel bir biçimde sevmeyi bilmez.

Benim bir arkadaşımın 4 aylık sevgilisi, yurtdışına çalışmaya gidip 1 yıl çalıştı.
Bir yılın sonunda Türkiye'ye geldi. Arkadaşıma pat diye " Sensiz hayatın hiçbir anlamı olmadığını çok net anladım ben" diyerek evlenme teklif etti.
Fakat ilginç olan şu ki, bu arkadaşım, o bir seneyi, aynı sizin gibi geçirmişti.
Aramazsa, aranmazdı. Bir kere kendi kendine inat etmiş 4 gün aramamıştı, adam da aramadı. 4 günün sonunda yine arkadaşım dayanamayıp aramıştı.
Arkadaşım evlenme teklifini kabul etti.
5 sene sonra boşandılar.
Adam "ben seni çok seviyorum" dedi.
Arkadaşım, "Benim ihtiyaç duyduğum şekilde sevmiyorsun maalesef" dedi.

Diyeceğim şu ki, sizi sevip sevmemesine takılmayın.
Seviyorsa da, sevmiyorsa da, ilişkiyi yaşama biçimi, sizin ilişkiden beklediklerinizle örtüşmüyor.
Sizin ilgi, sevgi açlığınızı doyurmuyor.

Bu nedenle, kendisi seviyor olsa da, sevmiyor olsa da, siz ayrılın.
Belli ki, seviyor dahi olsa, onun sevme biçimi sizi mutlu etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…