Allah yardımcınız olsun canım.Askerlik kutsal.Valla biz nişanlandıktan sonra eşim asker oldu uzağa gitti evlendik benide aldı götürdü uzaklara. Şimdi yine ayrı kalmak zorundayız kendisi sınırda şuan. Yani eşin asker olunca böyle şeyler insanın gözüne görünmüyo o iyi olsunda diyosun. Diğer arkadaslar yardımcı olurlar sana ben aykırı durumdayım şuan :)
ZorBiz aynı şehirdeyiz sevgilim çalışıyor akşam çıkamadığım için bi pazar görüşüyoruz. Gün içinde biz de 3 4 kez anca mesajlaşıyoruz akşam ya arkadaşıyla buluşur oyun oynar ben yazsam cevap vermez ya uyuyakalır. Önemli bi olay olamdan genelde telefonda da konuşmuyoruz. Ay yazınca dedim bu nasıl ilişki böyle
Allahtan yazar. Mesaj hadi neyse de telefonda çok az konuşuyoruz sesini özlüyorum resmen ama sevmiyomuş telefonda konuşmayıZor
Ama gün içinde herhangi bir sebepten dolayı o sana mesaj yazıyorsa o da güzel
Nedense hepsi sevmiyorAllahtan yazar. Mesaj hadi neyse de telefonda çok az konuşuyoruz sesini özlüyorum resmen ama sevmiyomuş telefonda konuşmayı
Hepsi mi sevmiyo iyi bariNedense hepsi sevmiyor
Allah yardımcınız olsun canım.Askerlik kutsal.
Ben de hep derdim ki asker eşim olsun ben hep beklerim
Kutsal bir görevde olupta arayıp sormaması çok başka ne de olsa ilk fırsat bulunca seni arıyordur sana koşuyordur.Bunu bilmek çok güzel
Amin teşekkür ederim.aynen öyle
Sende açık açık konuş böyle kendi içinde yaşayınca insan kafasında kuruyo ve kurduğuna inanıyo inşallah hayırlısı olsun hakkında :)
Bence öyleHepsi mi sevmiyo iyi bari
Bacım seninki 2 yılda bu halde benimki 4 ayda.Doğru sanırım
Ben istiyoum hevesle heyecanla arasın ama yok.Biraz konuştuktan sonra bunalıyor nedense
Tartıştınız mı canımBacım seninki 2 yılda bu halde benimki 4 ayda.
Ben karar verdim son kez görüp ayrılcam
Yok tartışmadık ama benim içime sinmiyor. Her dediği bana batıyor her dediğinden memnun değilimTartıştınız mı canım
Anladım. Tabi baştan bitirmek en iyisi.Nasıl olsa sonradan değişmiyorlar daha beter oluyorlar.Baştan tepki gösterilmeli haklısınYok tartışmadık ama benim içime sinmiyor. Her dediği bana batıyor her dediğinden memnun değilim
Sevildiğimi hissetmiyorum çünkü. Bi de aşığım diyor. Nasıl aşık olmaksa bu
Ne kadar güzel. Bunu nasıl sağlıyorsunuzşimdiki eşim
eski sevgilim yani:)
biz sevgiliyken cok bunaltırdı benı
biz de uzak mesafedeydık
şimdi de evliyiz 5 senedir gun ıcınde 3-4 kere arar
sen de arama
Sanirim eşimin içinden geliyorNe kadar güzel. Bunu nasıl sağlıyorsunuz
Sanabir şey deyimmi sevmiyor, inan bana sevmiyor. Benimki de beni sevmiyor. Ama lafa gelince seviyormuş aşıkmış bla bla bla..Ayni konudan ben de muzdaribim. Senin sorununla ayni seyi yasiyordum iliskimde. Ben tek sorun ettigim konu gun icinde beni arayip sormamasi. Inanir misiniz ben yazmazsam ya da soylenmezsem 11'den once beni arayip sormazdi. Bazen ben cok soyleniyorum sorun ediyorum diye arada gunduz mesaj atardi. Bahanesi de tabi ki yogunum oluyor. Daha once ayni isyerinde ben de calisiyordum ve mesaj atamayacak kadar yogun olmadigini iyi bilirim. Hadi diyelim iste yogun, isten cikinca kahveye gider arkadaslariyla takilir ve sonra bir market gezmesi yapip eve gelir. Yemegini yer, Tv izler, saat 10-11 olunca odasina cekilir ve aklina ancak o zaman gelirdim. Simdi bunu sorun etmiyeyim de napayim? Haftasonlari da arkadaslariyla takildigi icin arayip sormaz. Ben onu hep cok merak ediyordum ama o etmiyordu.
Sizce seviyor ama duygusunu ifade etmeyi mi bilmiyor? Ben artik beni sevdigine de inanmiyorum.
Bazi arkadaslar erkek arkadasinla konus demis. Ben cok konustum. kac defa kustum, ayrilmak istedim. Hicbir sey degismedi. En sonunda 3 gun once ayrildik. Bu defa o da istedi. Sebep benim olayi cok abartmammis. Halbuki onun bu davranislari beni sevmedigini dusunduruyor. Sanirim sen de ayni ikilemi yasiyorsun. Ben 2 gun boyunca cok agladim ama bugun daha iyiyim.
Elbette ayril demek kolay olur ama once sunu dusun. Birini degistiremezsin. Boyle biriyle omrunu gecirebilecek misin? Sana aradigin mutlulugu verebilecek mi?
En iyisi artık ben de aramıyım ve yazmıyımSanirim eşimin içinden geliyor
Ben hiç aramam hep o arar:)
Özel birsey yapmıyorum canım inan
Yok şu açıdan sordum.İletişim nasıl olmalı diye.Ben ilgisizlik konusunda çok üsteliyorum ve sürekli arayıp yazıyorum bu bir hata mıdır yani.Özel birsey yapmıyorum canım inan
Evet bunaltirsinYok şu açıdan sordum.İletişim nasıl olmalı diye.Ben ilgisizlik konusunda çok üsteliyorum ve sürekli arayıp yazıyorum bu bir hata mıdır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?