• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmayı sevmiyorum...

Belki de kafa dengi muhabbetler bulamiyorsunuzdur. Tutupta dedikodu yapilan bir ortamda bende agzimi acmam. Ama esimle bazen ayni kitaplari okumaya çalışırız bitirdigimizde muhabbet muhabbeti acar. Izledigimiz filmlerin dizilerin hissettirdigi yorumlari birbirimizin gözünden dinleriz. Arkadaslarimin da cogu böyle bu yüzden sessiz kalabilmem mümkün degil okumak okudugunu paylasmak ve karsi taraftan biseyler öğrenmek...
Ben aslında dediginiz gibi bana biseyler katabilecek muhabbetleri seviyorum ama sanırım bulamıyorum uyuşacak kişileri

kardeşimi buldum ahaha.
ben de hiç sevmem, hatta keşke herkes yazışarak anlaşsa, çok yoruluyorum konuşurken anlatırken, bu yuzden dedikodu gıybet olaylarına girmem.

herkes de bana der sessizsin diye, evet sessiziz konuşmak zorunda mıyız?
seni anlıyorum, hayalim dağ evine yerleşmek.
telefonla konuşmayı da sevmiyorum ve yanımda uzun uzun telefonla konuşulmasına da sinirleniyorum ayrıca.
Ben her gece uyumadan önce bir dağ evine yerleşmenin hayalini kuruyorum sessiz sakın bu hayalimi söylediğimde bile insanlar şaşırıyor yaaaa sıkılır insan orda diye ya ben kendimi biliyom sıkılmam yok yok sıkılırsın bi hayal bile kurdurmuyorlar

Aha ben.😀😀😀😀😀😀 Zaten içe kapanık biriydim, son zamanlarda da insan sevgim epey azalmaya durdu. Şu an sakin, fazla kalabalık olmayan bir yerden ev almayı planlıyorum, insandan kaçıyorum bildiğin.

Eşin başına iş arıyor galiba. 😀 Erkekler normalde çok konuşan kadından şikayet eder.
Bende diyorum kıymetimi bil dır dır etmiyom işte diye :-)

Ya boş konuşuyor gibi geliyor insanlar seni sarmıyor muhabbet yada yalnızlık seviyorsun. Bana da olur bazen araştırmalar yaparim kendimi geliştirmek için yeni kararlar alırım görümcem gelir bana şunun şusu söyle yapmış diye başlar anlatmaya daralirim. Amaan bosver yapmışsa yapmış diyorum
Evet yalnızlığı çok seviyorum kafa dinlemek sessizliği dinlemek huzur veriyor bana kaynanam işten geldiğimden beri susmadı pencereden atasim var kendimi

Mutlu değil misiniz acaba çevrenizden arkadaşlarınızdan eşinizden işinizden ne bileyim daha çok sayabilirim böyle insan mutluyken çok sessiz biri dahi olsa şen şakrak olur kendimden biliyorum bende sessiz biriyimdir ama mutlu olduğum insanlarla buluşunca konuşurum öbür türlü sessizimdir ama karakter yapınız böyleyse insanların tuhaf karşılaması saçma sonuçta bı anda böyle olmadınız insanlar neden sorguluyor hala tuhaf

Gerektiği zaman konuşmak gerektiği zaman cevap vermek gerektiği zaman anlatmak.. Dedikodudan ve çok konuşmaktan nefret ederim..sohbet etmeyide sevmiyorum herzaman yalnızlığı severim :)hatta bazı insanlar sen sıkılmıyor musun deyince sinirlerim tepeme çıkar ya size ne!!! Ben böyle mutluyum.. Bence sorun insanlarda.. Böyle olunca üstüme gelmiş gibi oluyorlar gerçekten.. Bilmiyorum karakterim bu şekilde.. Yerine göre konuşmak en iyisi benim için.. BAZEN eşimde hadi bana bişiler anlat der ne anlatcağımı bilmem, beynim durur o an :) anlatırım ama kısa ve öz. Daha çok eşim anlatır ben onu dinlerim..

Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Anlattıklarınzda eşimi gördüm😊eşimde öyle konuşmaz nerdeyse işaret ile anlaşırız insan görmekte istemez pek misafirlik gitmeyiz evimize misafir gelmez yılda en fazla üç defa misafir gelir.. Bende tam tersi çok konuşurum esprili çok neşeliymdir. Çok arkadaşım vardır.. Zıt kutuplar birbirini çekiyor 😂😂ama eşimin az konuşmasını seviyrom çünkü hep beni dinler sağolsın 😍👍😂

Evet yalnızlığı çok seviyorum kafa dinlemek sessizliği dinlemek huzur veriyor bana kaynanam işten geldiğimden beri susmadı pencereden atasim var kendimi
Bana da oluyor sarmıyor. Daraliyorum sık sık kimseyle görüşmüyorum zaten. Çevrem de kabullendi beni böyle. Normal yani bende yalnızlığı severim boş konusmada daralirim bu iyi bisey bence.

Benim için ise konuşma terapi
İnsanoğlu sosyal bir varlık mutlaka paylaşımcı, geçen aşure yaptım sevdiklerinle paylaştım ve güzel bir sohbet ettim , yok ya konuşmadan yaşayamam ben

Mutlu değil misiniz acaba çevrenizden arkadaşlarınızdan eşinizden işinizden ne bileyim daha çok sayabilirim böyle insan mutluyken çok sessiz biri dahi olsa şen şakrak olur kendimden biliyorum bende sessiz biriyimdir ama mutlu olduğum insanlarla buluşunca konuşurum öbür türlü sessizimdir ama karakter yapınız böyleyse insanların tuhaf karşılaması saçma sonuçta bı anda böyle olmadınız insanlar neden sorguluyor hala tuhaf
Mutlu sayılırım ve evet sevdiğim arkadaşlarımla muhabbetim iyidir çoğu beni esprili bulur ama ondada mesela bir arkadaşım var çok severim kendisini onu bıraksan sabaha kadar konuşalım der ama en fazla bir saatte benim pilim tükenir

Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
İş yerinde yada dışarda az ve öz konuşmak çok iyidir, genelde bu taktir edilir.
Fakat konu eşinize gelince bu az ve öZ konuşmak itici ve sıkıcı olabilir.
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama Eğer yoksa olunca çok sıkıntı çekersiniz.

İş yerinde yada dışarda az ve öz konuşmak çok iyidir, genelde bu taktir edilir.
Fakat konu eşinize gelince bu az ve öZ konuşmak itici ve sıkıcı olabilir.
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama Eğer yoksa olunca çok sıkıntı çekersiniz.
Oğlum var bi tek onunla konuşmayı seviyorum sanırım

Oğlum var bi tek onunla konuşmayı seviyorum sanırım
Eşinizlede oğlunuzla olduğu gibi bu durumu deneyin, karı-koca arasında hoş sohbet iyidir. Allah uzun ömür versin Yaşlandığınızı bi düşünsenize,
Eşinizle birbirinize sadece bi sohbetiniz lazım.

Yalnız değilsin, kendimi bildim bileli sevmem konuşmayı. İçine kapanık da dediler sessiz de dediler depresyonda da dediler... Sevmiyorum ya bu kadar basit

Yalnız değilsin, kendimi bildim bileli sevmem konuşmayı. İçine kapanık da dediler sessiz de dediler depresyonda da dediler... Sevmiyorum ya bu kadar basit
Eşiniz bu konuyu sorun yapmıyor mu ? Bende introvert kişiliğe sahibim ama ilişkilerimde dışa dönük olmaya çaba harcıyorum yoksa eleştiriliyorum.

Konuşmak muhabbet bunlar kesinlikle pratik işi ve ne kadar çok kullanılırsa o kadae gelişen şeyler.Yerinizde olsam kendimi zorlar köreltmezdim

Eşiniz bu konuyu sorun yapmıyor mu ? Bende introvert kişiliğe sahibim ama ilişkilerimde dışa dönük olmaya çaba harcıyorum yoksa eleştiriliyorum.

Yapıyor aslında, gözlemliyorum. Ama ne kadar konuşmaya çalışsam da çoğu zaman sessiz ve dinleyici taraf benim. Sürekli eleştirildiğim için de bu durum perçinleniyor maalesef...

Back
X