Ben o kadar rahat insan değilimdir bana böyle şeyler ters dedi.Giyimin ,gezmen vs. Kafa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum dedi.
Çünkü ayrılmak istemiyorumİyi de çocuk sana demek istediklerini açıkça söylemiş. Bence sen anlamak istemiyosun?
Yok hayır takmıyor .3 sene önce ayrılmışlar .alyansı hala takıyor mu,emin misiniz bu adamın boşandığına?
Benimde aklımdan öyle geçti . Benim anlamadığım bu insan benim giyim tarzımı görüyordu ve o zamanlarda düşüncelerimiz uyuyordu diye söylerken kafası nerdeydi. Sizce ayrılmak İçin bahane olamaz mı böyle bir şeyAdam kendine köpek olacak ezik kadın arıyor, sana da bunu açık açık söylemiş. Kafa yapımız uyuşmuyor diye. Belki eski karısından da bu sebeple ayrıldı. Siz de tutmuş evlenip boşanmasına takmışsınız. Tebrikler yani.
Kendisi herşeye karışan ,giyim olsun ,gezme olsun ,kızdığında düşünmeden konuşur karşısındaki insan kırılır mı kırılmaz mı diye .
Bugün takip ettiğim için hesaplarını atmış bunlar kim diye .
Dalga geçmeyin lütfenBence de ayrılmayın. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş deriz. Karşısındaki kadına mal gibi davranan erkeğe köle olmaya hazır biri... 26 yaşına gelmiş karakterini oturtamamış. Yeni konularınızda görüşmek üzere :)
Benimde aklımdan öyle geçti . Benim anlamadığım bu insan benim giyim tarzımı görüyordu ve o zamanlarda düşüncelerimiz uyuyordu diye söylerken kafası nerdeydi. Sizce ayrılmak İçin bahane olamaz mı böyle bir şey
Kendisi herşeye karışan ,giyim olsun ,gezme olsun ,kızdığında düşünmeden konuşur karşısındaki insan kırılır mı kırılmaz mı diye .
Bende söyleyince sen rahat insansın Ben o kadar rahat insan değilimdir bana böyle şeyler ters dedi.Giyimin ,gezmen vs. Kafa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum dedi.
Buralara uzun zamandır bakmıyordum ,öyle olmasına şaşırdım demekki bir tek benn değilmişim .Aynen öyle . Belki de başından söyleseydi farklı da olabilirdi . Sonuçta şu zamanda evlenip ayrılan insan çok Fakat bana nedense öyle bişeyin olmadığı hissi ayrılmak İçin bi bahane olarak görüyorumArtik konustugum adam evli cikti 'konularindan sonra seninkinin evlenip ayrildigini söylemesine iyi bari dedim , birde hala evli olsaydı
Niye en basindan söylememis, haksızlık değil mi bu ? Resmen ona bağlan sonra nasıl olsa ayrilmak istesen de kopmak zor gelecek biliyor . En basindan söylese belkide hic baslamayacakti. Uyanık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?