Bak canım sen şimdi bizim yerimizde olsaydın inan bunun yalan olduğunu adın gibi bilirdin.Fırsatı olmamış , söylememiş
Aynen öyle herşeyin farkındayım ama diretiyorum resmen neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorumKendini bile bile ateşe atmak bu olsa gerek.
Kafa yapimizin uyusmadigini düşünüyorum diyen adam ayrilmak istemiyordur canim, söylediklerini kabul ettirmek icin taktik yapıyordur.
Ayrilmak isteyen adam bla bla.... bu yüzden bitti , bitsin der.
Bir kac güne yoklamak icin yazar umarim cevap yazmazsin.
Kesinlikle öyle olacaktı . İnsan kendinde yaşayınca görmüyor veya görmek istemiyor .Yanlış insana duygular yüklemişim ,mantığımı devreye sokamıyorum olmuyorBak canım sen şimdi bizim yerimizde olsaydın inan bunun yalan olduğunu adın gibi bilirdin.
Madem daha önceki ilişkilerinde hep mantığınla hareket ettin bunda da lütfen aynı yöntemi kullan
Evet hiç gözüme batıyor ,hiç sorun haline getirmiyorum ben bunları ki normalde hiç öyle şeyler yapılmasından hoşlanmam ben .Ayrılmak istemiyorsun ve bence ayrılmayacaksın.
Eteklerine, giymeyi sevdiğin pek çok şeye veda etmek şimdilik daha kolay gelecek.
İlerde özgürlüğümden bu hıyar için mi vazgeçtim diye kızacaksın kendine.
Şimdi eski eşi neden bırakmış bunu anlıyorum diyeceksin..
Çok yüksek ihtimal..
Üzgünüm..
Peki bu alyans meselesi ne ?Kesinlikle öyle olacaktı . İnsan kendinde yaşayınca görmüyor veya görmek istemiyor .Yanlış insana duygular yüklemişim ,mantığımı devreye sokamıyorum olmuyor
Facede resimlere bakarken eski resim ama yeni değil o zamanlarda alyans modeli görmüştüm ve ilk görüşmemizde sormuştum bu nedir diye o zamanlarda öyle olması gerekiyordu dedi. Bu benim aklıma takılmıştı. Bu yazısından sonra o alyans doğruydu dimi dediğimde ben evlendiğimde alyans takmıyordum o zamanlarda öylesine takıyordum dedi .evlendiğinde alyans takmayan adam o zamanlarda niye taksın ki sevmeyen adam o zamanlarda da takmaz öyle gerekse bile.Artık öyle gerektiren şey ne ise .haksız mıyımPeki bu alyans meselesi ne ?
Konunda yazmışsın
Ben sadece ilk başta söylemesine anlam veremiyorum .Şimdi artık herkes ayrılıyor tabiTavır yanlış ama ; ya evlenseydiniz ve bu yönlerini o zaman ogrenseydiniz ?
Dürüstmüs yine.
Evlenip ayrilmasinda ne var anlamadım ?
Normal değil mi ?
Adam tek ayağı üstünde kırk yalan söylüyor siz de kuzu kuzu inanıyorsunuz.Facede resimlere bakarken eski resim ama yeni değil o zamanlarda alyans modeli görmüştüm ve ilk görüşmemizde sormuştum bu nedir diye o zamanlarda öyle olması gerekiyordu dedi. Bu benim aklıma takılmıştı. Bu yazısından sonra o alyans doğruydu dimi dediğimde ben evlendiğimde alyans takmıyordum o zamanlarda öylesine takıyordum dedi .evlendiğinde alyans takmayan adam o zamanlarda niye taksın ki sevmeyen adam o zamanlarda da takmaz öyle gerekse bile.Artık öyle gerektiren şey ne ise .haksız mıyım
Benimde aklımdan öyle geçti . Benim anlamadığım bu insan benim giyim tarzımı görüyordu ve o zamanlarda düşüncelerimiz uyuyordu diye söylerken kafası nerdeydi. Sizce ayrılmak İçin bahane olamaz mı böyle bir şey
Adam tek ayağı üstünde kırk yalan söylüyor siz de kuzu kuzu inanıyorsunuz.
Olur mu toplumda hala kırılamayan bi dul yargısı varTavır yanlış ama ; ya evlenseydiniz ve bu yönlerini o zaman ogrenseydiniz ?
Dürüstmüs yine.
Evlenip ayrilmasinda ne var anlamadım ?
Normal değil mi ?
Söyleyemedim fırsatım olmadı yazısına ne yazmalıyım ? Resmen hayatımın şokunu yaşadım ,hiç böyle bir şey beklemiyordum.
Uzak dur canım...seni bu kadar kısıtlayan biriyle ilerde çok problem yaşarsın.Merhabalar,
AVm sektöründe merkezde finans bölümünde çalışıyorum. Hayatımda olan kişi avmde bulunan mağazalardan birinde çalışıyor .Kendisi mağaza müdürü,29 yaşında ,Aramızda 3 yaş var . İşim gereği birbirimizde numaralarımız var . Whatsapdan bilgi paylaşımı yapıyorum .Bir gün Doğum günüm için durum paylaştım ve o da kutladı . Sonrasında biz baya konuşmaya başladık . Herşey o kadar hızlı gelişiyordu ki kendisine de söylüyordum biraz yavaş ,herşey zamanla olur Zaten kısmetse diye . 1 ay gibi çok kısa bir sürede sevgili olduk . Herşey çok güzeldi benim ayaklarım yer basmıyordu ,mutluluktan uçuyordum . Sonra bu büyü bozuldu resmen ,aramızda soğukluklar oluşmaya başladı . Kendisi herşeye karışan ,giyim olsun ,gezme olsun ,kızdığında düşünmeden konuşur karşısındaki insan kırılır mı kırılmaz mı diye . Haftasonu konuşacaklarımız var dedi . Kendisi. Hafta içi izinli oluyor . Biz 2 kere görüştük . Diğer zamanlarda ayarlayamadık. Bugün takip ettiğim için hesaplarını atmış bunlar kim diye . Bende hepsini söyledim . Benim rahatsız olduğum bi kadın vardı .Kendisi de takipten çıkardı söylediğim için .
Bu takip ettiklerimden bir tanesi facede kitap grubundan tanışmıştık .Bende söyleyince sen rahat insansın Ben o kadar rahat insan değilimdir bana böyle şeyler ters dedi.Giyimin ,gezmen vs. Kafa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum dedi.Ben de buna karşılık o hesabımdaki insan daha önceden eklenen biri değil, ben o zamanda etek giyen insandım ,sen bunları görüyordun dedim . O zamanlarda kafa yapımızın uyduğunu düşünüyorum derken şimdi ne değişti diye sorduğumda ben değiştim anan duygularım ayni ,ben sana öncelikle şunu söyliyim ben evlenip boşandım ,yanlış insanlar hayatımda oldu ,bu yüzden kimseye güvenmiyorum ,,uzun süren bir evliliğim olmadı dedi. Konuşacaklarımız var dememdeki konu buydu dedi.Daha önceden niye söylemedin dediğimde fırsatım olmadı ,yüz yüze görüşüp söylemek istedim dedi. Ben sana alyans durumunu sorduğumda neden söylemedin dediğimde o zaman söyleyemedim dedi.Ben bir yandan ayrılmak İçin bahane diyorum ,bir yandan da doğruluk payı varsa diyorum .Çok kısa süre oldu ama ben inanılmaz bağlandım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?