Konuştuğım insan evlenip ayrılmış :(

Söyleyemedim fırsatım olmadı yazısına ne yazmalıyım ? Resmen hayatımın şokunu yaşadım ,hiç böyle bir şey beklemiyordum.

Bak canım sen şimdi bizim yerimizde olsaydın inan bunun yalan olduğunu adın gibi bilirdin.
Madem daha önceki ilişkilerinde hep mantığınla hareket ettin bunda da lütfen aynı yöntemi kullan
Kesinlikle öyle olacaktı . İnsan kendinde yaşayınca görmüyor veya görmek istemiyor .Yanlış insana duygular yüklemişim ,mantığımı devreye sokamıyorum olmuyor

Evet hiç gözüme batıyor ,hiç sorun haline getirmiyorum ben bunları ki normalde hiç öyle şeyler yapılmasından hoşlanmam ben .

Peki bu alyans meselesi ne ?
Konunda yazmışsın
Facede resimlere bakarken eski resim ama yeni değil o zamanlarda alyans modeli görmüştüm ve ilk görüşmemizde sormuştum bu nedir diye o zamanlarda öyle olması gerekiyordu dedi. Bu benim aklıma takılmıştı. Bu yazısından sonra o alyans doğruydu dimi dediğimde ben evlendiğimde alyans takmıyordum o zamanlarda öylesine takıyordum dedi .evlendiğinde alyans takmayan adam o zamanlarda niye taksın ki sevmeyen adam o zamanlarda da takmaz öyle gerekse bile.Artık öyle gerektiren şey ne ise .haksız mıyım

Ahh bu kizlarimiz böyle adamlara bir kaç haftada nasil bu kadar kör kütük bağlanıyor anlayamıyorum.
Bir sürü benzer konu," çok seviyorum,ayrılmak istemiyorum,onsuz yapamıyorum "vs.vs.
Caniniza,zamaniniza yazık degil mi yahu !
Sizi mutsuz eden,olduğunuz gibi kabul edemeyen,anlayişsiz,kaba, kimselerin peşinde koşmayin.
İnanın siz daha iyilerine layiksiniz.

Tavır yanlış ama ; ya evlenseydiniz ve bu yönlerini o zaman ogrenseydiniz ?
Dürüstmüs yine.

Evlenip ayrilmasinda ne var anlamadım ?
Normal değil mi ?
Ben sadece ilk başta söylemesine anlam veremiyorum .Şimdi artık herkes ayrılıyor tabi

Adam tek ayağı üstünde kırk yalan söylüyor siz de kuzu kuzu inanıyorsunuz.

bahane falan değil.
bu tipler böyle. ikiyüzlü
gezip tozmaya gelince etekli olman sorun değil. baktı ki senden hoşlandı, sevdi o zaman etek olmaz. niye çünkü senin bir kişiliğin yok, akıl özürlüsün nerde ne giyilcek bilmezsin, kiminle arkadaşlık edeceğine kararda veremezsin. bu yaşa kadar tesadüfen gelmişsin.

zaten açıkça biz birbirimize göre değiliz demiş. Adam ayrılmak istiyor. Yol verin gitsin yoksa yarın öbürgün ben sana demiştim şimdi benim şartlarımı kabul etmek zorundasın diye dayatabilir. Bu arada evliliği gerçek olabilir ama sanki siz onu terkedin diye söylemiş gibi geldi.

Pacayi kurtar bu adamdan,ask mesk diyip de kendini harab etme,mantikli ol lutfen

Söyleyemedim fırsatım olmadı yazısına ne yazmalıyım ? Resmen hayatımın şokunu yaşadım ,hiç böyle bir şey beklemiyordum.

Canın ne istiyorsa onu yaz.
Devam etmek istiyorsun dimi, yalan söylemesine rağmen, onun bitirmek istemesine rağmen sen devam etmek istiyorsun?
Mantıklı düşün canım. Iyi karar ver.

Uzak dur canım...seni bu kadar kısıtlayan biriyle ilerde çok problem yaşarsın.
Okudukça ruhum sıkıldı.
Bağlanılmaz böylesine bu tip adamlarla eğlenilir asla evlenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…