Yok hayır takmıyor .3 sene önce ayrılmışlar .
Bence de böyle baskıdan ayrıldı.Boşayan kadını burdan tebrik ediyorum. Bu ayıyla hayat geçmez
Çok kısa bir zamanda olsa çok mutluydum ve bağlandım .Her zaman mantığımla hareket ederken bunda duygusal yaklaştımAnlamlandırmaya çalışmayın. Bu adamla zaman harcamayın. Kendinize biraz değer verin lütfen. Neden kendinizi ona layık görüyorsunuz?
Ayrildiniz mi simdi, birde o mu bitirdi hem suclu hem güçlü gibi...Buralara uzun zamandır bakmıyordum ,öyle olmasına şaşırdım demekki bir tek benn değilmişim .Aynen öyle . Belki de başından söyleseydi farklı da olabilirdi . Sonuçta şu zamanda evlenip ayrılan insan çok Fakat bana nedense öyle bişeyin olmadığı hissi ayrılmak İçin bi bahane olarak görüyorum
KAfa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum diyen adam ayrılmak istiyordur dimiAyrildiniz mi simdi, birde o mu bitirdi hem suclu hem güçlü gibi...
Ayrılmayın aman haa !Çünkü ayrılmak istemiyorumbu evlilik durumunu öğrenince hiç beklemiyordum böyle bişeyi
Sizin adınıza üzüldüm . Bundan önceki sevgilimde ne yazıkki böyleydi yapamadım ayrıldım .Bu desen yine böyleBence de böyle baskıdan ayrıldı.
Hem konu sahibi şanslısınız sizin ki flört döneminde karışarak yüzünü göstermiş ya bende ki boyu posu devrilesice gibi olup kendisini saklasaydı ne olurdu
Bende bilmiyorum neden bu adam ,o kadar kısıtlamaya ben gelemem bundan önceki ilşkimi bu sebeple bitirmiştim dayanamamıştım .Fakat bu öyle değil ,bu sorunun cevabını bulamıyorumAyrılmayın aman haa !
Mutlu olmak varken size saygı duyan bir insanla evlenmek varken
Neden bu adam ???
KAfa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum diyen adam ayrılmak istiyordur dimi
Şu anda bişey yazmıyoruz bende bşey söylemiyorum
Kendini bile bile ateşe atmak bu olsa gerek.Bende bilmiyorum neden bu adam ,o kadar kısıtlamaya ben gelemem bundan önceki ilşkimi bu sebeple bitirmiştim dayanamamıştım .Fakat bu öyle değil ,bu sorunun cevabını bulamıyorum
[QUOTE="elif0890, post: 54028555, member: 750042"Ben sana alyans durumunu sorduğumda neden söylemedin dediğimde o zaman söyleyemedim dedi.
Fırsatı olmamış , söylememişbaşından yalan söyleyen adamdan bir an önce ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?