- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
Cok zor biliyorum bi yanda mantigin bi yanda kalbin. Ama bosanma durumu bence karsilikli biseydir. Ne kadar kadini suclarsa suclasin bardagi tasiran birseyler yapmistir bu adam ki sen de artik az cok farkina vardin. Daha sevgiliyken boyle bi de evlilik halini dusun. Simdi kolay gelir ama ilerde daha da beter olacak hersey. Allah guzel insanlarla karsilastirsin ne diyeuimMerhabalar,
AVm sektöründe merkezde finans bölümünde çalışıyorum. Hayatımda olan kişi avmde bulunan mağazalardan birinde çalışıyor .Kendisi mağaza müdürü,29 yaşında ,Aramızda 3 yaş var . İşim gereği birbirimizde numaralarımız var . Whatsapdan bilgi paylaşımı yapıyorum .Bir gün Doğum günüm için durum paylaştım ve o da kutladı . Sonrasında biz baya konuşmaya başladık . Herşey o kadar hızlı gelişiyordu ki kendisine de söylüyordum biraz yavaş ,herşey zamanla olur Zaten kısmetse diye . 1 ay gibi çok kısa bir sürede sevgili olduk . Herşey çok güzeldi benim ayaklarım yer basmıyordu ,mutluluktan uçuyordum . Sonra bu büyü bozuldu resmen ,aramızda soğukluklar oluşmaya başladı . Kendisi herşeye karışan ,giyim olsun ,gezme olsun ,kızdığında düşünmeden konuşur karşısındaki insan kırılır mı kırılmaz mı diye . Haftasonu konuşacaklarımız var dedi . Kendisi. Hafta içi izinli oluyor . Biz 2 kere görüştük . Diğer zamanlarda ayarlayamadık. Bugün takip ettiğim için hesaplarını atmış bunlar kim diye . Bende hepsini söyledim . Benim rahatsız olduğum bi kadın vardı .Kendisi de takipten çıkardı söylediğim için .
Bu takip ettiklerimden bir tanesi facede kitap grubundan tanışmıştık .Bende söyleyince sen rahat insansın Ben o kadar rahat insan değilimdir bana böyle şeyler ters dedi.Giyimin ,gezmen vs. Kafa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum dedi.Ben de buna karşılık o hesabımdaki insan daha önceden eklenen biri değil, ben o zamanda etek giyen insandım ,sen bunları görüyordun dedim . O zamanlarda kafa yapımızın uyduğunu düşünüyorum derken şimdi ne değişti diye sorduğumda ben değiştim anan duygularım ayni ,ben sana öncelikle şunu söyliyim ben evlenip boşandım ,yanlış insanlar hayatımda oldu ,bu yüzden kimseye güvenmiyorum ,,uzun süren bir evliliğim olmadı dedi. Konuşacaklarımız var dememdeki konu buydu dedi.Daha önceden niye söylemedin dediğimde fırsatım olmadı ,yüz yüze görüşüp söylemek istedim dedi. Ben sana alyans durumunu sorduğumda neden söylemedin dediğimde o zaman söyleyemedim dedi.Ben bir yandan ayrılmak İçin bahane diyorum ,bir yandan da doğruluk payı varsa diyorum .Çok kısa süre oldu ama ben inanılmaz bağlandım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Olur mu toplumda hala kırılamayan bi dul yargısı var
Merhabalar,
AVm sektöründe merkezde finans bölümünde çalışıyorum. Hayatımda olan kişi avmde bulunan mağazalardan birinde çalışıyor .Kendisi mağaza müdürü,29 yaşında ,Aramızda 3 yaş var . İşim gereği birbirimizde numaralarımız var . Whatsapdan bilgi paylaşımı yapıyorum .Bir gün Doğum günüm için durum paylaştım ve o da kutladı . Sonrasında biz baya konuşmaya başladık . Herşey o kadar hızlı gelişiyordu ki kendisine de söylüyordum biraz yavaş ,herşey zamanla olur Zaten kısmetse diye . 1 ay gibi çok kısa bir sürede sevgili olduk . Herşey çok güzeldi benim ayaklarım yer basmıyordu ,mutluluktan uçuyordum . Sonra bu büyü bozuldu resmen ,aramızda soğukluklar oluşmaya başladı . Kendisi herşeye karışan ,giyim olsun ,gezme olsun ,kızdığında düşünmeden konuşur karşısındaki insan kırılır mı kırılmaz mı diye . Haftasonu konuşacaklarımız var dedi . Kendisi. Hafta içi izinli oluyor . Biz 2 kere görüştük . Diğer zamanlarda ayarlayamadık. Bugün takip ettiğim için hesaplarını atmış bunlar kim diye . Bende hepsini söyledim . Benim rahatsız olduğum bi kadın vardı .Kendisi de takipten çıkardı söylediğim için .
Bu takip ettiklerimden bir tanesi facede kitap grubundan tanışmıştık .Bende söyleyince sen rahat insansın Ben o kadar rahat insan değilimdir bana böyle şeyler ters dedi.Giyimin ,gezmen vs. Kafa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum dedi.Ben de buna karşılık o hesabımdaki insan daha önceden eklenen biri değil, ben o zamanda etek giyen insandım ,sen bunları görüyordun dedim . O zamanlarda kafa yapımızın uyduğunu düşünüyorum derken şimdi ne değişti diye sorduğumda ben değiştim anan duygularım ayni ,ben sana öncelikle şunu söyliyim ben evlenip boşandım ,yanlış insanlar hayatımda oldu ,bu yüzden kimseye güvenmiyorum ,,uzun süren bir evliliğim olmadı dedi. Konuşacaklarımız var dememdeki konu buydu dedi.Daha önceden niye söylemedin dediğimde fırsatım olmadı ,yüz yüze görüşüp söylemek istedim dedi. Ben sana alyans durumunu sorduğumda neden söylemedin dediğimde o zaman söyleyemedim dedi.Ben bir yandan ayrılmak İçin bahane diyorum ,bir yandan da doğruluk payı varsa diyorum .Çok kısa süre oldu ama ben inanılmaz bağlandım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canın ne istiyorsa onu yaz.
Devam etmek istiyorsun dimi, yalan söylemesine rağmen, onun bitirmek istemesine rağmen sen devam etmek istiyorsun?
Mantıklı düşün canım. Iyi karar ver.
Yani şöyle ki görücü usulü olmuş ,1 ay içinde evlenmiş ve 1 ay sonra ayrılmış .yanlış insanlar tanıdım o yüzden kimseye güvenemiyorum dedi. İnsanlar 1 ay içinde nasıl hemen karar verebiliyorlar onu anlamadım doğrusu .Birde doğululularda bu kadar kısa sürede ayrılık olabiliyor muydu ?onların tutumları farklı olduğu İçin .Buna daha çok şaşırdım açıkçası .Anlaşamadık ayrıldık dedi.sorun evlenip ayrılması değil neden ayrıldığı bence. Ki görünüşe göre bu baskıcı tavrından dolayı ayrılmış olabılır. Bu kısmı bıraz daha derin düşünebilirsin.
Kadınla ilgili tek kelime etmedi açıkcası ,zaten demesine bakılırsa 1 ay içinde evlenip 1 ay sonra da ayrılmışlar anlaşamamışlar görücü usulü olmuş .Bilmiyorum karmakarışığım .Normalde hep mantıkla hareket eden ben bunda duygularımla hareket ediyorum ;(mantığımı devreye sokamıyorum belki diyorum iyi olur konuştukça anlaşırız diye .Cok zor biliyorum bi yanda mantigin bi yanda kalbin. Ama bosanma durumu bence karsilikli biseydir. Ne kadar kadini suclarsa suclasin bardagi tasiran birseyler yapmistir bu adam ki sen de artik az cok farkina vardin. Daha sevgiliyken boyle bi de evlilik halini dusun. Simdi kolay gelir ama ilerde daha da beter olacak hersey. Allah guzel insanlarla karsilastirsin ne diyeuim
Adam kendine köpek olacak ezik kadın arıyor, sana da bunu açık açık söylemiş. Kafa yapımız uyuşmuyor diye. Belki eski karısından da bu sebeple ayrıldı. Siz de tutmuş evlenip boşanmasına takmışsınız. Tebrikler yani.
Aİle kısmını düşünmedim açıkcası .Ne düşüneceklerini bilmiyorum . Bende o kısma takıldım .3 ay olur anlarım. Evlenip hemen nasıl ayrılınır? 1 ay içinde nasıl bir anlaşamamazlık olureğer ailene ve senin için sıkıntı yoksa sen bilirsin.Benim ailem dul bir erkekle evlenmemi istemezdi üstelik 1 ay içinde evlenip boşanmış bu çok önemli bir ayrıntı
Gorucu usulu de olsa kiz tamamen isteksiz degildir adama karsi. Sen tek tarafli bakma. Adamin hareketleri belli. Kim bilir ne yapti kizaKadınla ilgili tek kelime etmedi açıkcası ,zaten demesine bakılırsa 1 ay içinde evlenip 1 ay sonra da ayrılmışlar anlaşamamışlar görücü usulü olmuş .Bilmiyorum karmakarışığım .Normalde hep mantıkla hareket eden ben bunda duygularımla hareket ediyorum ;(mantığımı devreye sokamıyorum belki diyorum iyi olur konuştukça anlaşırız diye .
ve oda sizin istemeyeceğinizi biraz sert olacak ama sanki yapışacak gibi olabileceğinizi düşünmüş ve lap diye söylemişÇünkü ayrılmak istemiyorumbu evlilik durumunu öğrenince hiç beklemiyordum böyle bişeyi
ve oda sizin istemeyeceğinizi biraz sert olacak ama sanki yapışacak gibi olabileceğinizi düşünmüş ve lap diye söylemiş
nedir bu aşk meşk bu kadar kısa sürede.. kendinize değer verin
Bilemiyorum yani kız istekli mi değil mi de ,bana Biraz tuhaf geldi bir ay içinde evlenip bir ay sonra ayrılmak .Doğulular o kadar tutumluyken hemenn ayrılmalarına izin vermezlerdi diye düşünüyorumGorucu usulu de olsa kiz tamamen isteksiz degildir adama karsi. Sen tek tarafli bakma. Adamin hareketleri belli. Kim bilir ne yapti kiza
1 ayda evlenip 1 ayda nasıl ayrılıyor ? Neden ayrılmış sebebini söyledi mi?Malesef istiyorum .1 ay içinde evlenmiş 1 ay sonra ayrılmış . Görücü usulü olmuş .Doğulularda öyle hemenn ayrılmak var mıydı ? Doğulu olduğu İçin yargılamıyorum katiyen .ki onların birbirlerine bağlılıklarını her daim sevmişimdir .İnsanın yapısı öyle olunca karadenizli ,doğulu farketmiyor
Anlaşamadık dedi . Sadece .insan bir ayda nasıl anlayabilir ki evlilik bu sonuçta dedim .1 ayda evlenip 1 ayda nasıl ayrılıyor ? Neden ayrılmış sebebini söyledi mi?
Canim sen biraz yavasla bence. Zamana birak hersryi. Allah gonlune gore versin insallah kendini sakin uzmeBilemiyorum yani kız istekli mi değil mi de ,bana Biraz tuhaf geldi bir ay içinde evlenip bir ay sonra ayrılmak .Doğulular o kadar tutumluyken hemenn ayrılmalarına izin vermezlerdi diye düşünüyorum
Baska birsey olabilir mi? 1 ayda insan anlasamadigini bile anlamaz yada bekler sans verir yuvayi kurmak kolay olmuyor ki bati dogu farketmez 1 ayda bosanmakta cok absurd geldi.Anlaşamadık dedi . Sadece .insan bir ayda nasıl anlayabilir ki evlilik bu sonuçta dedim .
İnsanlar senelerce görüşüp evleniyor aynı evin içine girince illaki tartışmalar oluyor ve Zaten 1 yıl diyorlar evliliğin alışma süreci diye .Ben anlamadım gerçekten .Aileler nasıl izin veriyor buna ?bu kadar erken ayrılığa.Yöre olarak bakmak istemiyorum ama doğuluların tutumları bu konuda katıdır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?