Konuştuğım insan evlenip ayrılmış :(

Baska birsey olabilir mi? 1 ayda insan anlasamadigini bile anlamaz yada bekler sans verir yuvayi kurmak kolay olmuyor ki bati dogu farketmez 1 ayda bosanmakta cok absurd geldi.
Bana hep ayrılmak İçin böyle bir şey uydurdu diyorum .Ama akşam yazışırken ayrılmak istiyorsun dediğimde bu nerden çıktı dedi kafamızın uyuşmadığını söyleyen sensin bunca ne çıkarmalıyım sence dedim? Onu hala söylüyorum dedi.allak bullak oldum gerçekten .İşte bu kadar nasıl kolay olur dedim bende kendi kendime

Canim sen biraz yavasla bence. Zamana birak hersryi. Allah gonlune gore versin insallah kendini sakin uzme
Bende öyle yapıyorum şu anda .Hani olursa olur olmazsa da olmaz diyorum herşey nasip kısmet diyorumm.Ah o üzme kısmı zaten ,çok kötüyüm gerçektenn bu kadar bağlanmama şaşırıyorum kendime

Baska birsey olabilir mi? 1 ayda insan anlasamadigini bile anlamaz yada bekler sans verir yuvayi kurmak kolay olmuyor ki bati dogu farketmez 1 ayda bosanmakta cok absurd geldi.
Benim Doğulu bir tanıdığım 1 ay içinde boşandı ve onlarınki de görücü usulüydü. Kız bakire değilmiş diye boşandılar, bir ay niye beklediniz diye sorduk, utandık dediler.

Benim Doğulu bir tanıdığım 1 ay içinde boşandı ve onlarınki de görücü usulüydü. Kız bakire değilmiş diye boşandılar, bir ay niye beklediniz diye sorduk, utandık dediler.
Yani öyle bişey olabilir mi bilmiyorum sadece anlaşamadık dedi

Yani öyle bişey olabilir mi bilmiyorum sadece anlaşamadık dedi
Ben öyledir demiyorum zaten, sadece mantığınıza ters gelmiş, olası gelmiyor; ama var böyle durumlar da demek istedim. Hangi konuda anlaşamamışlar sor istersen.

alyans durumu nedir?

Birkaç resiminde alyans gibi bir yüzük görmüştüm .Oda öylesine taktım demişti.Alyans değil aslında normal bir yüzük öylesine takmıştım , evde hatta resimini çeker gösteririm dedi.Sonra ben tekrar incelediğimde böyle siyahlı bir yüzüktü . Dün ise evlendiğimde yüzük bile takmadım dedi ben o alyans durumu doğruydu dimi deyince .

Ben öyledir demiyorum zaten, sadece mantığınıza ters gelmiş, olası gelmiyor; ama var böyle durumlar da demek istedim. Hangi konuda anlaşamamışlar sor istersen.
Anlıyorum .Şu anda konuşmuyoruz öyle .Şayet açarsa soracağım .Yazmazsa da zaten ben bir şey yazmayacağım.

evlenip ayrılmış olmasından ziyade size olan davranışları önemli.
anlattığınız özellikte biriyle birlikte olmak, kısıtlanmak sadece mutsuzluk getirir
1 ayda ne kadar bağlanmış olabilirsiniz ki? yol yakınken kurtulun..

Uzun süren bir evlilik olmamış ki anlaşamamış ayrılmışlar yani
neeeeerden biliyon adam öyle demiş ,lan şu ikinci evliliğinde psikopatlara denk gelen hatunlar ,hala mı şu fabrikasyon yalanlara inanıyorsunuz,yok anlaşamadık yok karım beni aldattı, yok evle alakası yoktu....
adam ballı lokma anasını satayım,şimdiden ne mal olduğunu gösteriyor zaten ,daha ne yok bir ay evli kalmışın arkasına sığınyorsun ki..al evlende gör buraya açacağın konuları.

Artık onu sorun etmiyorum . Ama ben bile kendime şaşırıyorum 1 ayda insan nasıl bu kadar bağlanabilir .İlk 20 gün harikaydı.Resmen ayaklarım yer basmıyırdu ama sonrasında ciddi anlamda sıkıntılar yaşamaya başladık .Trip atmalar ,benim haberim bile yokken neye kızıyordu anlamıyordum bile .Her defasında dile getiriyordum ,ben senin beynini okuyamıyorum neye kızdığını bilemem .Söylemen lazım ki biliyim .Karmakarışığım gerçekten

Bu kadar tepkinizi anlamadım doğrusu .Sakin olun lütfen .Ben bile bu denli sinirlenmemişken size ne oldu böyle .Ben sadece baban söyleneni söylüyorum ve bir ayda evlenip nasıl ayrılınır onu merak ettim inanmak istemedim . Evlenicem demiyorum ki o sürece kadar neler yaşanır yani .

Yalanlar derken adam ne diyecek , ya anlaşamadık dicek yani herkes anlaşamadığı İçin ayrılmıyor mu Zaten . Kimisi ailesi yüzünden ,kimisi karı koca geçimsizlik ,kimisi çocuk yüzünden bunun ardı arkası kesilmez yani ..

estağfurullah niye sinirleneyim bu da benim kalemim ,keskin biraz..ama gözünüzü az da olsa açacaksa dikkate alın derim ..burda 50 bin tane konu var belki daha fazlası,eski hanımına sallayan ya da hiç anlaşamadık bitti gitti diye üstünü kapatan..ama erkek arkadaşınız kendini zaten sergideki balık gibi sunmuş , aşk sevgi beğeni belki de kader kısmet nasip ne denirse gözünüzü bağlayabiliyor göre göre ciddi hatalar yapabiliyorsunuz.Siz yapmayın.

Bence asıl mesele evlenmiş ayrılmış olması değil..Kendisini kötü gösterip bir an evvel sıvışma moduna geçmesi senle devam etmeyi düşünmediği anlamına geliyor..Eğer senle devam etmek isteseydi olayı şu şekilde anlatacaktı..Bak ayşe,seni çok önemsiyorum ama bilmen gereken birşey var,seni kaybetmemek için şimdi söyleyebildim,benim başımdan bir evlilik geçti,zaten kısaydı..Ama o sana bunu bir kusur gibi algılatmak ve senden kolayca kurtulmak için bir malzeme olarak kullanmış..Velhasılı kelam muhtemelen ayran gönüllü bir herif..Uzatılacak yanı yok.Şimdiden anlamsız ayrılmak isteyen herifle devam etsen nee etmesen ne? Hatta kaç bir an evvel çünkü manipüle edildin şu an ve dipsiz bir kuyu gibi debelenirsin ileri de şu an kaçıp kurtulmazsan..Yani daha büyük bağlılık seni bekliyor olaiblir senin açından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…