Size olay saçma mı değil mi diye sormadım.İnanıp inanmamak da size kalmış.Yaptığım hatanın bende farkındayım ama hiç böyle olacağını düşünmedim yaşım da 20Pardonda bu ne cesaret ? İlk defa gördüğünüz birine hesabınızı veriyorsunuz bilmem ne saçma sapan hikayeler? Yaşlarınız kaç?
20Yaş kaç?
abilerim
Abla ev adresimi biliyor mu bilmiyor mu emin değilim takip edilmişte olabilirim çünkü bu olayı bir tanıdığıma anlattığım da uzaktan takip diye birşey var bu kişi seni önceden de tanıyan biri olabilir dedi .Sıkıntılı şahıs olduğu kesinCiddiyseniz tlf nunaranızı,adreslerinizi değiştirin normal olmadığı kesin dikkat edin.
Düzenledim yazıyı .Ne bileyim erkeklerde kayıt olabilir siteye normal birşey yani .Abilerim derken
Gerisini okuyamadım
Yok öyle :) eğer erkeksen ve bizi oyalıyorsan ayıp edersin ama :)Düzenledim yazıyı .Ne bileyim erkeklerde kayıt olabilir siteye normal birşey yani .
BayanımYok öyle :) eğer erkeksen ve bizi oyalıyorsan ayıp edersin ama :)
Canım çok korkuyorsan bu durumdan ailene bahsedebilirsin yok açamam diyorsanda yalnız gezme gec saatlere kalma ben takip edildiğini sanmıyorum iliskiyi bitirmissin hicbirsekilde iletisime gecmeAbla ev adresimi biliyor mu bilmiyor mu emin değilim takip edilmişte olabilirim çünkü bu olayı bir tanıdığıma anlattığım da uzaktan takip diye birşey var bu kişi seni önceden de tanıyan biri olabilir dedi .Sıkıntılı şahıs olduğu kesin
Geç saatlere kadar gezen birisi değilim.Iletişime geçmem zatenCanım çok korkuyorsan bu durumdan ailene bahsedebilirsin yok açamam diyorsanda yalnız gezme gec saatlere kalma ben takip edildiğini sanmıyorum iliskiyi bitirmissin hicbirsekilde iletisime gecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?