Konuştuğum Çocuğun Garip Hareketleri

Telefon numaranızı muhakkak değiştirin. Hastalıklı bir yapısı var karşınızdakinin, size zararı dokunur bu insanın. Manyak mıdır, sapık mıdır nedir anlayamadım.

Yıllar önce üniversite 1.sınıftayken otobüste birisiyle tanışıp telefon numaramı vermiştim, ne cesaretse. 1 hafta kadar telefonla görüştükten sonra ayrılma kararı aldım. Ayrıldım. İlişkinin hepsi hepsi 1 haftalık telefon konuşması yani. Ayrıldıktan hemen sonra telefonum susmaz oldu. Tanımadığım farklı farklı erkekler aramaya başladı. “Daha geçen gün beraber olmadık mı....” “Ne zaman müsait olursun....” gibi aramalar yani. Abimi arayıp sürekli farklı numaralardan aranıp rahatsız edildiğimi söyledim. Telefonu abime yönlendim. Hemen aramışlar zaten yönlendirir yönlendirmez. Telefon numarasını bir hayat kadınının numarası diye arıyorlarmış. Telefon numaramı değiştirdik hemen. Kurtuldum.

Yani çok uzun anlatmışım ama kısacası en temizi numaranızı değiştirip kurtulmanız. İnstagram ve diğer sosyal medyalardan da ayrıca engelleyin. Gönderilerinizi ve arkadaş listenizi de sadece arkadaşlarınız görecek şekilde ayarlayın. Hatta bence instagram hesabınızı da kapatıp yeni hesap açın. Her yoldan ulaşımını engelleyin ve geri dönüp bakmayın.

Ben sürekli kimlik değiştirmesinden telefonu olmamasından ailesinin olmamasından şüphelendim bu kişinin hesabında eskortlar olmasından hatta adı bile sahte olabilir fuhuş çetesinden şüphelendim haliyle

bu kadar saf olmayın...

Neyse ne sen anladın iyi bişey olmadığını bırak ne hali varsa görsün. İntihar felanda etmez oltaya gelme. Numaranı değiştir kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…