Iki gun az yazdi ondan sildimKiz belki evlenirdin niye siliyosun numarasını?
Koca kolay bulunmuyo diyorum sana
hep yanlis yerlerde yanlis insanlarlasiniz.siz bu paradoksun icine gömülmüşsunuz.cikaraniniz yokKizlar ben biriyle konusuyordum. Sonra bu bana gec yazmaya basladi bende numarasini sildim tum gun yazmayinca sonra ben numarami silen birine yazmam dedi sen neden yazmadin dedi ben suclu oldum yani. Neyse ben biriyle konusurken surekli konusmak istiyorum sizde öyle misiniz? Birde kimseyle konusmucam daha. sonra uzuluyorum
Oyle miiYa o sürekli yazışma çoluk çocukken vardı adam calısıyorsa napsın çocukluk yapmışsın resmen
Hem sevgilim yok diye ağlıyorsun hem kaprislisinOyle mii
ilk günden damatlık giyip mi gelseydi Rainy ?Iki gun az yazdi ondan sildim
Soyledim ama yogunum falan dedi bende umursamadigini dusundumCocugun numarami silen biriyle konusmam demesi cocugun ilgilenmedigini gosteriyor bana göre. Bu durumu firsat bilmiş. Ancak sen de hata yapmışsın. Az yazdi diye numara silmek cok çocukça. Daha fazla yazmasini istedigini belirtseydin yetişkin gibi. Onun tepkisine göre hareket ederdin. Erkeklerden birseyler bekleyerek bir yere varamazsin. Yetişkin insanlar gibi beklentilerini karsi tarafa aktarirsan daha saglikli iletisim kurabilirsin.
Şimdi biz yorum yazmasak bizimle de mi konuşmayacaksıniz?Kizlar ben biriyle konusuyordum. Sonra bu bana gec yazmaya basladi bende numarasini sildim tum gun yazmayinca sonra ben numarami silen birine yazmam dedi sen neden yazmadin dedi ben suclu oldum yani. Neyse ben biriyle konusurken surekli konusmak istiyorum sizde öyle misiniz? Birde kimseyle konusmucam daha. sonra uzuluyorum
Yok size kusmemŞimdi biz yorum yazmasak bizimle de mi konuşmayacaksıniz?
Ah canım yaşın küçük tahmin ettiğim kadarıyla inanki özendim sana keşke zamanında bende benimkini silseydim de oda beni komple silseydi ne iyi olurdu özendim valla durumunaKizlar ben haksizim galiba. Bundan sonra cok abartmicam mesajlaşma olayini. Ama ondan sogudum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?