Kizlar ben biriyle konusuyordum. Sonra bu bana gec yazmaya basladi bende numarasini sildim tum gun yazmayinca sonra ben numarami silen birine yazmam dedi sen neden yazmadin dedi ben suclu oldum yani. Neyse ben biriyle konusurken surekli konusmak istiyorum sizde öyle misiniz? Birde kimseyle konusmucam daha. sonra uzuluyorum
Bencede haklisinŞu aralar bende biriyle konuşuyorum. Bir şey yazıyorum 1 saat, 2 saat sonra cevap yazıyor. O kadar tilt oluyorum ki anlatamam. Ha ben hala silmedim ama büyük bir patlama yaşayıp yüzüne yüzüne söyleyip öyle postalayacağım. Hadi işteyken bu durumu anlayabilirim,, hakta veririm ama hafta sonu evde dahi aynı durum var. Benimde bu duruma asla tahammülüm yok.
En iyisini yapmışsın silmekle. İlgilenen insan, karşı tarafı merak eden insan yazar sık sık. Allah aşkına herkesin organı gibi olmuş telefonlar kimse bahane yaratmasın "geç gördüm, ben teleofonla pek ilgilenmem" gibi. Tamam tüm gününsana ayırıp sürekli mesajlaşamaz. Ama günde belirli aralıklarla 15 dakikasını da ayırıp yazışamıyor mu?
O boşluğu Rainyy için biz doldurup niyet etsek olur mu? Maksat hayrımız dokunsun, kendisi faydalı hiçbir oluşuma yönelmiyor çünkü:)Senin daha önceki konunda bir meditasyon paylaşmıştım. Belli ki yapmamışsın.
Şimdi sana mutlu olmanın garanti olacağı bir sır veriyorum. Bak şimdi, noktalı yerleri sen dolduracaksın.
“Nasıl olacak bilmiyorum ama” …………..’nın olmasına “niyet ediyorum”.
Tırnak içindekileri mutlaka kullanacaksın diğerlerini kendine göre değiştireceksin.
Her gün söyle bak bir süre sonra düğün haberi vereceksin. Biz de gelip çeyrek takıcaz sana (yani tüm KK’dan 1 çeyrek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?