Konustugum kisi?

R rainyy hos geldin ozlettin kendini. Ben de kac gundur nerelerdesin diyordum meger birini bulmussun :) Gel bizimle konus olmaz mi?

Şu aralar bende biriyle konuşuyorum. Bir şey yazıyorum 1 saat, 2 saat sonra cevap yazıyor. O kadar tilt oluyorum ki anlatamam. Ha ben hala silmedim ama büyük bir patlama yaşayıp yüzüne yüzüne söyleyip öyle postalayacağım. Hadi işteyken bu durumu anlayabilirim,, hakta veririm ama hafta sonu evde dahi aynı durum var. Benimde bu duruma asla tahammülüm yok.
En iyisini yapmışsın silmekle. İlgilenen insan, karşı tarafı merak eden insan yazar sık sık. Allah aşkına herkesin organı gibi olmuş telefonlar kimse bahane yaratmasın "geç gördüm, ben teleofonla pek ilgilenmem" gibi. Tamam tüm gününsana ayırıp sürekli mesajlaşamaz. Ama günde belirli aralıklarla 15 dakikasını da ayırıp yazışamıyor mu?

Bencede haklisin

töbeee.
kimi insan çok sevmyor mesajı konuşmayı.
çok normal .
alış bunlara
erkek cinsi kadınlara göre az konuşur yazar..

R rainyy bodrumdan selam olsun bir denize gitmeden bakayım dedim yine sen çıktın kız karşıma adama iki trip atayım demişsin ama elinde patlamış bomba. Hala bıraktığım yerdesin koca aramaktan başka işlere yönelsen keşke. Bıkmadan usanmadan direniyorsun haaaaa

Sürekli yazisılmaz zaten ayrı da birde snwjj yazmıştıklaron hiç görmediğin, tanımadığın insanlar. Ne bekliyordun ki?

Senin daha önceki konunda bir meditasyon paylaşmıştım. Belli ki yapmamışsın.

Şimdi sana mutlu olmanın garanti olacağı bir sır veriyorum. Bak şimdi, noktalı yerleri sen dolduracaksın.

“Nasıl olacak bilmiyorum ama” …………..’nın olmasına “niyet ediyorum”.

Tırnak içindekileri mutlaka kullanacaksın diğerlerini kendine göre değiştireceksin.

Her gün söyle bak bir süre sonra düğün haberi vereceksin. Biz de gelip çeyrek takıcaz sana (yani tüm KK’dan 1 çeyrek)

Alacaksan al beni sonra pişman olursun sonra çüşman olursun diye salıncakta sallanarak şarkı söyleyen bir teyze vardı o geliyor aklıma senln konularını görünce artık

Adamı niye siliyorsun.
Bende olsam yazmam beni siliyor falan

Dişil enerjisi yüksek biri yok mu aramızda hayrına rainy'e bir el atsın, çıraklıktan yetiştirsin onu bu böyle gitmez gitmezzz

O boşluğu Rainyy için biz doldurup niyet etsek olur mu? Maksat hayrımız dokunsun, kendisi faydalı hiçbir oluşuma yönelmiyor çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…