• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuya yazacak bir şey bulamadım...

Bu kocaya sen kim köpeksin denilebilir mi sence :KK51:

koca sıfatını haketmiyor aslında hiçbir şey denmez böylesine, tam ensesinden tutup kapıya atmalık ama madem bu evlilik devam edecek, biri haddini bildirsin. kadının kendi kazandığı parayla, sağlığına yaptığı harcamaya karışacak kadar hadsizleştiyse iyi bir silkelemek lazım.

yumuşak huylu birine benziyorsun. bilmem yapabilir misin?
ben olsam bugünden itibaren ev/öğrenci arkadaşı moduna geçerdim.
işyerinde iş haricinde konuşmazdım. evde hiçbir şekilde muhatap olmam, bebekle ve sağlıkla ilgili hiçbir bilgi vermem, kendim hallederim. yemeğimi ayrı yer, ayrı odalarda takılırım. maaşımdan da katkı yapmam insan olana kadar.
yumuşak huyluyum maalesef . yapabilirmiyim suan bende kendime güvenemedim. :/

söyleyiş tarzı da hoş değil haklısınız ama hani o gelmiyor diye tavırlı konuşmanızda siz haksızsınız.
Hem kendi paranızı kazanıyorsunuz özel hastaneye de gidebilirsiniz parayı bir twk o kazanmıyor ki. Üzücü olmuş.. Tavır alın, nasıl konuşması gerekeceğini öğrensin
kendi para kartı kırıldığı için kartımı ona vermiştim aktarma yapıp kullanıyor istemeden kafama göre zaten gidemezdim ..

'Para konusunu hiç açmayacağım sana zira ben de kazanıyorsam ne şekilde harcanması gerektiğini iyi bilirim.
Amaaa bu mesajınla bana olan saygını kanıtladığına göre sana olan saygımdan utanmalısın.
Benim senin eşin olduğumu , iyi günde ve kötü günde beraber olacağımızı unutmuşsun sen .
Bana saygını gösterene kadar benden ne sevgi nede saygı bekleme ' derdim yerinizde olsam ve hakikaten saygı duymayı öğrenmeden iki yabancı gibi davranır asla gevşemezdim. Ayrıca bu saygısızlık tekrarlanırsa affetmenin mümkün olmayacağını da üstüne basa basa söyle ve sonra sus..

vfatos vfatos sizi bu kadar sindiren nedir? Olayların büyümesinden neden bu kadar kaygılanıyorsunuz? Eşiniz size şiddet gösterir mi sizce? Eğer korkunuz bundansa bu ayrı bir konudur. Ancak korkunuz tamamen sizin yapınızdan kaynaklı birşeyse buna artık bir el atmanız lazım.

Kendinize olan güveninizi arttırın, hiç kimsenin size bu şekilde davranmasına müsade etmeyin. Düşünsenize siz bir anne olacaksınız. Yavrunuzu herşeyden koruyacak kadar cesur bir içgüdüyle yaratıldınız. Gücünüzün farkında olun, daha cesur daha kararlı bir mizaç geliştirin.

yumuşak huyluyum maalesef . yapabilirmiyim suan bende kendime güvenemedim. :/
yaparsan şiddet uygular mı, evden kovar mı?
eğer evetse yapma.
yavaş yavaş zamana yayarak yapabilirsin.

Hamilesin üzmek istemem ama eşinin tutumu ne yazik ki cok yanlis. Ne demek devlete git her ay o kadar para bayilamam. Hangi doktor senin icine siniyorsa o doktora gozukmen lazim bu devlette olabilir ozelde. Hamile bir kadinin doktoruna güvenmesi bence cok önemli sonucta canini ve cananini emanet ediyosun. Kocan tam bir hanzo:sinirli:

herkese merhaba,
19 haftalık hamileyim ve 3 gündür tansiyonum normal olmasına rağmen bayılma hissi ve vücudumun her yerinde kaşıntı var iş yeri hekimim kan değerlerine baktır bi dahiliye doktoruna gidip dedi. Kendi doktoruma da msj attım oda aynı şeyi söyledi.
eşimle ikimizde çalışıyoruz 3 bucuk 4 e yakın eve maas giriyor ve ilk çocuğumuz . Aynı yerde çalısıyoruz. telefon açtım böyle böyle oldu diye oda yarın sevk al git devlet hastanesine ben her ay özele para bayılamam dedi. Tamam dedim, ama yarın işim yogun bugun işim yok izin al sende beraber gidelim dedim 2 gündür mesaide olmadığı için aksam mesai sırası ondaymış izin alırsa ayıp olurmuş... Sağlık durumu var ortada. Sadece hamileliğimi öğrenmeye beraber gittik onun dısında hep kayınvalidem ile gittim. gene annemi arıyayım onla git dedi neyse gitmicem istemiyorum suan iyim dedim gitmezsen gitme dedi. aradan 2 saat geçti aradı gevsek gevsek napıyosun falan dedi. iyi falan dedim yarın için izin al dedi alamam islerim var dedim falan sonra mayısın 10unda gidicem doktora ozaman yaptırırım dedim özeldemi yaptıracaksın dedi ben her ay bayılamam oraya para falan gene başladı.devlette kendim yaptırırım istemem senin paranı falan dedim. Kapadım teli.
sonra msj attım işte sen hastayken ben özele git diye kendim diyordum sana sen benden bunu esirgiyorsun zaten üstüne fazla dusmekle hata yapıyorum zaten senden 1 kurus para ve manevi destek hiç bişey istemiyorum. beni arama dedim.
oda sen harbi malın önde gidenisin arsızsın diye msj atmışş......
çalışmıyor musun sen allah allah adama ne senin parandan git yaptır canım özelde. sonuçta çalışıp kazanan sensin. oda evin erkeği olarak karısına da çocuğuna da bakmak zorunda

Bu ne ya ,nasıl bir üsluptur o insan
Karısına böyle bir laf eder mı..

Siz onu baba yapacaksınız ,bu hayatta olabilecek en güzel hediyeyi vereceksiniz, o hem size doktor parasını çok görecek hemde böyle terbiyesizce konuşacak.
Bu cesareti nereden alıyor acaba ,kendinize sorun ya kaç kere affettiniz ki bu kadar rahatlıkla böyle birşey diyebiliyor size.
Ay hemen affetmeyin, süründürun,bazı eşler kendilerini ne sanıyor acaba ???

kendi para kartı kırıldığı için kartımı ona vermiştim aktarma yapıp kullanıyor istemeden kafama göre zaten gidemezdim ..
Maaş kartıni bir şekilde iste,kendine gitsin kart çıkartsın. İstediğim zaman ihtiyacım olduğunda parami alıp hastaneye gidicem de. Bahaneyle parana da el koymuş adam . Sen de bebeğinde çok kiymetlisiniz,eşinin bu şekilde seni kullanmasına izin verme lütfen.

'Para konusunu hiç açmayacağım sana zira ben de kazanıyorsam ne şekilde harcanması gerektiğini iyi bilirim.
Amaaa bu mesajınla bana olan saygını kanıtladığına göre sana olan saygımdan utanmalısın.
Benim senin eşin olduğumu , iyi günde ve kötü günde beraber olacağımızı unutmuşsun sen .
Bana saygını gösterene kadar benden ne sevgi nede saygı bekleme ' derdim yerinizde olsam ve hakikaten saygı duymayı öğrenmeden iki yabancı gibi davranır asla gevşemezdim. Ayrıca bu saygısızlık tekrarlanırsa affetmenin mümkün olmayacağını da üstüne basa basa söyle ve sonra sus..
akşam muhattap olmaya çalışırsa dicem

Bu ne ya ,nasıl bir üsluptur o insan
Karısına böyle bir laf eder mı..

Siz onu baba yapacaksınız ,bu hayatta olabilecek en güzel hediyeyi vereceksiniz, o hem size doktor parasını çok görecek hemde böyle terbiyesizce konuşacak.
Bu cesareti nereden alıyor acaba ,kendinize sorun ya kaç kere affettiniz ki bu kadar rahatlıkla böyle birşey diyebiliyor size.
Ay hemen affetmeyin, süründürun,bazı eşler kendilerini ne sanıyor acaba ???
ne sanıyor bilmiyorum ama baya bi yükseltmişim belliki..

vfatos vfatos sizi bu kadar sindiren nedir? Olayların büyümesinden neden bu kadar kaygılanıyorsunuz? Eşiniz size şiddet gösterir mi sizce? Eğer korkunuz bundansa bu ayrı bir konudur. Ancak korkunuz tamamen sizin yapınızdan kaynaklı birşeyse buna artık bir el atmanız lazım.

Kendinize olan güveninizi arttırın, hiç kimsenin size bu şekilde davranmasına müsade etmeyin. Düşünsenize siz bir anne olacaksınız. Yavrunuzu herşeyden koruyacak kadar cesur bir içgüdüyle yaratıldınız. Gücünüzün farkında olun, daha cesur daha kararlı bir mizaç geliştirin.
gösteremez zannetmiyorum ama bağırıp çağırması beni deli ediyor rezil olmak istemiyorum

Çok garip bir eşim var Allah kolaylık versin. Sürekli ben özele para bayılamam demiş de kimin parasını kimden sakınıyor acaba? Sadece kendi çalışsa gene bi nebze yumuşak bakmaya çalışacağım ama siz de çalışıyorsunuz. Ama anlaşılan sizin maaşı kendi maaşı gibi görüyor.

Hadsiz salak. Kimin parasını bayılıyorsun pardon da deseydin. Sanki evde ayağını uzatıp sırf onun kazandığını harcıyorsunuz ki öyle bile olsa her şeyin bir üslubu var bana kalırsa bankaya başvur ve kartını kaybettiğini iptal ettirmek istediğini söyle yeni kart versinler. Bu adamla da hiç muhatap olma belli birileri doldurmuş baştan özele alıştırma vs gibi. Ben kendim de özel hast. tercih etmedim çünkü burada bulunduğum yerde devlet hastanesi daha iyiydi ama bu karar tamamen sana ait nerede istersen orada devam et ve kendi değerini önce kendin bil.

Çok garip bir eşim var Allah kolaylık versin. Sürekli ben özele para bayılamam demiş de kimin parasını kimden sakınıyor acaba? Sadece kendi çalışsa gene bi nebze yumuşak bakmaya çalışacağım ama siz de çalışıyorsunuz. Ama anlaşılan sizin maaşı kendi maaşı gibi görüyor.
ben çocuk odası için dolaplar beşik eşyalar falan aldım doğum parası falan gene benim maasımdan birikecek oda evi geçindiriyor işte

Hadsiz salak. Kimin parasını bayılıyorsun pardon da deseydin. Sanki evde ayağını uzatıp sırf onun kazandığını harcıyorsunuz ki öyle bile olsa her şeyin bir üslubu var bana kalırsa bankaya başvur ve kartını kaybettiğini iptal ettirmek istediğini söyle yeni kart versinler. Bu adamla da hiç muhatap olma belli birileri doldurmuş baştan özele alıştırma vs gibi. Ben kendim de özel hast. tercih etmedim çünkü burada bulunduğum yerde devlet hastanesi daha iyiydi ama bu karar tamamen sana ait nerede istersen orada devam et ve kendi değerini önce kendin bil.
çok sert olmuş olur sonuçta onla aynı evde yaşamaya devam edicem bilmiyorum ya çok zor bi durumdayım :(

düğünde eşyalar babaannesinden borç alıp o borcuda ben maasımı biriktirip vermeye çalıştım.
evlilikte senin paran benim param olduğunu düşünmüyorum ama devlet çok kötü olduğu için doğum sürecinde özele gidiyorum kan tahlili için gidecektim ben özele gitcem demedim veya ısrar etmedim. Ama o kendisi heralde takılmışkii ben para bayılamam falan diyor sürekli. çocuk sadece benim çocuğum sanki herşeyi ben düşünüp yapıyorum ben dürtüyorum sürekli bir kerede şunu alalım demedi.

Back
X