• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuyu acılması gereken yere acmak

fiyonkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
190
91
103
Hanımlar ben bugun bi konuda yardım istemek icin geldim. konuyu bdvye acacaktım ama kurallara baktım konuyu ilgili bolume acmak gerekiyor diye dusunerek yardım melekleri bolumune actım. dikkatimi cekti de son mesajlar da hep bdvye cevap veriliyor. belki cok onemli ve acil cvb gereken bi konu degildi bnmki ama konuma boyle boyle cvb verilmeyecek. anlamadım yani buraya mı konu acmalıydım...

Bu kknin kanayan yarasi :confused:
Munenin ve margarikotinin basi donuyor konu tasiyacam diye butun gun

Bdv kk'nin en ekşinli hareketli aktif bolumu. Konuyu buraya acsan bile yeri bdv degilse tasinir.

Toplum olarak derdi seviyoruz biz bence
Arabesk gibi bişey hani bir dönem herkes dinlemiştir mesela

selamunaleykum hanımlar.
Alısverıs lıstesı hazırlama konusunda zorlanıyorum. kafamı toplayamıyorum. Her ay bişeyleri yazmayı unutuyorum yada bazı seyleri fazla alıyorum. Unuttugum seyler yuzunden eşimle tartısıyoruz bazen. Evinin eksiginden haberin yok mu diye kızıyor.
Gıda ve temizlik urunleri alısverişi listesinde olmazsa olmaz nelerdir. İki kişiyiz ama cok misafir gelir caya veya yemege. Neyi ne kadar almalıyım. tavsiyeleriniz ve listede olmazsa olmaz dedikleriniz neler.

Konun buymuş

Ve aleyküm selam
Eksikleri not al, ne kadar sürede ne bitiyo gözlemle
Zaten iki kişiniz sebzeleri az az al bozulmasın
Bakliyatın fazlası göz çıkarmaz
Temizlik ürünleri de fazla alınabilir
Eşine de sende bilmiyosun ne var bunda kızılacak de

Sende daha bugun uye olmussun. Forumda birkac mesajin var ama bir derdim var'i bdv yazacak kadar forum diline vakif olmussun.

Yok yahu ayni konuyu tekrar acma bu sefer tekrardan konun kapanacak:KK70: merak ettim valla bakicam ne konusu actin:-)

cekşrgee cevabın icin tesekkur ederim. bende oyle dedim zaten esime ben soylemediysem eksik oldugunu gordugun seyleri kendin al.

Sende daha bugun uye olmussun. Forumda birkac mesajin var ama bir derdim var'i bdv yazacak kadar forum diline vakif olmussun.

Yok yahu ayni konuyu tekrar acma bu sefer tekrardan konun kapanacak:KK70: merak ettim valla bakicam ne konusu actin:-)
uzun suredir takipteyim ama uye olmak geregi duymamıstım bugune kadar

uzun suredir takipteyim ama uye olmak geregi duymamıstım bugune kadar
:KK66: olabilir tabi. Okudum konunu. Bir anda mi oturup liste yapiyorsun? Benim her daim bir listem vardir. Surekli eksigi gedigi yazarim oraya. Aldigimin ustunu cizerim. Aklima gelir gelmez eksigi yazarim. Hatta bazen yarimliklar listem olur. Bitmek uzere olanlari da not ederim oraya. Alisverise gidince aciliyetine gore alirim. Son anda liste yapiyorsam genellikle bende bisileri unutuyorum

:KK66: olabilir tabi. Okudum konunu. Bir anda mi oturup liste yapiyorsun? Benim her daim bir listem vardir. Surekli eksigi gedigi yazarim oraya. Aldigimin ustunu cizerim. Aklima gelir gelmez eksigi yazarim. Hatta bazen yarimliklar listem olur. Bitmek uzere olanlari da not ederim oraya. Alisverise gidince aciliyetine gore alirim.
yarımlıklar listesi cok mantıklı. az kalan seyi listeye yazmam ve bianda bitiverir...
tesekkur ederim

Konun buymuş

Ve aleyküm selam
Eksikleri not al, ne kadar sürede ne bitiyo gözlemle
Zaten iki kişiniz sebzeleri az az al bozulmasın
Bakliyatın fazlası göz çıkarmaz
Temizlik ürünleri de fazla alınabilir
Eşine de sende bilmiyosun ne var bunda kızılacak de
Ceekk bugun silinen icerikten sonra kk'ya yaptigin ikinci amme hizmeto bu:KK70: yetis bacim ilan ettim seni:KK70:

Ben market alışverişini internet üzerinden yapıyorum. Böylece hem kategorilere tek tek baktığım için unuttuğum bişey olmuyor hem aylık alışverişi taşıma derdinden kurtuluyorum. Bir de evde ne eksik diye hatırlamaya çalışmıyorum, kalkıp bakıyorum. Tavsiye ederim.

Ceekk bugun silinen icerikten sonra kk'ya yaptigin ikinci amme hizmeto bu:KK70: yetis bacim ilan ettim seni:KK70:
Mune da beğenmişti o silinen içeriği özet şey ettim diye
Belki bu kadar sivri olmasam moderatör bile yaparlardı ama yok yani benden olmaz bu gagayla :KK53:

Arkadaşım o kurallar herkese işlemiyor, moderatörlerin dert olmayan konuları hala bu bölümde duruyor, başkası yapsa anında taşırlar, boşver aç buraya konunu

BDV en aktif bölüm bu sitede.
Yine de bu bölümle alakalı olmayan konuyu buraya açmamak gerekir.
Neticede her şekilde taşınıyor...

fazla dusunceli davrandıydımdı sanırım:KK45:
yok muhtemelen moderatörler alakasız görürse taşır konuyu, kendilerininkini taşımıyorlar ama. Kusurama bakma bu konuda son günlerde sinir oldum biraz konuna daldım böyle :) gerçi hiç bir moderatör sallamayacak yine ama olsun...işine gelene adalet...

Back
X