- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Arkadaşım kendini kandırıyorsun.bak sen egitimsiz bir insanda değilsin ki actıgın konulara da bahsettiğine göre.Dimi.İşte fotoyu çekicem gerekirse bunun anasina babasina da agzima geleni soyliycem.Dogru yani istese kadini gonderir bu adam
Ne yalan söylim bana da öyle geldi nedense.. arkası yarın kuşağı gibi bi bitmedi.. nasıl sinir ettim diye bize gülüyo mudur acabaBana yine kızcaklar ama artık konuların fake oldugunu düşünüyorum. Açtıgı konuları baştan sona okuyun, aklı başında olan bir insan ne yapması gerektiğini bilir bu kadar saçmalamaz
Yaa ben tanistigimda kadin burda yoktu.bosanmis olabilir diye ses etmedim.sonradan buna cok baglandim hayal kurdum.kadin geldi evine gider diye bekledim.Uc ay oldu ama Kadin hala gitmedi.Bana hergun kovuyorum ama gitmiyo diyodu.Hatta o evde hic gidesim yok derdi.Bana bunu anlatanlar kacirdi diyo ama bilmiyorumArkadaşım kendini kandırıyorsun.bak sen egitimsiz bir insanda değilsin ki actıgın konulara da bahsettiğine göre.
Üniversite mezunu 25,yasında genç bir kızsın.
Bu adam bu kadını dilendirmese bile.
Kadından çocuk yapmiş ve o yada bu sebeble hala aksam olunca onun yanında.
İkinci kadın olmayı nasıl kabul ediyorsunz.
Yapmayın bunu kendinize
Yaa kopamiyom bisey var ayrilamiyom.ama bu sefer tum cevresiyle konuscam gostericem fotoyu ve bitcekArkadaşım kendini kandırıyorsun.bak sen egitimsiz bir insanda değilsin ki actıgın konulara da bahsettiğine göre.
Üniversite mezunu 25,yasında genç bir kızsın.
Bu adam bu kadını dilendirmese bile.
Kadından çocuk yapmiş ve o yada bu sebeble hala aksam olunca onun yanında.
İkinci kadın olmayı nasıl kabul ediyorsunz.
Yapmayın bunu kendinize
sanane kızım kadın adamın karısı ıster gelır ıster gider ister dılenır sana noluyo yanı?Yaa ben tanistigimda kadin burda yoktu.bosanmis olabilir diye ses etmedim.sonradan buna cok baglandim hayal kurdum.kadin geldi evine gider diye bekledim.Uc ay oldu ama Kadin hala gitmedi.Bana hergun kovuyorum ama gitmiyo diyodu.Hatta o evde hic gidesim yok derdi.Bana bunu anlatanlar kacirdi diyo ama bilmiyorum
Kopamıyosan en azından çaba göster, bak adamın karısı çocuğu haldir haldir dilenip adama bakıyo, sen de bence bi köşe belirle, artık kolunu mu kırarsın bacağını mı bilemem, kredi bile çekmedin adama, bu adam seni napsın, düşününce, ya satar bu tip erkekler karıları ya dilendirir. Karısı zaten dileniyor, seni napsın bu adam? Şaka mı olm böyle konu olur mu?
Suan sessiz duruyorum.Fotoyu çekip gostericem
Yaa kopamiyom bisey var ayrilamiyom.ama bu sefer tum cevresiyle konuscam gostericem fotoyu ve bitcek
Olur mu olur aldatılan kadınlar nasıl ki kazara hamile kalıyor çocuğu oluyor silah zoruyla çocukta olur millete bahane çok ben çocuklara acıyorum ya en çoktaBizim de bir dıdının dıdısı tanıdık vardı. Adam bekarkenden unutamadığı kadına, evlenip 3 çocuk yaptıktan sonra geri dönmüş. Zorla evlendirilmişmiş. O çocukları da silah zoruyla yaptırdılar zaten dürzüye.
Bence de fake bu konular. Ya bizle kafa bulup oturduğu yerden ne zekiyim Yaaee diye seviniyor ya da yanlizligini böyle gideriyor. Belki de mazoşisttir hakaret duymak ruhunu oksuyordur. Çünkü kimse bu kadar salak olamaz.
öğretmenlıkten sıkılmış karısıyla beraber dılenmek ıstıyormuşEe sen şimdi bize napıyım diye mi soruyorsun ? Nedir yani. Ada'm karısını dillendiriyorsa sen resim çekince ne yapmasını bekliyorsun? Senin sorunun bu Ada'mla beraber olmak değil mi zaten.
Ha sorun değil diyorsan biraz destek çık bari karısını dilendirmesin çok dert olduysa
İmam nikahiy
a iliskiye girmeyince
dövüyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?