Konuyu cogunuz biliyo?

Dimi.İşte fotoyu çekicem gerekirse bunun anasina babasina da agzima geleni soyliycem.Dogru yani istese kadini gonderir bu adam
Arkadaşım kendini kandırıyorsun.bak sen egitimsiz bir insanda değilsin ki actıgın konulara da bahsettiğine göre.
Üniversite mezunu 25,yasında genç bir kızsın.
Bu adam bu kadını dilendirmese bile.
Kadından çocuk yapmiş ve o yada bu sebeble hala aksam olunca onun yanında.
İkinci kadın olmayı nasıl kabul ediyorsunz.
Yapmayın bunu kendinize

Bana yine kızcaklar ama artık konuların fake oldugunu düşünüyorum. Açtıgı konuları baştan sona okuyun, aklı başında olan bir insan ne yapması gerektiğini bilir bu kadar saçmalamaz
Ne yalan söylim bana da öyle geldi nedense.. arkası yarın kuşağı gibi bi bitmedi.. nasıl sinir ettim diye bize gülüyo mudur acaba aklımda deli sorular

Yaa ben tanistigimda kadin burda yoktu.bosanmis olabilir diye ses etmedim.sonradan buna cok baglandim hayal kurdum.kadin geldi evine gider diye bekledim.Uc ay oldu ama Kadin hala gitmedi.Bana hergun kovuyorum ama gitmiyo diyodu.Hatta o evde hic gidesim yok derdi.Bana bunu anlatanlar kacirdi diyo ama bilmiyorum

Yaa kopamiyom bisey var ayrilamiyom.ama bu sefer tum cevresiyle konuscam gostericem fotoyu ve bitcek

sanane kızım kadın adamın karısı ıster gelır ıster gider ister dılenır sana noluyo yanı?

Çok iyiydi +1

Suan sessiz duruyorum.Fotoyu çekip gostericem

Yav arkadaşım hem buraya konu açıyorsun fikir almak için, hem de sana verilen tavsiyelere sağır gibi davranıyorsun.

Nato kafa, nato mermer.

Tutturmuşsun bir fotoğraf çekme sevdası. Kime neyi ispatlayacaksın? Ayrıl, bitsin gitsin.
Kim ne demiş, kim ne yapmışa vereceği tepki niye önemli bu kadar bu adamın?
Sherlock Holmes'çülük mü oynamak istiyor canın. Neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum ki.

Adam evli, çocuğu var. Karısını dilendiriyor, haddini aşıp adam selam verdi diye tanımadığın, yolda çevirdiğin insanlardan adamın yatak hikayesine kadar dinliyorsun. Iğrençlik diz boyu. Senden kredi çekmeni istemiş ki bu kadar şey gerçekse ve sen bu kafayı yaşıyorsan eminim çok sağlam bir meblağ kitlemiştir sana. Onun kuyruk acısını nereden çıkaracağını şaşırdığın için etrafa saldırıyorsun böyle.

Gerçi kime söylüyorsak.

Hani yazdığı senaryonun viral reklamını yapan bir troll değilsen, umarım ileride çoluk çocuğumuzun hayatına öğretmen olarak falan girmezsin.

Nasıl kopamıyorsun ya?
Bu adamda ne buluyorsun söylesene?
Deli gibi sevip kötü bir kavgada bile ayrılan kaç senelik çiftler var, sen bu adam evli ve çocuklu olmasına rağmen bırakamıyorsan kusura bakma da gelip burada ağlama o zaman.
Üniversite okumuş olman zihniyetini değiştirmez, e demek ki ikinci kadın olmayı normal görüyorsun tek derdin kadının evden gönderilmesi senin için.
Akıl fikir diliyorum ciddi anlamda.

Olur mu olur aldatılan kadınlar nasıl ki kazara hamile kalıyor çocuğu oluyor silah zoruyla çocukta olur millete bahane çok ben çocuklara acıyorum ya en çokta

Ee sen şimdi bize napıyım diye mi soruyorsun ? Nedir yani. Ada'm karısını dillendiriyorsa sen resim çekince ne yapmasını bekliyorsun? Senin sorunun bu Ada'mla beraber olmak değil mi zaten.
Ha sorun değil diyorsan biraz destek çık bari karısını dilendirmesin çok dert olduysa

öğretmenlıkten sıkılmış karısıyla beraber dılenmek ıstıyormuş

Bu adam sana arabası için kredi çektirmeye kalkan adam mı
Bu kişi seni o imam nikahlı dediğin kadın gibi kullanıyor, kullanmaya çalışıyor..
Lütfen aklını başına devşir..
Daha öncede yalnızlıktan hoşlanmadığımdan bununla birlikteyim demiştin.
Ayrıca adamın resmi evli olmadığına eminmisin? Çünkü anlattığın olayda gariplikler var..
Resmi yada fiili evli yada beraber.. Sen başkasının hayatındaki adamla birliktesin! Sen 2. kadınsın ve öyle kalacaksın bu kafayla gidersen.
Bu arada öbür kadında tuhaf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…