- 17 Şubat 2016
- 1.112
- 224
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Fotografimi gostericem ve onun hakkinda duyduklarimiAdama öyle bir sahip cıkmışsın ki benimki diye nufusuna alcan sandım
Neden fotoğrafla falan ugrasip adamin karsisina cıkacaksın ki?inanmıyorsan takip et ispat et sonra da uzaklaş.
Adam ne diyecek onu sevmediğim için dilendiriyorum söz sana resmi nikahta yaparım dilendirmem de mi?
Yok ya yok akıl fikir beyin bedeni terk etmişBlmyom cidden yaa kopamiyorum yaaa
Fotografimi gostericem ve onun hakkinda duyduklarimi
Blmyom cidden yaa kopamiyorum yaaa
Bana yine kızcaklar ama artık konuların fake oldugunu düşünüyorum. Açtıgı konuları baştan sona okuyun, aklı başında olan bir insan ne yapması gerektiğini bilir bu kadar saçmalamaz
Fake degilim yemin ederim yaaBana yine kızcaklar ama artık konuların fake oldugunu düşünüyorum. Açtıgı konuları baştan sona okuyun, aklı başında olan bir insan ne yapması gerektiğini bilir bu kadar saçmalamaz
Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidahaKopamıyorsun...
Peki bir insanın ne yapması gerekir kopabilmen için, cidden çok merak ettim bunu?
Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
Ya annesi ve babasi bile diyo ki cocugun psikolojisi bozulmus ondan getrmisler.Biraz buyuyp anlamasi gerekmis bisiyleriİşte son satırı onun için yazdım
Ne demesini bekliyorsun imam nikahlı karim dilenir bakar bize bizde gül gibi yasarız mi.yapmayın lütfen kendimize bunu.
Bu bir yalan dahi olsa evli barklı adamla ne işiniz var.tamam nikahta demeyeyim başkasıyla birlikte ve çocuğu olan adamla ne işiniz var?
Utanc mi??? Agzima geleni saymak isterim ama kendime bunu yapamam!!!Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
Ya annesi ve babasi bile diyo ki cocugun psikolojisi bozulmus ondan getrmisler.Biraz buyuyp anlamasi gerekmis bisiyleri
O zaman durum daha vahim kusura bakmaFake degilim yemin ederim yaa
İşsizlik. Hayır gerçekse daha kötüArtık ben de buna inanıyorum ama bir yandan da neden böyle konular açılır ki, amaç ne?
sendemi dilenmek istiyorsun?Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?