Konuyu cogunuz biliyo?

ben sizin önceki konularınızı hatırlıyorum,hala onunla beraber olmanız hele de bunları öğrendikten sonra çok feci
hemen ayrılın ki pisliği sizin üstünüze de bulaşmasın...

Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
Ya sen gerçek misin? Karısını çocuğunu dilendiren haysiyetsiz, senin önüne attığın fotoğraftan mı utanacak? Nasıl bir kafa yaşıyorsun sen?

Sizce haksız mıyım konuna da yazmışsın bunu.

Adam zorla evlenmemiş, eşini kaçırarak evlenmiş.

Günlük 100 tl gelmeyince karısını dövüyormuş.

Bu adamın annesi de dileniyormuş.

Adam yalanla dolanla bin tane kızla geziyormuş.

Tüm bunlar gerçek mi? Ve sen hala kopamıyorsun? Kuzum senin ciddi problemlerin var...

Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha

Ay siz ciddisiniz.

Evliyken sizinle gorusurken utanmayan biri icin fazla iddiali bi cumle degil mi bu?

Nasil bi durumda oldugunuzun farkinda misiniz siz,aileniz arkadasiniz falan yok mu bi kendinize getirse sizi.

Kopamıyosan en azından çaba göster, bak adamın karısı çocuğu haldir haldir dilenip adama bakıyo, sen de bence bi köşe belirle, artık kolunu mu kırarsın bacağını mı bilemem, kredi bile çekmedin adama, bu adam seni napsın, düşününce, ya satar bu tip erkekler karıları ya dilendirir. Karısı zaten dileniyor, seni napsın bu adam? Şaka mı olm böyle konu olur mu?

Bunlari bana baskasi anlatti gozumle gormedim

Dogru dedin ama suan boyle bisey duydum desem soyleyeni sorcak kavga etcek.Fotoyu cekip önune atcam ben

Suan sessiz duruyorum.Fotoyu çekip gostericem

Bana bunlari soyleyenler yalan soylemiyo eminim cunku bi kac kisi soylediler sor diye.Ama tanimiyorum o kisileri.Bana bi yer soylediler genelde oraya gidiyomus kadin.Kadin bi de beni bilse dilenmezmiş.ama dilenmese cocugu gostermezmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…