- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ya annesi ve babasi bile diyo ki cocugun psikolojisi bozulmus ondan getrmisler.Biraz buyuyp anlamasi gerekmis bisiyleri
Ya sen gerçek misin? Karısını çocuğunu dilendiren haysiyetsiz, senin önüne attığın fotoğraftan mı utanacak? Nasıl bir kafa yaşıyorsun sen?Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
İşsizlik. Hayır gerçekse daha kötü
Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
Bunlari bana baskasi anlatti gozumle gormedimSizce haksız mıyım konuna da yazmışsın bunu.
Adam zorla evlenmemiş, eşini kaçırarak evlenmiş.
Günlük 100 tl gelmeyince karısını dövüyormuş.
Bu adamın annesi de dileniyormuş.
Adam yalanla dolanla bin tane kızla geziyormuş.
Tüm bunlar gerçek mi? Ve sen hala kopamıyorsun? Kuzum senin ciddi problemlerin var...
Dogru dedin ama suan boyle bisey duydum desem soyleyeni sorcak kavga etcek.Fotoyu cekip önune atcam benKopamıyosan en azından çaba göster, bak adamın karısı çocuğu haldir haldir dilenip adama bakıyo, sen de bence bi köşe belirle, artık kolunu mu kırarsın bacağını mı bilemem, kredi bile çekmedin adama, bu adam seni napsın, düşününce, ya satar bu tip erkekler karıları ya dilendirir. Karısı zaten dileniyor, seni napsın bu adam? Şaka mı olm böyle konu olur mu?
Suan sessiz duruyorum.Fotoyu çekip gostericemKopamıyosan en azından çaba göster, bak adamın karısı çocuğu haldir haldir dilenip adama bakıyo, sen de bence bi köşe belirle, artık kolunu mu kırarsın bacağını mı bilemem, kredi bile çekmedin adama, bu adam seni napsın, düşününce, ya satar bu tip erkekler karıları ya dilendirir. Karısı zaten dileniyor, seni napsın bu adam? Şaka mı olm böyle konu olur mu?
Bana da göster, çok merak ediyorumSuan sessiz duruyorum.Fotoyu çekip gostericem
Dimi.İşte fotoyu çekicem gerekirse bunun anasina babasina da agzima geleni soyliycem.Dogru yani istese kadini gonderir bu adamHa öyle desene canım.peki bu çocuğun psikolojisi dilenirken falan bozulmuyor muymuş?
Kadın gitsin ben dilenip bakarım yiğidime mi diyorsunDimi.İşte fotoyu çekicem gerekirse bunun anasina babasina da agzima geleni soyliycem.Dogru yani istese kadini gonderir bu adam
kadını gonderip senımı dılendırsın?Dimi.İşte fotoyu çekicem gerekirse bunun anasina babasina da agzima geleni soyliycem.Dogru yani istese kadini gonderir bu adam
Yaa Allah korusun ben uzuldum kadina.ama Kadin genc kizkende dileniyomussendemi dilenmek istiyorsun?
keşke birazda kendıne uzulsenYaa Allah korusun ben uzuldum kadina.ama Kadin genc kizkende dileniyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?