Tüp Bebek Merkezleri Konya da hangi tüp bebek merkezi???

sevdalinka42 merhaba bizde konyada tüp bebek merkezi arayışındayız. medicana düşünüyoruz ama erkek infertilitesinde iyimidir bilemiyorum. sizin sıkıntı tam olarak neydi acaba eşiniz tedavi oluyormu
BİZDE KONYADA MERKEZ ARAYIŞI İÇİNDEYİZ. GÖRÜŞTÜĞÜM YERLER VAR TABİ... AMA EMİN OLAMIYORUM

siz naaptınız karar verdinizmi acaba sizin sorun neydi
Şimdilik medicana düşünüyoruz.. necati beyi..içime en çok sinen doktor o ama açıkçası özel hastene diye de korkuyoruz..bir aksilik olmassa bu ay icin gideceğiz.. görünürde bir sorun yoktu bizde..ama bakalim burdakiler ne diyecek..siz görüştünüz mü herhangi bir doktorla?

ilk selçuklu tıpla başladığım için tüm tahliller orda yapıldı benim.. o yüzden selçuklu tıp ve özel olarak da medova düşünüyorum ama.. o kadar araştırdım ama selçuklu tıp da yaptıran birini bulamadım...

medova hastanesi seçil hanımı tavsiye ederim canım arkadaşım selçuklu tıpa gitti ama özel yapılmıs gibi ücret aldılar.Ama randevu zor aldı hep aynı drla görüşmedi,her gittiğinde beklemiş ve ilgisizlermiş.Bizler özel hastalarız özel parası alınıyorsa özel ilgi olmalı bence

Şimdilik medicana düşünüyoruz.. necati beyi..içime en çok sinen doktor o ama açıkçası özel hastene diye de korkuyoruz..bir aksilik olmassa bu ay icin gideceğiz.. görünürde bir sorun yoktu bizde..ama bakalim burdakiler ne diyecek..siz görüştünüz mü herhangi bir doktorla?
MERHABA CANIM biz de necati bey ve ali acar ile görüştük. ali acar cok hosuma gitmedi bende necati beyi cok sevdim ama labaratuvarı nasıldır. embriyologlar tecrübelimidir bilemiyorum bu konu düşündürüyor. novafertile gittinizni. sizin sorun neydi bu arada canım

doktor kadar laboratuvar ve embriyologlar da çok önemli gerçekten umarım güzel sonuçlar alabileceğimiz kliniği tercih etmiş oluruz.

MERHABA CANIM biz de necati bey ve ali acar ile görüştük. ali acar cok hosuma gitmedi bende necati beyi cok sevdim ama labaratuvarı nasıldır. embriyologlar tecrübelimidir bilemiyorum bu konu düşündürüyor. novafertile gittinizni. sizin sorun neydi bu arada canım
Biz hiç bir yerle görüşmedik aslında.netten araştırdım hep..en az olumsuz yorumu medicana icin gordum.necati beyi de öyle..bilmiyorum hala kararsizim aslında. Bu ay adet olunca bir gidicem insalla görüşmeye.gorunurde bir sorun yoktu bizde

Biz hiç bir yerle görüşmedik aslında.netten araştırdım hep..en az olumsuz yorumu medicana icin gordum.necati beyi de öyle..bilmiyorum hala kararsizim aslında. Bu ay adet olunca bir gidicem insalla görüşmeye.gorunurde bir sorun yoktu bizde

medova hastanesine seçil hanıma da bi git canım çok ilgili işinde uzman

Merhaba arkadaşlar bende cok kararsızdım hatta cok açtım konu ben Ali sami beyde ilk tüp bebeğimi yaptırdım nasip değilmiş ama bir kez daha görüşmeye gittiğimde sizin aslında cok da kaliteli emriyolarınız yokmuş dedi bana transfer edilirken cok iyi inşallah hayırlı sonuçlar alacaz dedi bu konuşması bana cok Samimi gelmedi. Sonra medicanaya gittik ve Necati beyle görüştük bana daha içten geldi ilgili bir doktor 2 sefer aradım hepsinde açtı dönüş yaptı tedaviye 4 gün önce başladık . Benim size tavsiyem kafanız nereye yatıyorsa orda yaptırın

Merhaba arkadaşlar bende cok kararsızdım hatta cok açtım konu ben Ali sami beyde ilk tüp bebeğimi yaptırdım nasip değilmiş ama bir kez daha görüşmeye gittiğimde sizin aslında cok da kaliteli emriyolarınız yokmuş dedi bana transfer edilirken cok iyi inşallah hayırlı sonuçlar alacaz dedi bu konuşması bana cok Samimi gelmedi. Sonra medicanaya gittik ve Necati beyle görüştük bana daha içten geldi ilgili bir doktor 2 sefer aradım hepsinde açtı dönüş yaptı tedaviye 4 gün önce başladık . Benim size tavsiyem kafanız nereye yatıyorsa orda yaptırın
hayırlı olur insallah

Kızlar her ne kadar olumsuz düşünen olsada ben kesinlikle nova fertil i öneririm. Alanında uzman deneyimli Doktorlarını, Embiriyologları, kullandıkları cihazları ve tam anlamıyla ilgili bir saglık kurulusu..Ben Dilek Hanım ın hastasıyım aklınıza takılan olursa özelden de sorabilir siniz cevaplarım.

Back
X