Tüp Bebek Merkezleri Konya da hangi tüp bebek merkezi???

Ultrasonda kaç yumurta gördü bir bilgi verdimi
tahliller yapıldı.. ultrasonda baktı.. herşey normal dedi.. söyledi birseyler ama sayıyi bilmiyorum.. sol taraf da kist gördü.. geçen aydan kalan sanırım dedi.. takip edelim dedi.. perşembe tekrar gidecem o zaman ayrıntılı soralım.. kac tane kac mm falan olmuş diye

tahliller yapıldı.. ultrasonda baktı.. herşey normal dedi.. söyledi birseyler ama sayıyi bilmiyorum.. sol taraf da kist gördü.. geçen aydan kalan sanırım dedi.. takip edelim dedi.. perşembe tekrar gidecem o zaman ayrıntılı soralım.. kac tane kac mm falan olmuş diye
Tamam canım inşallah haber et merak ediyorum aynı sayıdamı yumurta görüyorlar herkeste adetin 2. Günü

Merhaba arkadaşlar bende cok kararsızdım hatta cok açtım konu ben Ali sami beyde ilk tüp bebeğimi yaptırdım nasip değilmiş ama bir kez daha görüşmeye gittiğimde sizin aslında cok da kaliteli emriyolarınız yokmuş dedi bana transfer edilirken cok iyi inşallah hayırlı sonuçlar alacaz dedi bu konuşması bana cok Samimi gelmedi. Sonra medicanaya gittik ve Necati beyle görüştük bana daha içten geldi ilgili bir doktor 2 sefer aradım hepsinde açtı dönüş yaptı tedaviye 4 gün önce başladık . Benim size tavsiyem kafanız nereye yatıyorsa orda yaptırın
Slm canim..Bende necati beye gitmeyi düşünüyorum. Ilk adetliyken mi gittin.muayne etti mi..nasıl bir yol izleyeceksiniz anlatirmisin biraz

Slm canim..Bende necati beye gitmeyi düşünüyorum. Ilk adetliyken mi gittin.muayne etti mi..nasıl bir yol izleyeceksiniz anlatirmisin biraz

merhaba canım ben adetimden önce gitmistim ön görüşme icin muayane etti ben 1 sene öncede gitmiştim ama tüp bebege başlayamamıstık esnaf oldugum icin zamanı denk getiremedim ben sonrasında adetgimin 2, günü gelmemi söyledi gittik ve 3, günü iğnelere ilaçlara başladı

merhaba canım ben adetimden önce gitmistim ön görüşme icin muayane etti ben 1 sene öncede gitmiştim ama tüp bebege başlayamamıstık esnaf oldugum icin zamanı denk getiremedim ben sonrasında adetgimin 2, günü gelmemi söyledi gittik ve 3, günü iğnelere ilaçlara başladı
yeni mi başladınız sizde kaçıncı gündesiniz ?

hayırlı olsun canım, ücretine ne kadar dediler, ilaçlar ne kadar tuttu. ben de novafertil ile görüştüm fakat hala kararsizim. bi kaç ay sonra başlayacağız inş
tşk ederim sağolun. inşallah hayırlı olur :-) bire bir görüşmekte fayda var.. içinize hangisi siniyorsa oraya gidin bence. ilaçlar bittikçe alacakmışım daha 3. gün zaten benim. yarın kontrol var.

bi de aklıma takılan iğnenin dozları neye gore ayarlıyorlar, en düşük doz kaç mg ki. açıkcası korkuyorum aşırı yükleme yapılırsa diye.
kan tahlili ve ultrasonla bakıyor doktor ona göre doz ayarlaması yapıyor..endişenizi anlıyorum. benimde bir çok korkularım vardı.. kararsızlıklarım vardı... benim süreç baya uzun oldu. düşündükçe yıpranıyorsun.tedaviye ne zaman başlamak istiyorsanız ona göre merkezlerle görüşün. içinize sinen yere gidin.. sonrası nasip zaten....

hayırlı olsun canım, ücretine ne kadar dediler, ilaçlar ne kadar tuttu. ben de novafertil ile görüştüm fakat hala kararsizim. bi kaç ay sonra başlayacağız inş
Ücret 5500 türüyordu raporla 4500 oldu ilaçlar içinde rapor çıktı 850 ödedik ama dün merional verdi doktor onları raporsuz aldık 300 civarı tuttu ilaçlar duruma göre veriliyor benim sol yumurtam geriden geldiği icin ekstra iğne verdiler

tşk ederim sağolun. inşallah hayırlı olur :-) bire bir görüşmekte fayda var.. içinize hangisi siniyorsa oraya gidin bence. ilaçlar bittikçe alacakmışım daha 3. gün zaten benim. yarın kontrol var.
Hazal sen nerde tüp benek yaptırıyorsun canım ben cok internete giremediğim icin eski yorumlara bakamadım

Ücret 5500 türüyordu raporla 4500 oldu ilaçlar içinde rapor çıktı 850 ödedik ama dün merional verdi doktor onları raporsuz aldık 300 civarı tuttu ilaçlar duruma göre veriliyor benim sol yumurtam geriden geldiği icin ekstra iğne verdiler
ben rapor alamadım maalesf. rapor hakkım var hatta tüm evrakları hazırladım ama raporu dışarı veremeyiz dediler.. bizim merkezimizde yaptırırsan kullanabilirsin dediler.. :-( (üniversite hastanesinde ) .. benim ilaç ne tutar bilmiyorum. tek kutu aldım.. bittikçe alacaksın dediler. gonal f 900 aldım. 550 tl verdim ilk kutuya... günlük 200 doz vurunuyorum

ben rapor cıkarttım medicanada baya tutar o zaman ama olsun hersey icin değer bende ganol f kullanıyorum 225 ile basladım öle devam ediyor merional kullanmaya başladım dün birde koldan cetrotide kullanıyorum inşallah hayırlısı olur

ben rapor cıkarttım medicanada baya tutar o zaman ama olsun hersey icin değer bende ganol f kullanıyorum 225 ile basladım öle devam ediyor merional kullanmaya başladım dün birde koldan cetrotide kullanıyorum inşallah hayırlısı olur
hayırlı olsun kaçıncı gününüz ?

Back
X