canım öyle gibi oluyor ama sunu unutma kendi parcan olmadan hiç bir seyin anlamı yok cocugu gördükce kendimi sucluyorum neden enim olmuyor diye yanımızda deyil ama istedimiz zaman görüyoruz babannede kalıyor anlayacagın kendi canından olmadımımı olmuyor
Elbette oyledir canim ama bi nebze o boslugu doldurur esin acisindan ben evlatlik almayi olmayinca dusundum.ama daha yasimiz kucuk ins yavrumuzu aliriz kollarimiza kac yasinda cocuk belki sizle kalsa daha farkli olur
Sizin sorun esindeyse bu cocuk nasil olmus
insallah öyle olur 15 gün sonra buradan hamileyim diye yazmayı nasip eder yüce rabbim bizde sorun esimde di sayı az ve hareket yavas
Arkadaslar! Bu gün transfer in 10.gününde yim.hafif lekem oldu. Kotu bisey mi? Büyük ggün yarin inşallah .Allah herkese nasip etsin.
Arkadaslar! Bu gün transfer in 10.gününde yim.hafif lekem oldu. Kotu bisey mi? Büyük ggün yarin inşallah .Allah herkese nasip etsin.
tüp bebek yyasayan arkadaşlar sizde vajinal kasınma oluyomuydu
Ayin 12 sinde tarnsverim oldu.24 ü tahlil günüm. Artik bakalim hayirlisi.karnim agriyomu diye dinlemekten kanamam olacakmi diye tuvalet e gitmekten bi hos oldum artik.
hadi bakalım hayırlısı insallah hayırlı haber alır bunu bizimle paylasırsın
Sonuc ne oldu merak ettim.
Ayin 12 sinde tarnsverim oldu.24 ü tahlil günüm. Artik bakalim hayirlisi.karnim agriyomu diye dinlemekten kanamam olacakmi diye tuvalet e gitmekten bi hos oldum artik.
Crinone jel yapıyo r.dayanamadim doktoru mu aradim.ilacimi degistirdi.
Arkadaslar bugun test günümdu malesef olmadiuzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?