Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

selam arkadaşlar
ben orda 5 ağustos ta başladım tedaviye bu gün ilk iğnemi vuruldum.dr dilek İncesu ile tedavi görenler varsa burada duygularımızı yaşadıklarımızı ve fikirlerimizi paylaşabiliriz

allah yolunu açık etsin öncelikle son durum ne bilmıyorum ama ben 2010 yılında dilek hanım sayesinde şuanda 3 yaşında olan ikizlerime sahibimm allah seninde kucağını doldursunn

nutella sabırsızlıkla senden gelecek haberi bekliyoruz bizi daha fazla bekletme korkutuyorsun

merhaba kızlar bende 29 aralıkta lucrin ile uzun protokole başlayacağım dualarınızı esirgemeyin

valla bende çok merak ediyorum sende başlamıştın bhzr sende yok mu güzel haber daha

evet canı bizde asılama yaptırdık 2 gün ara ile arka arkaya yapıldı iki kez haftaya carsamba belli olacak yani ocagın 1 de insallah tutunmustur bebegim sizi nasıl gidiyor kardesın tüp bebek yaptırmıstı sanıram

inşallah tutmuştur canım seninki bizimkide pazartesi belli olcakk test günü inşallah ikinizedfe hayırlı haber gelir

inşallah tutmuştur canım seninki bizimkide pazartesi belli olcakk test günü inşallah ikinizedfe hayırlı haber gelir

insallah canım rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah sizden güzel haber bekliyoruz nutella arkadasımız bizi unuttu siz unutmayın

Ferihacim negatif sonuc alinca hemen adetin oldugundami dilek hanim cagirdi.yoksa daha sonraki adetindemi.ben olmsuz sonuc alali 5 gun oluyo ama daha doktorla gorusmedim.

Ferihacim negatif sonuc alinca hemen adetin oldugundami dilek hanim cagirdi.yoksa daha sonraki adetindemi.ben olmsuz sonuc alali 5 gun oluyo ama daha doktorla gorusmedim.

Canim benim sen doktorunu aripta sonucu bildirmedin mi yada merkezden aramadilar mi seni ben alir almaz doktorumla konustum direk araya baskalarini katmadim ilkinde oyleydi ikincisinde sonuc dusuk cikmisti esim aradi ve benle konusmak istedi dilek hanim yani bana adetin 3. Gunu gel disti ikisindede ve muayne ediyor iste tutunmama sebeblerini sor gidince sen ara yarin nedn aramadin canim

arkadaslar ben asılama yaptırmıstım carsamba tahlil yapılacaktı ama o gün yıl bası tatili gerçi benim tuttugundan umudum yok olmadı gibi ama tahlili salımı yaptırsam yoksa persembeyemi kalsa

arkadaslar ben asılama yaptırmıstım carsamba tahlil yapılacaktı ama o gün yıl bası tatili gerçi benim tuttugundan umudum yok olmadı gibi ama tahlili salımı yaptırsam yoksa persembeyemi kalsa

Aa niye oyle dusunuyorsun canim yaptir sali gunu bence hic umitsiz olma.benim yaptigim en buyuk hata da o umitsiz baslayip umitsiz bitmesi ins hamilesindir

Aa niye oyle dusunuyorsun canim yaptir sali gunu bence hic umitsiz olma.benim yaptigim en buyuk hata da o umitsiz baslayip umitsiz bitmesi ins hamilesindir

bilmiyorum canım ama adet belirtisinden baska bi belirtim yok umutlanıp daha sonra yıkılmak ta istemiyorum
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…