bnizimki 12 gün sonra belli olcakmış onunda oynuyordu sekiz milyonla 6 milyon arasında tüp bebeği önerdiler ali sami bey doktorları çok memenun kaldılar inşallah tutarsa daha da ii olacak sana öneririm o hastaneyi canım konyadaysan eger
bnizimki 12 gün sonra belli olcakmış onunda oynuyordu sekiz milyonla 6 milyon arasında tüp bebeği önerdiler ali sami bey doktorları çok memenun kaldılar inşallah tutarsa daha da ii olacak sana öneririm o hastaneyi canım konyadaysan eger
insallah 12 gün sonra güzel haberlerinizide alırız
ay inşallah canım ya hayırlısı allah sanada nasip etsin inşallah
öyle düşünme canım allah tan umut kesilmez rabbim ol derse hemen olur ne tüp bebege nede asılama ya gerek kalır
Ins canim bu umudumuz bir gun kucaklarimizda olur bana kalirsa ben hemen arka arkaya denemek istiyorum ama esim hix istemiyor bu arada onur eczanesinden caksir suyu felan aldi esim bir hafta sonra tahlil yaptircak ins yukselir sonuclari
Negatifleri ala ala insan umudunu kaybediyor ins her isteyenin olsun bugun yigenimi kucagima alinca anladim.evladin ne oldugunu cennet kokuyor mis gibi melek resmen ablamdan evime gelince evim bombos gibi oldu
Bende çarşamba transfer oldum.cumartesi belli olacak. İnşallah. Cok heyecanlıyım. Benim durumumda olan varmi..?
Bende çarşamba transfer oldum.cumartesi belli olacak. İnşallah. Cok heyecanlıyım. Benim durumumda olan varmi..?
Ins canim bu umudumuz bir gun kucaklarimizda olur bana kalirsa ben hemen arka arkaya denemek istiyorum ama esim hix istemiyor bu arada onur eczanesinden caksir suyu felan aldi esim bir hafta sonra tahlil yaptircak ins yukselir sonuclari
Negatifleri ala ala insan umudunu kaybediyor ins her isteyenin olsun bugun yigenimi kucagima alinca anladim.evladin ne oldugunu cennet kokuyor mis gibi melek resmen ablamdan evime gelince evim bombos gibi oldu
sen nerede yaptırdın
Konya novafertil
insallah cumartesi günü güzel haberini bizimle paylasırsın canım
Insallah bakalim.nasip kismetse olur . Allah tan umit kesilmez.
doktorun kim ccanım
Nasilsin canim ne yapıyorsun hangi aşamadasin
Doktorum ali sami gurbuz cok memnunum.
Benim.bu tedavimde dilek hanim.amerikaya gitmisti benim.muayenemi hep.ali sami bey de oldu cok iyi bir doktor benimle cok ilgilendi ben aglamistim hatta beni elleriyle pskologun yanina indirdi cok yardimci oldu bana gercekten hastanin durumuna inebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?