Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

evet konyadayı ama devlet karsılamıyor bizim tüp bebegi o yüzden orası bize fazla geliyor orda 6 milyara mal olacak tüp bebek devlette 4,5 5 milyara gelece

insallah 12 gün sonra güzel haberlerinizide alırız

Bende çarşamba transfer oldum.cumartesi belli olacak. İnşallah. Cok heyecanlıyım. Benim durumumda olan varmi..?

Merhaba bende bugün histeroskopi oldum çok şükür birşey cikmadi bugün 5 opu vardi ama bakiyorum kimsecikler yazmiyor neredesiniz kizlar hadi beraber paylaşalım bu sureci eskiden bu sayfa çok yoğun olurdu şimdi kimse yazmiyir

Doktorum ali sami gurbuz cok memnunum.

Benim.bu tedavimde dilek hanim.amerikaya gitmisti benim.muayenemi hep.ali sami bey de oldu cok iyi bir doktor benimle cok ilgilendi ben aglamistim hatta beni elleriyle pskologun yanina indirdi cok yardimci oldu bana gercekten hastanin durumuna inebiliyorlar

Suan transfer in 8.gunumdeyim.daha sonucum belli degil ama kesinlikle ali sami gurbuz diyorum. Gercekten cok ilgili gecen bir ilac için cep telefonunu aradim.cok ilgilendi. İletişim i gayet iyi halden anliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…