Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Ilkini ali acarda yaptirdim son 3 nu burda sen ne dusunuyorsun merkezde devammi yoksa baska biyerdemi

Merkezdende.doktorum ali sami beyden de cok memnunum. Onlar bi sebep is Allahin nasip etmesinde bilmiyorum.sanirim oraya yaptiririm bi dakine.sen ne kadar ara verip yaptirdin.

Merkezdende.doktorum ali sami beyden de cok memnunum. Onlar bi sebep is Allahin nasip etmesinde bilmiyorum.sanirim oraya yaptiririm bi dakine.sen ne kadar ara verip yaptirdin.

Evet canim bende oyle dusunuyorum acikcasi hersey nasip ben iki yil icinde arka arkaya 4 kez yaptirdim hic beklemedim ama cok.yiprandm.5. Denemeyide yazin dusunuyorum canim

Bende bilmiyorum. Bakalim bana ne diyecek. Bizde hic sorun da yok.aciklanamayan infertilite.negatif ogrendiginde.tekrar kendinmi gittin doktora

yok dilek hanım adetin 3. gunu cağırıyor ama ali sami beyi bilmiyorum birde benim cok ara kanamalarım olmustu onun içinde hep merkezdeydim ben
biz bir sebeb arıyoruz ama rabbim vermedikten sonra yapacak bişey yok

yok dilek hanım adetin 3. gunu cağırıyor ama ali sami beyi bilmiyorum birde benim cok ara kanamalarım olmustu onun içinde hep merkezdeydim ben
biz bir sebeb arıyoruz ama rabbim vermedikten sonra yapacak bişey yok

Oyle haklısın. Bakalım biz napacaz.allah hepimiz e hayırlı evlatlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…