merhaba zanım bana asılama yapıldı ama yapılmadan önce doktorum rahim filminin mutlaka cekilmesi gerektigini söyledi ye cektirdik ama tüp bebekte istenılıyormu bilemiyorumn üzgünüm yardımcı olamıyorum
merhaba zanım bana asılama yapıldı ama yapılmadan önce doktorum rahim filminin mutlaka cekilmesi gerektigini söyledi ye cektirdik ama tüp bebekte istenılıyormu bilemiyorumn üzgünüm yardımcı olamıyorum
Senin test tarihin ne zamn canim
normalde carsamba günüydü ama o zaman da yılbası tatili ya salı yada persembe yaptırmam gerek esim bu gün erken gebelik testi getirecek sonuctan korkuyorum ama esim yamamı istiyor bana tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı allahtan artık
Nasilsiniz kimse pek yazmiyor buraya sabah saglik programini izledim ve kafama bi sorun takildi size rahim filmi cekildimi bana cekilmedi tup bebekte gerek yok diye biliyordum oylemi
benim kız kardeşim tüp bebek yaptırdı canım novada problem eşindeydi rahim filmi çekmediler ama problem sendeyse çekebilirler
canım senin kardesinde her hangi bi belirti varmı hamilelikle ilgili
valla bişey hissetmiyorum diyor ama arada basım dönüyor diyor bu sadece kanama yok agrı yok belirtide yokinşallah iyiye işarettir dr. bi problem yoook demiş pazartesi belli olacak bakalım
bir gün kalmıs insallah güzel haberler bekliyoruz
canım senin kardesinde her hangi bi belirti varmı hamilelikle ilgili
sende var mı canım belirti
ara ara batma ve gaz sancısı gibi sancı bide gögüslerim kasınıyor ama butun bunlar adet belirtisi gibi geliyor
hım hayırlısı inşallah güzel hberin belirtisidir canım
hım hayırlısı inşallah güzel hberin belirtisidir canım
tüp bebek yaptıran arkadaşlar test gününden bi gün önce karın ağrınız oldumu tutmadığı için mi ağrıyor yoksa lütfen hemen cevap
ara ara batma ve gaz sancısı gibi sancı bide gögüslerim kasınıyor ama butun bunlar adet belirtisi gibi geliyor
Yok benim olmadi.ama lekem gelmisti. Ve sonuc olmsuzdu.ama boyle olun ca illaki olumsuz olacak diye bisiy yok.ins.senin pozitiftir.doktorun kim acaba?
Yok benim olmadi.ama lekem gelmisti. Ve sonuc olmsuzdu.ama boyle olun ca illaki olumsuz olacak diye bisiy yok.ins.senin pozitiftir.doktorun kim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?