Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

merhaba zanım bana asılama yapıldı ama yapılmadan önce doktorum rahim filminin mutlaka cekilmesi gerektigini söyledi ye cektirdik ama tüp bebekte istenılıyormu bilemiyorumn üzgünüm yardımcı olamıyorum

Senin test tarihin ne zamn canim

merhaba zanım bana asılama yapıldı ama yapılmadan önce doktorum rahim filminin mutlaka cekilmesi gerektigini söyledi ye cektirdik ama tüp bebekte istenılıyormu bilemiyorumn üzgünüm yardımcı olamıyorum

normalde carsamba günüydü ama o zaman da yılbası tatili ya salı yada persembe yaptırmam gerek esim bu gün erken gebelik testi getirecek sonuctan korkuyorum ama esim yamamı istiyor bana tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı allahtan artık

sonucu yaz canım mutlaka inşallah istediğin sonuç çıkar allahın izniyle

canım senin kardesinde her hangi bi belirti varmı hamilelikle ilgili

valla bişey hissetmiyorum diyor ama arada basım dönüyor diyor bu sadece kanama yok agrı yok belirtide yokinşallah iyiye işarettir dr. bi problem yoook demiş pazartesi belli olacak bakalım

valla bişey hissetmiyorum diyor ama arada basım dönüyor diyor bu sadece kanama yok agrı yok belirtide yokinşallah iyiye işarettir dr. bi problem yoook demiş pazartesi belli olacak bakalım

bir gün kalmıs insallah güzel haberler bekliyoruz

tüp bebek yaptıran arkadaşlar test gününden bi gün önce karın ağrınız oldumu tutmadığı için mi ağrıyor yoksa lütfen hemen cevap

tüp bebek yaptıran arkadaşlar test gününden bi gün önce karın ağrınız oldumu tutmadığı için mi ağrıyor yoksa lütfen hemen cevap

Yok benim olmadi.ama lekem gelmisti. Ve sonuc olmsuzdu.ama boyle olun ca illaki olumsuz olacak diye bisiy yok.ins.senin pozitiftir.doktorun kim acaba?

Yok benim olmadi.ama lekem gelmisti. Ve sonuc olmsuzdu.ama boyle olun ca illaki olumsuz olacak diye bisiy yok.ins.senin pozitiftir.doktorun kim acaba?

benim değil canım kız kardeşim yaptırdı ali sami bey dr. pazartesi test günü karnım agrıyo diyo inşallah tutmuştur

benim değil canım kız kardeşim yaptırdı ali sami bey dr. pazartesi test günü karnım agrıyo diyo inşallah tutmuştur

benim değil canım kız kardeşim yaptırdı ali sami bey dr. pazartesi test günü karnım agrıyo diyo inşallah tutmuştur:44:yanlışlık olmuş 3 tane çıkmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…