kan alındı arkadaşlar ama 1,5 3 arası biz size haber vercez demişler meraktan ölüyoruz inşallah hayırlı haber gelir en kısa zamanda ilginize teşekkürler belli olsun haber vercem inşallah
müjdeeeeeee arkadaşlar teyze oluyorum allahın izniyle tutmuş inşallah
cokkkkkkkkkkkkk sevindim canım rabbim inşallh bu mutlulugu yasamayı bizede nasip eder bizede dua edin
sorun kimdeydi canım bizde esim de olmassa buyuk ihtimal bizde tüp bebek yaptıracagız
ayy inşallah canım bizimkiler tuttu darısı inşallah basınıza isteyen herkesin basına çok güzel bi duyguymuş allah evlat isteyen herkese versin
eşindeydi canım sperm sayısı azmış tek çözüm tüp bebek demişlerdi dr. ali sami bey çok memenun kaldı tavsiye ederim
eşindeydi canım sperm sayısı azmış tek çözüm tüp bebek demişlerdi dr. ali sami bey çok memenun kaldı tavsiye ederim
canım bişey sorabilirmiyim tüp bebek yapıldıktan sonra kardesin sürekli sırt üstü mü yattı ve esi ile ilişki istedimi doktor
canım bişey sorabilirmiyim tüp bebek yapıldıktan sonra kardesin sürekli sırt üstü mü yattı ve esi ile ilişki istedimi doktor
evet yattı canım özellikle ilk 3 gün sürekli yattı daha sonra biraz biraz kalktı ama genel olarak yine yattı beraberlik yasakmış canım sistem de hata var heralde yaa
bilgi verdigin için cok tesekkür ederim
Hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah. Kaç çıkmış değeri 2 gün sonra tekrar kan tahlili istemedimi.
Cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza
Cok sevindim inan.hayirli olsun.kucaginada almayi nasip eder inşallah. Darisi bizlerin basina.kardesinin 1.denemesimiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?