Kusura bakma aslinda kiz kardesinin olduğunu okumustum.dalginlikla yanlis yazmışım. Benim doktorum da ali sami bey.benimde gecen hafts cmrtesi idi.test gunum sms olmadı. İnşallah kardesinin tutmustur.buraya yaz lutfen cevabı. Hayirli haberler alırız inşallah.benim değil canım kız kardeşim yaptırdı ali sami bey dr. pazartesi test günü karnım agrıyo diyo inşallah tutmuştur:44:yanlışlık olmuş 3 tane çıkmış
hım hayırlısı inşallah güzel hberin belirtisidir canım
Kusura bakma aslinda kiz kardesinin olduğunu okumustum.dalginlikla yanlis yazmışım. Benim doktorum da ali sami bey.benimde gecen hafts cmrtesi idi.test gunum sms olmadı. İnşallah kardesinin tutmustur.buraya yaz lutfen cevabı. Hayirli haberler alırız inşallah.
saol canım inşallah tutmuştur senin tutmadı mı anlamadım da orayı bide karın ağrısı falan olmadı mı çok moralimiz bozuldu ya bu güne kadar hiç bişey yok inşallah tutar
normalde carsamba günüydü ama o zaman da yılbası tatili ya salı yada persembe yaptırmam gerek esim bu gün erken gebelik testi getirecek sonuctan korkuyorum ama esim yamamı istiyor bana tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı allahtan artık
saol canım inşallah tutmuştur senin tutmadı mı anlamadım da orayı bide karın ağrısı falan olmadı mı çok moralimiz bozuldu ya bu güne kadar hiç bişey yok inşallah tutar
Yarın ii haberlerini bekliyorum
Ne yaptın canım idrarda çıktımi .sanki idrar için çok erken gibi çıkmazsa sakin üzülme. Salı günü yaptır bende dayanamadım 1 gün önce yaptırdım. Sonuç pozitif şükür.
Ne yaptın canım idrarda çıktımi .sanki idrar için çok erken gibi çıkmazsa sakin üzülme. Salı günü yaptır bende dayanamadım 1 gün önce yaptırdım. Sonuç pozitif şükür.
Hayirli olsun gercekten cok sevindim. İlk demenmiydi.?
yaptım canım ama anlamadım sabah namaza kalkınca yapmıstım ben tek zizgi gördüm ama namazdan sonra saat 11 gibi yanındaki çizgide hafif pembelesmişti ama ben genede cok üzüldüm karnımda gaz agrısı gibi agrı var belimde agrıyor sanki adet olacakmısım gibi normalde edet günüm de cumartesi ne yapsam bilmiyorum
Hayirli olsun gercekten cok sevindim. İlk demenmiydi.?
3.deneme.ama çarşamba dan beri az az kanama oluyor.hayirlisi bakalım .
Canim ins bi sorun olmadan bebegini kycagina alirsin 3 de ayni merkezemi yaptirdin
inşallsh canım dua et senin dr. kimdi karın ağrısı oldumu canım sende bizim kız dün karınm agrıyo diyodu bugün azaldı dedi ama inşallah bişi yoktur
inşallsh canım dua et senin dr. kimdi karın ağrısı oldumu canım sende bizim kız dün karınm agrıyo diyodu bugün azaldı dedi ama inşallah bişi yoktur
hayırlısı olsun canım bence üzülmen için çok erken idrarada normalde bile geç çıkıyor inşallah kanda pozitifi görürsün dua et bizede
canım sonucu aldınızmı merak ettik haber etmeyi unutmayın
Arkadaşlar bir süredir giremiyorum. Negüzel yeni arkadaşlar katılmış. İnşallah herkes hayaline kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?