Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

benim değil canım kız kardeşim yaptırdı ali sami bey dr. pazartesi test günü karnım agrıyo diyo inşallah tutmuştur:44:yanlışlık olmuş 3 tane çıkmış
Kusura bakma aslinda kiz kardesinin olduğunu okumustum.dalginlikla yanlis yazmışım. Benim doktorum da ali sami bey.benimde gecen hafts cmrtesi idi.test gunum sms olmadı. İnşallah kardesinin tutmustur.buraya yaz lutfen cevabı. Hayirli haberler alırız inşallah.

saol canım inşallah tutmuştur senin tutmadı mı anlamadım da orayı bide karın ağrısı falan olmadı mı çok moralimiz bozuldu ya bu güne kadar hiç bişey yok inşallah tutar

saol canım inşallah tutmuştur senin tutmadı mı anlamadım da orayı bide karın ağrısı falan olmadı mı çok moralimiz bozuldu ya bu güne kadar hiç bişey yok inşallah tutar

Yok benim tutmadi.karin ağrısı olmamıştı.ama leke oldu.neyse cok düşünme yin.ins tutmustur.

Ne yaptın canım idrarda çıktımi .sanki idrar için çok erken gibi çıkmazsa sakin üzülme. Salı günü yaptır bende dayanamadım 1 gün önce yaptırdım. Sonuç pozitif şükür.

Ne yaptın canım idrarda çıktımi .sanki idrar için çok erken gibi çıkmazsa sakin üzülme. Salı günü yaptır bende dayanamadım 1 gün önce yaptırdım. Sonuç pozitif şükür.

yaptım canım ama anlamadım sabah namaza kalkınca yapmıstım ben tek zizgi gördüm ama namazdan sonra saat 11 gibi yanındaki çizgide hafif pembelesmişti ama ben genede cok üzüldüm karnımda gaz agrısı gibi agrı var belimde agrıyor sanki adet olacakmısım gibi normalde edet günüm de cumartesi ne yapsam bilmiyorum

Hayirli olsun gercekten cok sevindim. İlk demenmiydi.?

fatzi bana soruyorsan evet ilk denemem ama daha kesin bisey belli deyil ama ben hala yok gibi hissediyorum cünkü ikinci çizgi cok hafifti ve testin üzerinde 20 dakika sonra cıkan sonuç gecersiz diyordu ve ben ikinci cizgiyi nerede ise 3 saat sonra gördüm kesin sonuc allah nasip ederse persembe belli olacak

hayırlısı olsun canım bence üzülmen için çok erken idrarada normalde bile geç çıkıyor inşallah kanda pozitifi görürsün dua et bizede

Son düzenleme:
inşallsh canım dua et senin dr. kimdi karın ağrısı oldumu canım sende bizim kız dün karınm agrıyo diyodu bugün azaldı dedi ama inşallah bişi yoktur

Ne yaptınız sonuç belli oldumu.karin ağrısı hala bazı bazı oluyor hatta bazı bazı kanama bile oluyor ya pozitif görmeye bitmiyor.insallah ii haberini bekliyoruz.dr um dilek hanim di.

inşallsh canım dua et senin dr. kimdi karın ağrısı oldumu canım sende bizim kız dün karınm agrıyo diyodu bugün azaldı dedi ama inşallah bişi yoktur

Inşallah ii haberlerini bekliyorum.karin ağrısı bendede hala ara ara oluyor hatta ara ara kanama oluyor.pozitif görme ile olmuyor.hayirlisi.dr um dilek hanim di .hayırlısı.

kan alındı arkadaşlar ama 1,5 3 arası biz size haber vercez demişler meraktan ölüyoruz inşallah hayırlı haber gelir en kısa zamanda ilginize teşekkürler belli olsun haber vercem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…