Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Kızlar bugün bizden kimse yok heralde herkese mutlu yıllar allah bu seneyi bol bebişli sene yapsın isteyen herkesin evladı olsun ve annelik duygusunu herkes tatsın inşallah

Kızlar bugün bizden kimse yok heralde herkese mutlu yıllar allah bu seneyi bol bebişli sene yapsın isteyen herkesin evladı olsun ve annelik duygusunu herkes tatsın inşallah

insallah canım ya rabbim bu senemizi ve bundan sonraki senelerimizi bebeklerimiz ile gecirmeyi nasıp etsin

kardesin nasıl canım hamilelik nasıl gidiyor hersey yolundamı

ii canım allaha şükür dr. normal hayatına dönebilirsin demiş yemeğini falan yaoıyoo artık sen nasılsın var mı belirti adına bişiler

cok sevindim canım bende adet belirtisinden baska herhangi bi belirti yok kardesinden ve herkezden dualarınızı bekliyorum

ii canım allaha şükür dr. normal hayatına dönebilirsin demiş yemeğini falan yaoıyoo artık sen nasılsın var mı belirti adına bişiler

cANım sızın abla kardeş ilişkinize bayıldım bende ablamlarla çok sıkıyız ama ben bu konuları hiç onlarla paylaşamam kaldıki eşinden olduğunu bile demiş size ne güzel hiç yanlız kalmıyordur allahım inş kucağına alıp senin teyze olmanı nasip eder sen çok iyi bir teyzesinki onun için burlardan fikir alıp yardımcı oluyorsun kardeşine

öle canım allah bozmasın biz birbirimizden hiç bişey saklamayız aramızda 3 yaş var arkadaş gibiyiz annemler yalnız bırakmıyolar ama ben uzaktayım çokk fazla yüz yüze görüşemiyoruz aama telefondan sürekli irtibatv halindeyiz günde beş on konuşuruz ondan bu kadar detaylı biliyorum her şeyi benim bi kızım var onun 3 yıldır olmuyodu çok üzülüyoduk ondan bu kadar hevesliyim sanki ben yaptırmış gibi oldum tüp bebeği herseyi araştırıp ona haber verdim ihtisas yaptım tüp bebek hakkında allah isteyen herkese versin inşallah

arkadasdlar bizimkinin 14.gün beta hcg 1383 çıktı normal demi sizin kaç çıktı tuttanlar nutella senin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…