tşk ederim arkadaşım sende pkosun bende o yüzden cook soru sordum .canım ben centrum hakında iii şeyler düşünmüyorum(cünkü cooook kalabalıkmış ama yinede sen bilirsin hulisi hocayı denedin mi ironikte onda başları tedaviye güzel yorumlar van yumurta takibin konyada oluyor transfer ankadada tedevile ne zaman başlarsın binre yaşını sonsan son bin soru:::::::::::::::::::::::) sen ne zamandir pkossun ne olur burdan ayrılma tedavilerimizi paylaşalım benin de düştü senin kiler kaç haftalıktı kalp atışını duydun mu kan pıhtılaşması yapıldım......:)coook sordum galiba
cnm şuan dinlenme sürecindeyim. yılbaşından sonra başlıyacağım. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli pkoluyum. doğuştan gelen bir rahatsızlık zaten bu. doktorlar zaten söyler bunu nasıl gözlerinin rengi yeşilse saçların sarı ise bu hastalıkta değişşmez. dedi. kendimi bildim bileli düzensizdi adetlerim. tüylenme ve kilo problemim yok ama benim. ilki 2 aylıktı cnm, ikincisi 20 günlüktü. üçüncüsünde transfer yapılmadı embriyoların gelişimi olmadığı için. kan pıhtılaşması ile ilgili ilca kulllanıyodum zaten tedbir amaçlı. canım sor ne kadar soru varsa çalıştığım için çok takılamıyorum burya istersen face den ekle mesaj olarak yaz adını soyadını cnm sıkıntı olmaz benim açımdan. kafana takılan bir şey olursa haberleşiriz yine
cnm şuan dinlenme sürecindeyim. yılbaşından sonra başlıyacağım. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli pkoluyum. doğuştan gelen bir rahatsızlık zaten bu. doktorlar zaten söyler bunu nasıl gözlerinin rengi yeşilse saçların sarı ise bu hastalıkta değişşmez. dedi. kendimi bildim bileli düzensizdi adetlerim. tüylenme ve kilo problemim yok ama benim. ilki 2 aylıktı cnm, ikincisi 20 günlüktü. üçüncüsünde transfer yapılmadı embriyoların gelişimi olmadığı için. kan pıhtılaşması ile ilgili ilca kulllanıyodum zaten tedbir amaçlı. canım sor ne kadar soru varsa çalıştığım için çok takılamıyorum burya istersen face den ekle mesaj olarak yaz adını soyadını cnm sıkıntı olmaz benim açımdan. kafana takılan bir şey olursa haberleşiriz yine
Canım geçmiş olsun çok zor bir durum. Ben,m transferim yapıldı test günümü bekliyrorum.Transferden sonra ne yaptın sürekli dinlendin mi çalıştın mı. Birde novafertil de 2 deneme de gebe kalıp düşük yapmışsın. 3 denemeyi nerede yaptın ?. Neden trasfer yapılmadı.
canım seni gördüğüme coooooooooooooooook sevindim ne olur birazdaha sıkı gir ben sana pko olduğun icin coook soru sorarım birde canım ben 15 tatilde hakan yaralı ile görüşeceğim ankara sen ne düşünüyorsin benimkide 2 aylıkken düştüle yani ölmüş kontrole ğittiğimde başımdan aşağı kaynar su dökülmüştü canım sen ne iş yapıyorsun
ben belediyede memurum canım işlerin durumuna göre çok yoğun olduğu günlerde giremeyebiliyorum bazen. arada bir uğrarım ama. sen 15 tatil dediğine göre öğretmensin galiba. canım ben yılbaşında düşünüyorum ama henüz merkez konusunda bir karara varmadım gatadan çok memnunum ama dediğim gibi kafam karışık hakan yaralıyı çok duydum canım ama dediğim gibi çok kararsızım hele bir yılbaşına çıkalım. bide canım ben bugün İbrahim saraçoğlunun soğan kürüne başlayacağım bakalım belkide inşallah gerek kalmayacak.
canım seni gördüğüme coooooooooooooooook sevindim ne olur birazdaha sıkı gir ben sana pko olduğun icin coook soru sorarım birde canım ben 15 tatilde hakan yaralı ile görüşeceğim ankara sen ne düşünüyorsin benimkide 2 aylıkken düştüle yani ölmüş kontrole ğittiğimde başımdan aşağı kaynar su dökülmüştü canım sen ne iş yapıyorsun
ben belediyede memurum canım işlerin durumuna göre çok yoğun olduğu günlerde giremeyebiliyorum bazen. arada bir uğrarım ama. sen 15 tatil dediğine göre öğretmensin galiba. canım ben yılbaşında düşünüyorum ama henüz merkez konusunda bir karara varmadım gatadan çok memnunum ama dediğim gibi kafam karışık hakan yaralıyı çok duydum canım ama dediğim gibi çok kararsızım hele bir yılbaşına çıkalım. bide canım ben bugün İbrahim saraçoğlunun soğan kürüne başlayacağım bakalım belkide inşallah gerek kalmayacak.
canım cok sağol sana bir kac sorudaha sorsam sen gatada kime gittin birde tedavi kac gün sürüyor ücret konusunda kısa bir bilgi ve kalacak yer sorununun halettinmi soğan kürüne adet bitincemi başlıyacağız coook tşk ederim bende ocak ta kesin gitmek istiyorum önce ankara sonra ist memorial yada mustafa bey,,,,,,,,,,,,,,
canım cok sağol sana bir kac sorudaha sorsam sen gatada kime gittin birde tedavi kac gün sürüyor ücret konusunda kısa bir bilgi ve kalacak yer sorununun halettinmi soğan kürüne adet bitincemi başlıyacağız coook tşk ederim bende ocak ta kesin gitmek istiyorum önce ankara sonra ist memorial yada mustafa bey,,,,,,,,,,,,,,
gatada temel hoca var canım çok iyi bir doktor ekibi ve labaratuarıda çok iyi. cem hoca embriyolar hakkında süper bilgilendiriyor. ben hızlı tren olunca gidiş geliş yaptım transferden sonrada 2-3 gün arkadaşlarda kalırız diye düşünmüştük ama transfer olmadı işte kısmet.soğan kürüne adet bitiminde 2-3 gün sonra başlamak iyi olur diyor internette saraçoğlu bide onun yanında incir ve havuç kürünüde yapıcam ikisi daha etkili yazıyodı bir sitede saraçoğlunun videolarından izle bunları 2 ay uzun bir zaman bence denemeye değer bakarsın tedaviye gerek kalmaz inşallah
bu arada tedavi 10-15gün arası sürüyor canım ilaçlatrın vücuda ve hormonlara olan etkisiyle alakalı süresi
cnm ben 150 ile başlamıştım sonra düştü sonra yükseldi felan. en son 125 de bıraktım ben 2 denememide orda yaptım ama ikiside düşükle sonuçlandı şuan merkez araştırmasındayım. gata yada centrum düşünüyorum artık konyayla uğraşmıycam
sen bu dozlara eurofertil(novafertil) de mi başladın?
bana neden yüksek dozda başladıklarını bi türlü anlamıyorum.
eğer ki bu bi hataysa gücümün hepsini bi hata uğruna tükettim.
Tabiki her işte Allahın taktiri söz konusu,
ama 27 yaşındaki yumurtlamayla ilgili problemi olmayan birine 225 dozla başlar 15 yumurtanın da hepsi kalitesiz çıkarsa insan sorgulamadan edemiyor işte.
belki yaşla alakalıdır belki yumurtlama durumuyla canım ona bir şey dyemiycem şimdi yanlış yönlendirme olmasın. yorumlardan okudunmu bilmiyorum ama ben pkoluyum yaş farkı çok yokmuş ama bilmyirum sen nezaman başladın tedaviye doktorun kimdi ve sonuç ne oldu.
sen bu dozlara eurofertil(novafertil) de mi başladın?
bana neden yüksek dozda başladıklarını bi türlü anlamıyorum.
eğer ki bu bi hataysa gücümün hepsini bi hata uğruna tükettim.
Tabiki her işte Allahın taktiri söz konusu,
ama 27 yaşındaki yumurtlamayla ilgili problemi olmayan birine 225 dozla başlar 15 yumurtanın da hepsi kalitesiz çıkarsa insan sorgulamadan edemiyor işte.
Arkadaşlar bugün test günüm !!!!!!!. Kan vermeye gidiyorum. İnşallah meleğimin mutlu haberini alacağım....
SLM ARKADAŞlar benim kardes im de yarın tü p bebek tedavi sine başlayacak nova fert ıl da süreç hakkinda bilgisi olan yardımcı olabilir mi eşinin sperm sayı si düşük kendisinde bi pro elem yok inşallah tek sefer de tutar 19 yasinda ilk denemesi
Arkadaşlar bugün test günüm !!!!!!!. Kan vermeye gidiyorum. İnşallah meleğimin mutlu haberini alacağım....
inşallah tutar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım 7-10 gün arası ilaçla tedavisi sürer. yumurtaların durumuna göre 10 gün sonrasında yumurtalar istedikleri kadar gelişince yumurta toplama işlemi yapılır anestezi altında. yumurta toplamadan sonra embriyoların gelişimine göre3. yada 5. gün transfer işlemi yapılır. transferden 12 gün sonra kanda gebelik testine bakılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?