Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

cnm şuan dinlenme sürecindeyim. yılbaşından sonra başlıyacağım. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli pkoluyum. doğuştan gelen bir rahatsızlık zaten bu. doktorlar zaten söyler bunu nasıl gözlerinin rengi yeşilse saçların sarı ise bu hastalıkta değişşmez. dedi. kendimi bildim bileli düzensizdi adetlerim. tüylenme ve kilo problemim yok ama benim. ilki 2 aylıktı cnm, ikincisi 20 günlüktü. üçüncüsünde transfer yapılmadı embriyoların gelişimi olmadığı için. kan pıhtılaşması ile ilgili ilca kulllanıyodum zaten tedbir amaçlı. canım sor ne kadar soru varsa çalıştığım için çok takılamıyorum burya istersen face den ekle mesaj olarak yaz adını soyadını cnm sıkıntı olmaz benim açımdan. kafana takılan bir şey olursa haberleşiriz yine

canım seni gördüğüme coooooooooooooooook sevindim ne olur birazdaha sıkı gir ben sana pko olduğun icin coook soru sorarım birde canım ben 15 tatilde hakan yaralı ile görüşeceğim ankara sen ne düşünüyorsin benimkide 2 aylıkken düştüle yani ölmüş kontrole ğittiğimde başımdan aşağı kaynar su dökülmüştü canım sen ne iş yapıyorsun

Canım geçmiş olsun çok zor bir durum. Ben,m transferim yapıldı test günümü bekliyrorum.Transferden sonra ne yaptın sürekli dinlendin mi çalıştın mı. Birde novafertil de 2 deneme de gebe kalıp düşük yapmışsın. 3 denemeyi nerede yaptın ?. Neden trasfer yapılmadı.

canım transferden sonra ben ikisindede yattım. doktorumun dediği eğer olumsuz bir durum olmazsa normal çalışmaya devam edebilirsin ilk 3 ay önemli ilk 3 ayı atlatınca sıkıntı olmaz demişti. şuan görüştüğüm tüm arkadaşlarıma doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlar hatta bazı arkadaşlarıma rapor bile vermiyorlar fazla yatınca sıkıntı oluyor diye. tavsiyem ilk 3 gün sadece tuvalete kalk. 1 ay normal evde yaptığın işleri yap. cam silmek halı silkelemek ve kanepe taşımak hariç tabi :)))) kontrolden sonra doktorunun önerisini dinle çalış derse çalış çalışma derse yat canım çocuk işten daha önemli bence. 3. denememi gatada yaptım canım 5.gün transferi yapılcaktı ama embriyolar 4. gün gelişimi durdurduğu için düşük yapma olasılığımın yüksek olacağından transfer yapılmadı. çokda memnun kaldım gatadan. yılbaşından sonra tekrar düşünüyorum ama henüz merkez konusunda karara varamadık ben gatadan memnunum ama eşimle henüz daha netleştirmedik. ben sizleri haberdar ederim yine soracağınız bişey olurssa herzaman yanıtlarım. hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

sen bu dozlara eurofertil(novafertil) de mi başladın?
bana neden yüksek dozda başladıklarını bi türlü anlamıyorum.
eğer ki bu bi hataysa gücümün hepsini bi hata uğruna tükettim.
Tabiki her işte Allahın taktiri söz konusu,

ama 27 yaşındaki yumurtlamayla ilgili problemi olmayan birine 225 dozla başlar 15 yumurtanın da hepsi kalitesiz çıkarsa insan sorgulamadan edemiyor işte.

belki yaşla alakalıdır belki yumurtlama durumuyla canım ona bir şey dyemiycem şimdi yanlış yönlendirme olmasın. yorumlardan okudunmu bilmiyorum ama ben pkoluyum yaş farkı çok yokmuş ama bilmyirum sen nezaman başladın tedaviye doktorun kimdi ve sonuç ne oldu.

bende pko yoktu. doktorum da biliyordu.
benim düşük doz klomenle bile ayda 5 yumurtam olduğu zaman olmuştu.
tabi doktorlar oturup hastanın geçmişini bi konuşmuyorlar ki ilaca nasıl bi tepki veriyor??
basıyorlar ilacı olumsuzluklarını biz yaşıyoruz sonra.
benim tedavim yumurta kalitesizliği yüzünden iptal oldu.

Selm canim sanirim ayni sorunla bende karsilastim benim tedavim de iptal oldu bana dusuk.doz igne verildi bu tedavide ve kalitesiz oldu hala aklim sarmiyor ohss olmamam icin fazla doz veremediler bana
Sanirim sanada dusuk.doz verilmis

Arkadaşlar bugün test günüm !!!!!!!. Kan vermeye gidiyorum. İnşallah meleğimin mutlu haberini alacağım....

SLM ARKADAŞlar benim kardes im de yarın tü p bebek tedavi sine başlayacak nova fert ıl da süreç hakkinda bilgisi olan yardımcı olabilir mi eşinin sperm sayı si düşük kendisinde bi pro elem yok inşallah tek sefer de tutar 19 yasinda ilk denemesi

inşallah tutar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım 7-10 gün arası ilaçla tedavisi sürer. yumurtaların durumuna göre 10 gün sonrasında yumurtalar istedikleri kadar gelişince yumurta toplama işlemi yapılır anestezi altında. yumurta toplamadan sonra embriyoların gelişimine göre3. yada 5. gün transfer işlemi yapılır. transferden 12 gün sonra kanda gebelik testine bakılır

zeynepppppp nerdesinnnnnn sennnnnnnnnnnnnn gelmiyon ne zmanadır

saol canım bakalım ilaç kullanmaya başladı ilk iğnesini dün yaptırdı inşallah hayırlısı ayın 6sında kontrolü var inşallah tutar ali sami bey doktoru hayırlısı bakalım bu yyorumların tamamını okudum çoğu beğenmiyor bazıları beğeniyor hastaneyi hayırlısı artık çok istiyoruz inşallah bende teyze olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…