Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

yok canım daha belli değil geçen cuma kontrolü vardı herşey yolunda allaha şüküür 13. haftayıı bitiriyolar artık gayet iyiler bidaki kontrolde belli olcakmış senin belli oldumu aynı hastaneye mi devam ediyon nutella

Son düzenleme:

Yok daha belli olmadi.yarin kontrolum var belki belli olur bakalim.oraya devamli gitmiyorum çünkü ben konyada oturmuyorum.

Slm iyi aksamlar arkadaşlar bende 2011tedaviye baslamistim Dr.dilek incesuydu ve tüp bebeğimiz tuttu 2yasinda oğlum var Allaha şükür Allah isteyen herkeze versin insallah

Yok canim dun gitmedim dr.insallah pazartesi gidecem.ama daha belli olmaz gibi geliyor.belli olursa haber veririm:)

3 boyutluda bizimkilerin biri kız biri erkek gibi görünüyomuş kesin olarak bidaki ya söylicekmiş bakalım harlısı senden ses çıkmadı belli olmadımı gittin mi kontrole

Son düzenleme:
3 boyutluda bizimkilerin biri kız biri erkek gibi görünüyomuş kesin olarak bidaki ya söylicekmiş bakalım harlısı senden ses çıkmadı belli olmadımı gittin mi kontrole

Bende gittim erkek gibi dedi.ama kesin demedi o yuzden yazmadim.ne guzel biri kiz biri erkek.Allahim insallah saglikli sekilde kucagimiza almamizi nasip eder.

15 haftalik oldu canim.insallah Allahim tamamina erdirir.sen ne yaptin canim kalp atisini duydun mu

Duydum canım ama biz eşimin yoğun il dışı işlerinden dolayı henüz merkeze gidemedik en kısa zamanda gideceğim inşallah bu mutluluğu onlarla paylaşmadan tadı çıkmıyo

Merhaba kızlar nisan ayında baslıcam tedaviye ve çok heycanlıyım umarım bu kez sağlıklı bi gebeliğim olur Anne olmak isteyen tüm herkezin dilekleri kabul olur inşallah... Rabbim yardımcımız olsunnn

Merhaba kızlar nisan ayında baslıcam tedaviye ve çok heycanlıyım umarım bu kez sağlıklı bi gebeliğim olur Anne olmak isteyen tüm herkezin dilekleri kabul olur inşallah... Rabbim yardımcımız olsunnn

İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun bebeklerin sana sımıskı tutunsun inşallah

Slm.canim.nerde basliyorsun tedaviye novafertildemi bende nasip.olursa nisan mayis gibi dusunuyorum

Slm.canim.nerde basliyorsun tedaviye novafertildemi bende nasip.olursa nisan mayis gibi dusunuyorum

evet canım novafertilde baslıcam allahın izniyle 2. tedavim olucak aynı merkezde devam etmeye karar verdim.sen nerde baslıcaksın inşallah aynı anda hamile kalırız

İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun bebeklerin sana sımıskı tutunsun inşallah

inşallah canım benimle birlikte isteyen herkeze nasip etsin rabbim.. Hamile olanlarında sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

Ben de buradayım ama kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…