Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

anlatın kızlar ne var ne yok tedaviye baslayan var mı?

Benim bulantılarım son hız devam ediyor gece gündüz kusma modundayım midem hiç bir şeyi kabul etmiyor benden haberler böyle

slm bayanlar ben danimarkada yasiyorum ve burda 4 kere tup bebek tedavisi gordum ilkinde transfere gidemedik ikincide negatif ucuncu pozitif fakat 6 bucuk haftalik dusukle sonuclandi dorduncude ise tekrardan negatif

Ben konyaliyim ve 5. ayda Turkiyeye gelip nova fertilde tedaviye baslamayi dusunuyorum fakat merkez hakkinda hic bilgim yok basari orani nasil acaba merkezin laboratuvar hakkinda bilginiz varmi embriyologlar falan tecrubelimi
Bizde sorun hem esimde hem bende... Bende pcos hafif derecede var esimde ise sperm sorunu var hem sayi hem hareket hemde morfoloji hemide yuzde 98 anormaller yani yok yok :)

Lutfen bana yardimci olurmusunuz merkez iyi degilse bosuna emek sarfetmeyelim baska bi sehire gidim ozaman tabiki hersey Allah´dan fakat bizde elimizde geleni yapmaliyiz herhangi bbir bilginiz varsa paylasabilirimizin Allah rizasi icin

Simdiden tesekkurler kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucaklarimizi bos birakmasin insallah

Canım tum tetkiklerini yaptirip dogru teşhis ile gelirsen saniyorum dogru bir tedavi şekli uygulayacaklardir. Ben ikinci bebegime hamileyim iki tedavimde orada oldu ama hersey Allahtan ilk denememde ogluma hamile kaldim ama ikinciye 3. Denememde hamile kaldim yani kesin diye birsey yok nasipte varsa olur merkezimden çok memnunum her zaman arayip sorarlar çok ilgililer doktorlara gece gunduz ulaşabilirsiniz çok ozverili ve mutevazilar inşallah bu denemende hamile kalirsin

Merhaba ben daha öncede yazmıştım. Önümüzdeki hafta merkeze gideceğiz inş. Benim bir sorum olacaktı. En son merkeze gidenler toplam ücret ne kadar tuttu? Mümkünse yazarlarsa çok memnun olurum. Bir de ilaçları raporsuz alacağım eğer bu şekilde alan varsa onlar da ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi? Cevabınızı bekliyorum lütfennn.

sadece tedavi ücreti 3800 yada 4000 gibi birşeydi canım ben + histeroskopi+transferde anestezi+embriyoskop ücretlerini toplu ödediğim için tek tek ne kadar hatırlamıyorum ama sanıyorum ilaç hariç 4000 civarıydı

Canım senin histereskopi falan hepsi mi 4000 civarı. Yoksa onların dışında mı?

Canım senin histereskopi falan hepsi mi 4000 civarı. Yoksa onların dışında mı?

Disinda canim sadece tedavi ucreti okadar diye hayirliyorum esim tayirdi mugasebeye o zaman soyledi ama ben su an yoplam mikrari net hatirlamiyorum sadece tedavi ucreti ya 3800 ya 4000 o kalmis aklimda

Merhaba hanımlar
bende kasım annesi olacağım inşallah
gebelik takibinizi nerede yaptırıyorsunuz acaba
hangi doktoru tavsiye edersiniz

Benim bulantılarım son hız devam ediyor gece gündüz kusma modundayım midem hiç bir şeyi kabul etmiyor benden haberler böyle

Canım inş. en kısa sürede bulantıların sonlanır. hamileliğin keyfini çıkar

geçmiş olsun canım umarım yeni tedavinde saglıklı gebeliğin olur sağlıkla kucagına alırsın .Benim novAfertilde 2. tedavim olucak hastaneden ve doktorlardan memnunum çok ilgili oluyolar tedavi boyunca tavsiye ederim

ben en son ekim-kasım ayında tedavi oldum 3.750 ile baslamıstık extra narkoz 200 lira ödemiştik şimdi nasıldır bilmiyorum:26:

Bu arada ben bgn adet oldum yarın için randevu aldım allahın izniyle baslıyorum artık tedaviye inşalah bu kez olumlu sonuçlar alıp sağlıklı bi gebeliğim olur.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim benim de yarın randevum var. Hakkımızda hayırlısı inş

Teşekkür ederim canım inşallah bu kez vakti zamani gelmiştir hangi doktorda basliyorsun dilek hanim ya da sami bey ise selam soyle

Teşekkür ederim canım inşallah bu kez vakti zamani gelmiştir hangi doktorda basliyorsun dilek hanim ya da sami bey ise selam soyle

inşallah canım a.s söylerimmm tekrar Ali sami bey ile baslıyorum doktorum u degiştrmek istemedim hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
kızlar dün tedavime basladım iğnelerimi yaptım rabbbim yardımcımız olsun..Allahtan ümidi asla kesmemeliyiz bu kez olucak diyelim olumlu düşünelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…