Novada tup bebek fiyatlari degismismi
bende mart nisan arası düşünüyorum bu arada meram araştırmaya giden var mı orayı çok merak ediyorum
hiç bilmiyorum ki canım ben konyaya bile yabancıyım sadece meram nova fertile çok yakın onu biliyorum :44:
Novada tup bebek fiyatlari degismismi
bizede3900 dediler kız kardesiim aralıkta yaptırdı ve tuttu3750aldılar sadece hastaneArkadaşlar ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Son zamanlarda giden arkadaşlar varsa fiyatlar konusunda bizi
Aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler...
niye 3900 deyip 3700 aldılar kibizede3900 dediler kız kardesiim aralıkta yaptırdı ve tuttu3750aldılar sadece hastane
niye 3900 deyip 3700 aldılar ki
cnm ben en son 2012 nisan ayında 3500 + embriyoskop (450 TL) ödemiştim tabiki ilaçlarda ek olarak ama şimdi ne kadar bilmiyorum hiç
yok kendisi yapmıyor istanbula gönderiyorlarmış ucakla
kusura bakma canım ya embriyoskop embriyoların kamera ile izlenmesi değil mi benim geçen başarısız oldu recai pabuççuya gitmiştim tranmsfer bile olmadı genetik denildi moralim çok bozuk o yüzden araştırıyorum daha detaylı yazabilirsen sevinirim bende meram araştırmayı düşünüyorum nisan da bende belediye memurum niğdedeyim Allah herkesin yardımcısı olsun
kusura bakma canım ya embriyoskop embriyoların kamera ile izlenmesi değil mi benim geçen başarısız oldu recai pabuççuya gitmiştim tranmsfer bile olmadı genetik denildi moralim çok bozuk o yüzden araştırıyorum daha detaylı yazabilirsen sevinirim bende meram araştırmayı düşünüyorum nisan da bende belediye memurum niğdedeyim Allah herkesin yardımcısı olsun
bende seninle aynı fikirdeyim canım benim ilk denemem negatif oldu malesef ama ikinci kez gene novayı denemeyi düşünüyorum su anda adet olmayı bekliyorum ama neden se kesik kesik oluyorumcanım novafertilde embriyoskop var ayrıca genetik de yapıyorlar gerekli tahlillerden sonra... uygun olursan bi merkeze gidip konuşmanı merkezi görmeni tavsiye ederim o zaman aklın daha çok yatar. beğeneceğini de düşünüyorum açıkçası...
Tatlım bence bunun merkezle bir alakası bir defa negatifi görünce hemen merkez değiştirmek hiç doğru birşey değil Rabbimm nasip etmediyse kim ne diyebilir ben ilk denememde oğluma hamile kaldım sonra 2. yi istedik 2 defa negatif yaşadım 3. de yine hamileyim ve hepsi nova da oldu buda olmasa yine devam ederdim sonuçta başka merkezlerde kafamıza kuş kondurmuyorlar ya yapılan işlemler aynı yeterki zamanı gelmiş olsunbende seninle aynı fikirdeyim canım benim ilk denemem negatif oldu malesef ama ikinci kez gene novayı denemeyi düşünüyorum su anda adet olmayı bekliyorum ama neden se kesik kesik oluyorum
slm arkadaslar negatifi almama ragmen dün hastaneden arayıp nasıl oldugumu bi sıkıntım olup olmadını sordular heryer bu sekilde ilgilenmez yanibir alakası yok yaacaktım
slm arkadaslar negatifi almama ragmen dün hastaneden arayıp nasıl oldugumu bi sıkıntım olup olmadını sordular heryer bu sekilde ilgilenmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?