Evet canım 37+0 da izne ayrılmak için gittim suyumun bittiğini öğrendim ayni gün sezaryene alındım bugün tam 2haftaligiz teyzesi sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikmerhaba canım dogum yaptınmı merak ettim seni
cok sükür canım bizde iyiyiz 21 haftamıza girdik heyecan ve sabırsızlıklar kızımın ve oglumun dünyaya gelmesini bekliyorum dunda unutma bizleriEvet canım 37+0 da izne ayrılmak için gittim suyumun bittiğini öğrendim ayni gün sezaryene alındım bugün tam 2haftaligiz teyzesi sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
maşAllah yha valla oturdum tek tek 101 sayfayı hem okudum hem de seni takip ettim daha duğrusu sizi. bende konyalıyım arkadaşım. ikincisi de tüp bebek değilmi senin. yani ilkinden ne zamn sonra yaptırdın fiyatın ne oldu. o kısmı yazmamışsın yaneee :)cok sükür canım bizde iyiyiz 21 haftamıza girdik heyecan ve sabırsızlıklar kızımın ve oglumun dünyaya gelmesini bekliyorum dunda unutma bizleri
canım bende ali sami beyın hastasıyım ve 23 haftalık ıkız bebeklerime hamıleyım besinci ayımda sami beye gittim konturol için ama öncesinde baska dr gittim ve sami beyle dr için görüstük sami bey bana farabiden mehmet beyi tavsiye etti bu ayın 13 de oraya gidecegizMerhabalar arkadaşlar bende novafertil de tüp bebek yaptırdım geçen sene dilek hanıma dış gebelik oldu ve ameliyat la sağ tüpüm alındı ameliyatı mı ali sami bey yaptı Allah ondan razı olsun onun hastası olmadığım halde her zaman telefonlarıma çıktı ve gece yarısı ameliyatı ma geldi. Bu sene Ali sami beyin hastasıydım dondurulmuş emriyolarım la tekrar denedim ve şu an 12 haftalık hamileyim Allah a çooookk şükür... gebelik takibi nasıl olacak o konuda kararsızım novafertil özel bir merkez olduğu için acili yok vede muayene ücreti 200 doğum ücreti 1500 novafertil de tedavi olan ve doğumunu yapan var mı?...
saol canım allah razı olsunben ilk tup bebekten sonra 3 ay ara verdik yanı dr öyle uygun gördü tedavi masrafıda ilaclarla felan 6 7 mılyarı buldu tabi bu senin tedavinle alakalı cabul yanıt verir yada tedaviye gec cevap verebilir vucut dualarım sizinle rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsinmaşAllah yha valla oturdum tek tek 101 sayfayı hem okudum hem de seni takip ettim daha duğrusu sizi. bende konyalıyım arkadaşım. ikincisi de tüp bebek değilmi senin. yani ilkinden ne zamn sonra yaptırdın fiyatın ne oldu. o kısmı yazmamışsın yaneee :)
Çok teşekkür ederim canım Allah u tealâ bebişlerimizi kucamıza almayı nasip etsin.canım bende ali sami beyın hastasıyım ve 23 haftalık ıkız bebeklerime hamıleyım besinci ayımda sami beye gittim konturol için ama öncesinde baska dr gittim ve sami beyle dr için görüstük sami bey bana farabiden mehmet beyi tavsiye etti bu ayın 13 de oraya gidecegiz
rabbim herkezin evladını hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsin sen tekmı hamılesın ikizmi canımÇok teşekkür ederim canım Allah u tealâ bebişlerimizi kucamıza almayı nasip etsin.
ikiz değil canım tek, senin ikiz galibarabbim herkezin evladını hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsin sen tekmı hamılesın ikizmi canım
evet canım benim ikizikiz değil canım tek, senin ikiz galiba
galiba 500 milyon indirim oluyor du öyle hatırlıyorumikinci kez tup denemede novafertilin indirimi ne kadar oluyor acaba..
Canim bende ikiz hamileyim hatta dogum tarihlerimiz ayni gun doktorum Ali sami bey benim 6. Tup bebek tedavim rabbim nasip etti sukur ama simdide rahim agzi boyumda kisalma var surekli uzaniyorum senin rahim agzi boyun nasil olcumun yapildimievet canım benim ikiz
canım ben gecen ay samı beye gittim konturele ama herhangı bı sıkıntı oldugunu soylemedi benim rabbime sukurler olsunkı hamıleligim boyunca hıc kanamam olmadı her ay konturole duzenli giderim hıc sozu gecmedi sen tam olarak kac haftalıksınCanim bende ikiz hamileyim hatta dogum tarihlerimiz ayni gun doktorum Ali sami bey benim 6. Tup bebek tedavim rabbim nasip etti sukur ama simdide rahim agzi boyumda kisalma var surekli uzaniyorum senin rahim agzi boyun nasil olcumun yapildimi
Dualarinizi bekliyorum lutfen beni eksik etmeyin dualarinizdan Rabbim bebeklerimizi bize bagislar insallah cok korkuyorum kaybetmekten
sen hangi dr gidiyorsun konturole ben farabide mehmet beye gidecem sami bey onu tavsıye ettı evimize yakın oldugu içinCanim bende ikiz hamileyim hatta dogum tarihlerimiz ayni gun doktorum Ali sami bey benim 6. Tup bebek tedavim rabbim nasip etti sukur ama simdide rahim agzi boyumda kisalma var surekli uzaniyorum senin rahim agzi boyun nasil olcumun yapildimi
Dualarinizi bekliyorum lutfen beni eksik etmeyin dualarinizdan Rabbim bebeklerimizi bize bagislar insallah cok korkuyorum kaybetmekten
gunaydın arkadaşlarsen hangi dr gidiyorsun konturole ben farabide mehmet beye gidecem sami bey onu tavsıye ettı evimize yakın oldugu için
Evet canım 37+0 da izne ayrılmak için gittim suyumun bittiğini öğrendim ayni gün sezaryene alındım bugün tam 2haftaligiz teyzesi sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
merhabalar :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :) bende ali sami beyde tedavi oldum ama başka yerde takibimi ve doğumu yaptırdım .. aklıma bişey takıldığında da ali sami beye gittim ...senin tercihin tabiki ama ali sami beyle görüşüp fikrini alabilirsin yardımcı oluyor... :)Merhabalar arkadaşlar bende novafertil de tüp bebek yaptırdım geçen sene dilek hanıma dış gebelik oldu ve ameliyat la sağ tüpüm alındı ameliyatı mı ali sami bey yaptı Allah ondan razı olsun onun hastası olmadığım halde her zaman telefonlarıma çıktı ve gece yarısı ameliyatı ma geldi. Bu sene Ali sami beyin hastasıydım dondurulmuş emriyolarım la tekrar denedim ve şu an 12 haftalık hamileyim Allah a çooookk şükür... gebelik takibi nasıl olacak o konuda kararsızım novafertil özel bir merkez olduğu için acili yok vede muayene ücreti 200 doğum ücreti 1500 novafertil de tedavi olan ve doğumunu yapan var mı?...
ayyyy hep ikiz mi olsaydı benimki de acaba diye düşündüm :) çok güzel bir duygu olmalı ... sağlıkla al kucağına inşallah <3evet canım benim ikiz
SAOL CANIM BENİM BENDE İMKANIM OLSA SUREKLI ALİ SAMİ BEYE GİTMEYİ İSTERDİM AMA MALESEF MADDI DURUM BUNA MUSAIT DEYIL AMA DEDİGİN GİBİ ALİ SAMİ BEY SAOLSUN HER ZAMAN CEVAP VERIYOR BU ARADA İKİZİN HAMILELIGI COK ZOR UMARIM DOGDUKLARINDA DAHA KOLAY OLURcedruss çok sevindim maşallah :) allah analı babalı büyütsün inşallah :) seneye anneler günü şenliğinde görüşürüz inşallah ben senin adını bilmiyorum sen beni bul artık
merhabalar :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :) bende ali sami beyde tedavi oldum ama başka yerde takibimi ve doğumu yaptırdım .. aklıma bişey takıldığında da ali sami beye gittim ...senin tercihin tabiki ama ali sami beyle görüşüp fikrini alabilirsin yardımcı oluyor... :)
ayyyy hep ikiz mi olsaydı benimki de acaba diye düşündüm :) çok güzel bir duygu olmalı ... sağlıkla al kucağına inşallah <3
Canım ben danimarkada kaliyorum o yuzden baya bi zorluk cekiyorum tedavileri konusunda ben 4 gundur hastanedeyim rahim agzi kisaligi ve sancim var cok korkuyorum simdilik iyisin diyorlar ama bilmiyorum hic cikmayida dusunmuyorum hastaneden insallah 28 haftaliga kadar gidebiliriz simdi dogsalar yasamalari Rabbim bilir cok cok kucuk bi ihtimalsen hangi dr gidiyorsun konturole ben farabide mehmet beye gidecem sami bey onu tavsıye ettı evimize yakın oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?