Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Canım ben OTE="bayanoztas, post: 37685058, member: 519018"]merhabalar :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :) bende ali sami beyde tedavi oldum ama başka yerde takibimi ve doğumu yaptırdım .. aklıma bişey takıldığında da ali sami beye gittim ...senin tercihin tabiki ama ali sami beyle görüşüp fikrini alabilirsin yardımcı oluyor... :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hangi doktora ve hangi hastaneye gittin öğrenebilirmiyim[/QUOTE]
Canım ben carsaba günü Farabi hastanesine mehmet beye gidecegim sami beyin tavsiyesi ilk defa gidec
allah yardımcın olsun canım inan senin kadar sıkıntı cekmememe ragmen bende cok korkuyorum rabbim herkezın evladını bagıslasın insallah saglıklı bi şekilde alırsn yavrularını cinsiyetleri bellimi

gorüştüm canım zaten alı samı bey tavsıye ettı memet beyi ben hangı dr gitmiştin hangi hastaneye

medline da fuat demir'e gittim memnun da kaldım doğumu da o yaptı :)

dogum ne kadar tuttu bide yogun bakım ucretı verdinizmi
Yoğun bakım gibi bi durum söz konusu olmadı şükür iki gece yattım toplam 1000 tl yi geçmedi diye hatırlıyorum eşim daha iyi biliyo tabi ama özel odada yattım ben. İki kişilik odayı kapattırdık diğer yatakta da refakatçim yatmıştı o yüzden fiyat değişiyor olabilir gidip şartları konuşmanda fayda var bence :)

tesekkür ederim canım verdigin bilgiler için

Merhaba arkadaşlar ağır bir enfeksiyon geçiriyorum gıda zehirlenmesi galiba 3 gündür hastanede yatıyordum. Medicana ya gittim Narin hanıma gayet ilgililer doktorları olsun hemşireler olsun temizlikciler olsun galiba Narin hanıma karar verdim. 11-14 haftalıkken yapılan Dawn sendromu testi varmış haftaya yapacaklar da aranızda yaptıran var mı nasıl bir şey acaba zor mu olur.

merhaba canım cok gecmiş olsun ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım cunku yüzde yüz sonuc vermiyor ben tüp sami beyede sordum gerek yok dedi sonuc kötü cıksa bile aldıracakmısın sonuçta

bende yaptırmamıştım... çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama senin kararın sonuçta :)

Arkadaşlar merhaba, ben 2 . Defa novafertil de tüp bebek yaptırmak istiyorum. Önceki mesajlarda indirimden bahsedilmiş. Böyle bir indirim var mı? Ne kadar?

Bebeğinizin cinsiyetini ne zaman ogrendiniz. Aslında önemli olan sağlığı ama insan merak ediyor

yok canım ben ikiz hamileyim bebekten bebege degişiyor kız gösterdi oglan göstermedi gec gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…