allah yardımcın olsun canım inan senin kadar sıkıntı cekmememe ragmen bende cok korkuyorum rabbim herkezın evladını bagıslasın insallah saglıklı bi şekilde alırsn yavrularını cinsiyetleri bellimiCanım ben danimarkada kaliyorum o yuzden baya bi zorluk cekiyorum tedavileri konusunda ben 4 gundur hastanedeyim rahim agzi kisaligi ve sancim var cok korkuyorum simdilik iyisin diyorlar ama bilmiyorum hic cikmayida dusunmuyorum hastaneden insallah 28 haftaliga kadar gidebiliriz simdi dogsalar yasamalari Rabbim bilir cok cok kucuk bi ihtimal
Ne olur duanizi esirgemeyinn rabbim bebeklerimi bana bagislasin her an korku icindeyim
Canim kac haftaliksin demissin senle ayni gidiyorum gunu gunune
gorüştüm canım zaten alı samı bey tavsıye ettı memet beyi ben hangı dr gitmiştin hangi hastaneyemerhabalar :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :) bende ali sami beyde tedavi oldum ama başka yerde takibimi ve doğumu yaptırdım .. aklıma bişey takıldığında da ali sami beye gittim ...senin tercihin tabiki ama ali sami beyle görüşüp fikrini alabilirsin yardımcı oluyor... :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hangi doktora ve hangi hastaneye gittin öğrenebilirmiyim
merhabalar :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :) bende ali sami beyde tedavi oldum ama başka yerde takibimi ve doğumu yaptırdım .. aklıma bişey takıldığında da ali sami beye gittim ...senin tercihin tabiki ama ali sami beyle görüşüp fikrini alabilirsin yardımcı oluyor... :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hangi doktora ve hangi hastaneye gittin öğrenebilirmiyim
dogum ne kadar tuttu bide yogun bakım ucretı verdinizmimedline da fuat demir'e gittim memnun da kaldım doğumu da o yaptı :)
Yoğun bakım gibi bi durum söz konusu olmadı şükür iki gece yattım toplam 1000 tl yi geçmedi diye hatırlıyorum eşim daha iyi biliyo tabi ama özel odada yattım ben. İki kişilik odayı kapattırdık diğer yatakta da refakatçim yatmıştı o yüzden fiyat değişiyor olabilir gidip şartları konuşmanda fayda var bence :)dogum ne kadar tuttu bide yogun bakım ucretı verdinizmi
tesekkür ederim canım verdigin bilgiler içinYoğun bakım gibi bi durum söz konusu olmadı şükür iki gece yattım toplam 1000 tl yi geçmedi diye hatırlıyorum eşim daha iyi biliyo tabi ama özel odada yattım ben. İki kişilik odayı kapattırdık diğer yatakta da refakatçim yatmıştı o yüzden fiyat değişiyor olabilir gidip şartları konuşmanda fayda var bence :)
merhaba canım cok gecmiş olsun ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım cunku yüzde yüz sonuc vermiyor ben tüp sami beyede sordum gerek yok dedi sonuc kötü cıksa bile aldıracakmısın sonuçtaMerhabaarkadaşlar ağır bir enfeksiyon geçiriyorum gıda zehirlenmesi galiba 3 gündür hastanede yatıyordum. Medicana ya gittim Narin hanıma gayet ilgililer doktorları olsun hemşireler olsun temizlikciler olsun galiba Narin hanıma karar verdim. 11-14 haftalıkken yapılan Dawn sendromu testi varmış haftaya yapacaklar da aranızda yaptıran var mı nasıl bir şey acaba zor mu olur.
bende yaptırmamıştım... çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama senin kararın sonuçta :)Merhabaarkadaşlar ağır bir enfeksiyon geçiriyorum gıda zehirlenmesi galiba 3 gündür hastanede yatıyordum. Medicana ya gittim Narin hanıma gayet ilgililer doktorları olsun hemşireler olsun temizlikciler olsun galiba Narin hanıma karar verdim. 11-14 haftalıkken yapılan Dawn sendromu testi varmış haftaya yapacaklar da aranızda yaptıran var mı nasıl bir şey acaba zor mu olur.
Evet canim tam bi fiyat vermiyim hatırlamıyorum ama indirim oluyorArkadaşlar merhaba, ben 2 . Defa novafertil de tüp bebek yaptırmak istiyorum. Önceki mesajlarda indirimden bahsedilmiş. Böyle bir indirim var mı? Ne kadar?
ben geldim canım nasılsın. Ben sürekli bakıyorum birşeyler yazan var mı diye...arkadaslar neden kimse gelmiyor bu sayfaya
hos geldin canım ben kızımınkını 12 haftada ögrendim oglumunda bidahaki ay ögrendimBebeğinizin cinsiyetini ne zaman ogrendiniz. Aslında önemli olan sağlığı ama insan merak ediyor
sen erken ögrenmissin renkli ultrason la mı bakıldi.hos geldin canım ben kızımınkını 12 haftada ögrendim oglumunda bidahaki ay ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?