Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Bebeklerinin cinsiyetine Ali sami bey mi baktı. Ben daha belli olmaz diye hiç sormadım doktoruma sormam gerekir mi yoksa doktor söylermi acaba. Canım bir de başka doktora gidince novafertil den dosyamızı almamız gerekiyor mu.

yok canım ben ali samı beye 19 haftada gittim daha önceden baskabi dr söyledi ama oda özel hastanedeydi devlet hastaneleri söylemiyor yada ben dr na denk gelmedim

günaydın kızlar cumartesi günü başladık tedavimize doktorumuz ali sami bey , ben de pko var doktorum ultrasonda bakarken eşinde sperm kalitesi iyi çıkarsa klomenle hamile kalabilecek seviyedesin dedi. eşimin sperm sayısı normalden düşük çıkınca tüp bebek dedi. ganol iğne ile başladık. pınar hanım tarif etti iğneleri , eşim vuruyor. çarşamba günü tekrar gideceğiz.11 .00 da. 25 yaşımdayım kimseye bişey soramıyorum 1.5 yıllık evliyiz. çalışıyorum masabaşı işim. bana önerileriniz nedir. deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum arkadaşlar

günaydın kızlar cumartesi günü başladık tedavimize doktorumuz ali sami bey , ben de pko var doktorum ultrasonda bakarken eşinde sperm kalitesi iyi çıkarsa klomenle hamile kalabilecek seviyedesin dedi. eşimin sperm sayısı normalden düşük çıkınca tüp bebek dedi. ganol iğne ile başladık. pınar hanım tarif etti iğneleri , eşim vuruyor. çarşamba günü tekrar gideceğiz.11 .00 da. 25 yaşımdayım kimseye bişey soramıyorum 1.5 yıllık evliyiz. çalışıyorum masabaşı işim. bana önerileriniz nedir. deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum arkadaşlar
Günaydın canım ali sami bey iyi bi seçim olmuş. Bende ikinci denemeyi ali sami beyle yaptık ilk denemem se dilek hanımdı. Gonal f dozu iyi ayarlanmaz sa ohss yapıyor bende olmuştu yumurta toplandıktan sonra vücudum su topladı transfere geldiğimde ögrendim 2 ay ertelendi sonrasında karnım 7 aylık hamile gibi şişti. Düzelene kadar gidip serum yedim ve 2 ay sonra yapılan transfer tedavisinde 1 ay lucrin iğne kullandım ve transferden sonra gebelik haberini almıştım çok sevindik. Ama dış gebelik ti sağ tüpüme tutunmuştu geçen sene kurban bayramın da gece acil gittim iç kanama olmuştu sağ tüpümle beraber alındı. Çok zor günler geçirdim. Şimdi çok şükür 2 denememde hamile kaldım. Sana tavsiyem ohss yi araştır netten ve doktoruna sor sende böyle bir risk varmı ve ne yapılabilir diye. Allah kolaylık versin çok zor ve stresli bi tedaviye başlamış bulunuyorsun. İnsallah rabbim yüzünü güldürsün. İnşallah böyle Olursun.

amin inşAllah Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da nasip eder inşAllah :) 150 doz şeklin de kullanıyorum. eşim ayarlıyor o vuruyor. sen kaç doz kullanmıstın

amin inşAllah Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da nasip eder inşAllah :) 150 doz şeklin de kullanıyorum. eşim ayarlıyor o vuruyor. sen kaç doz kullanmıstın​
Hatırlamıyorum canım ama galiba seninkinden azdı sen dediğim gibi ali sami beye bi sor ohss hakkında bilgi al nettende araştır bence.

yarın randevum var teşekkür ederim cnm . ali sami beye bi sorayım . peki bu süreçte yani ilk başlangıçta yemene içmene ne bileyim oturmana kalkmana dikkat ettin mi ?

yarın randevum var teşekkür ederim cnm . ali sami beye bi sorayım . peki bu süreçte yani ilk başlangıçta yemene içmene ne bileyim oturmana kalkmana dikkat ettin mi ?
Günaydın canım mutlu sabahlar. Yeme İçme konusunda pek dikkat etmedim ama ilaçlardan mı neden aşırı kilo almıştım bilyorsun verdikleri ilaçlar hep hormon bir de insanı çok duygusal yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…