Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Mrb arkadaşlar bende yarın dilek hanında tüp bebek tedavisine başlayacağım.ama hâlâ kararsızım doktorumu değiştirsemmi novafertil doktorlarından hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim..

Mrb arkadaşlar bende yarın dilek hanında tüp bebek tedavisine başlayacağım.ama hâlâ kararsızım doktorumu değiştirsemmi novafertil doktorlarından hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim..
ben sami beye gidiyorum.memnunum dilek hanım da iyidir.zaten kararları birlikte alıyorlar.siz bilirsiniz.ilk defa gidecekseniz sami beyi tavsiye ederim...

Bu gün dilek hanıma başladık artık..allahım hayırlısını versin inşallah..teşekkür ediyorum..

ben sami beye gidiyorum.memnunum dilek hanım da iyidir.zaten kararları birlikte alıyorlar.siz bilirsiniz.ilk defa gidecekseniz sami beyi tavsiye ederim...
Çok teşekkür ediyorum.bu gün dilek hanıma başladık artık hayırlısı olur inş .ikinci tüp bebeğim olacak.birincisi başka hastaneydi düşük yaptım...

canım bu süreçten bana biraz bahseder misin şuan hangi hastane hangi dr da tedaviye başladın.ücret konusunda bilgilendirdiler mi.bende düşünüyorum ama karar veremedik hangi hastane olsun diye.bide ücreti merak ediyoruz.

Tabiki.ben 2012 de kızılayda mustafa ulusoyda ilk tedavimi gördüm ama düşük yaptım..zaten çok ilgisizler orayı hiç tavsiye etmem..bu ay novafertil hastanesinde dilek hanıma başladık yarın iğnelerim başlıyor,adet bitiminde rahime kamerayla girip içerde bir sıkıntı varmı diye bakacaklar,hemde rahim içine ufak çizikler atacaklarmış,bu işlem rahimi uyarıyormuş bu işlem için 550 tl ücret ödeyeceğiz+4650 tüp bebek fiyatı +ilaç parası

BNDE 2014 YILINDA TÜP BEBEK DENEMESİ GERÇEKLEŞTİK NOVA FERTİLDE DİLEK HANIMDA AMA KİMYASA GEBELİK OLARAK SONUÇLANDI. VE KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN ZAMAN İÇİNDE EVDE DÜŞÜRECEGİMİ SÖYLEDİ DİLEK HANIM VE 20 GÜN SONRA KANAMAYLA ATTIM. BİZE ZOR ÇOCUGUNUZ ZOR OLUR DEDİLER VE 2 SENE İÇİNDE 3 KEZ DOĞAL HAMİLE KALDIM VE ONLARIDA 9 -10 HAFTALIKKEN KAYBETTİM...PIHTILAŞMA PROBLEMİM ORTAYA ÇIKTI...SONUÇ OLARAK GENETİK ARAŞTIRMALARINIZI TAM YAPTIRIN ONDAN SONRA TÜP BEBEGE KARAR VERİN ÇÜNKÜ HEM MADDİ HEMDE MANEVİ YÖNDEN İNSANI YIPRATN Bİ İŞLEM RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE EN GÜZELİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Benim daha önceki tedavimde çift gebelik oldu biri normaldi diğeri kimyasaldı.. Sonrasında hiç hamile kalamadım..bizde genetik test yaptırdık bendede pıhtılaşma çıktı,inş hakkımızda hayırlısı olur

İNŞALLAH GEÇMİŞ OLSUN...BEN 5 SENELİK EVLİYİM VE BU PIHTILAŞMA SORUNUMU 5 AY ÖNCE ÖGRENDİM...SİZ KAÇ SENELİK EVLİSİNİZ VE NEDEN OLMUYOR KONUSUNDA Bİ BİLGİ VERDİLER Mİ SİZE...? HAYIRLI GÜNLER...

Ben 11 senelik evliyim..bizde hiçbir sorun yok.infertilite yani..bende geçen sene öğrendim pıhtılaşma olduğunu..hiç kendiliğinden hamile kalamadım.3 kerede aşılama oldum tutmadı..

Ben 11 senelik evliyim..bizde hiçbir sorun yok.infertilite yani..bende geçen sene öğrendim pıhtılaşma olduğunu..hiç kendiliğinden hamile kalamadım.3 kerede aşılama oldum tutmadı..
üzüldüm sizin adinizada aynı sıkıntıları bende çekiyorum çünkü zor istiyoruz bizde bi bebis rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah... birde benim kilo sorunum var 1.65 85 kilodayim biraz da dr lar kilo her diyorlar aspirin glikofen folbiol iciyorum 3 aydır ışte inşallah olur... gönlüne gör verir insalllh rabbim ama...

Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin..bende 1.63 boy 48 kiloyum bende biraz zayıfım galiba) geçen ay ali acar bana supradyn verdi onu kullanıyorum..rahimi hazırlayacağını söyledi..aspirin kullanıyordum tedaviye başlayınca bıRaktım..inş bu tedavi ile dualarımız kabul olur,hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…