- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
benim rezervim düşük o yüzden sıkıntı yaşıyoruzbende de polikistikover var sol da da büyük bir kist varmış.. eşimde ise hem sperm azlığı hemde yapı bozukluğu ve hız sorunu var
[/QUOTE]. Merhaba hastaligin nedir[QUOTE="merhaba ben 27 yaşındayım.yumurta rezervim çok azalmış.amh 0,14.ali sami beye gidiyorum tedavi için.2 kere tüp bebek denemesine başladık.2. yi ali sami beyde başladık.ikisinde de hiç yumurta gelişmediği için tedavi iptal oldu.psikolog atiye hanımdan destek alıyorum.ilaçlar, kürler, bitkiler her duyduğumu deniyorum doktora danışarak.tecrübeli arkadaşlardan bu durumları yaşayan ya da tavsiye edecek birşeyleri olan varsa cevap yazarsanız sevinirim.mart ayında tekrar ali sami beye gideceğim.stres yapmamaya çalışsam da hiç kolay bir durum değilRabbim hepimize hakkımızda hayırlısıysa hayırlı evlatlar nasip eylesin kısa sürede...
Merhaba insallah RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bende alisami beyde tedavi gordum bir ay once negatif sonucu aldim sonuctan bir hafta sonra adet oldum aderim bittikten on gun sonra lekelenmeler basladi primolut n ilacini onerdi gunde 3 kere bende arastirdim cocuk olmadini engelliyormus lekelenme hala dewam ediyor on gun oldu sizde boyle bir sorunla karşılaştınız mi ?Merhaba ben novafertilde 3 kez tupbebek tedavisi gordum 3 undede bir adim ileri gdilmedi beta hcg en fazla8 de kaldi 4. Icin merkez ariyorum
Merhaba insallah RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bende alisami beyde tedavi gordum bir ay once negatif sonucu aldim sonuctan bir hafta sonra adet oldum aderim bittikten on gun sonra lekelenmeler basladi primolut n ilacini onerdi gunde 3 kere bende arastirdim cocuk olmadini engelliyormus lekelenme hala dewam ediyor on gun oldu sizde boyle bir sorunla karşılaştınız mi ?
[QUOTE="Polen-m, post: 44249463, membe
Ilkinde bendede 2 ay ara ara lekelenmem olmustu dusuk yapanlarda da boyle oluyormus dusuk yapmamisim ama olabiliyor[/QUOT
merhaba benim rezervim çok düşük.amh 0,14.sami beye gidiyorum ben de.ankaraya da gittim ama doktor hiç umutlu konuşmadı.ben de tekrar sami beye gitmeye karar verdim.ellerinden geleni yapıyorlar.ama benim durumum zor.Rabbim kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere...[/QUOTE]. Merhaba hastaligin nedir
merhaba benim rezervim çok düşük.amh 0,14.sami beye gidiyorum ben de.ankaraya da gittim ama doktor hiç umutlu konuşmadı.ben de tekrar sami beye gitmeye karar verdim.ellerinden geleni yapıyorlar.ama benim durumum zor.Rabbim kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere...
Mrb cnm bildigim bir konuysa elimden geldigince yardimci olmaya calisirimKizlar mrb ben de yeni uye oldum bi suredir takip ediyorum sizleri bisey sormak danismak istiyorum
Ben daha baslamadim ama baslamayi dusunuyorum arastiriyorum su anda ben konyada deilim doktor bize trendal ve evicap verdi ama bi etkisi olmadi zaman kaybetmek istemiorum onun icin bi tup merkezine gidip goruselim diyorum ama bilmiorum ne yapacahimiValla cnm strese bagli inis cikis var sorun yok dedi ama stresemi bagli keci boynuzuna bagli bilmem sendemi sami beyde tedavi goruyorsun
Bize ilac vermedi sorun yok dedi biz 1 tane denedik tutmadi sorun olmamasina rahmen tutmadi RABBİM ol desin yeterkiBen daha baslamadim ama baslamayi dusunuyorum arastiriyorum su anda ben konyada deilim doktor bize trendal ve evicap verdi ama bi etkisi olmadi zaman kaybetmek istemiorum onun icin bi tup merkezine gidip goruselim diyorum ama bilmiorum ne yapacahimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?