Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Merhaba ben novafertilde 3 kez tupbebek tedavisi gordum 3 undede bir adim ileri gdilmedi beta hcg en fazla8 de kaldi 4. Icin merkez ariyorum

[/QUOTE]. Merhaba hastaligin nedir

. Merhaba hastaligin nedir[/QUOTE]
merhaba benim rezervim çok düşük.amh 0,14.sami beye gidiyorum ben de.ankaraya da gittim ama doktor hiç umutlu konuşmadı.ben de tekrar sami beye gitmeye karar verdim.ellerinden geleni yapıyorlar.ama benim durumum zor.Rabbim kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere...

Merhaba ben novafertilde 3 kez tupbebek tedavisi gordum 3 undede bir adim ileri gdilmedi beta hcg en fazla8 de kaldi 4. Icin merkez ariyorum
Merhaba insallah RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bende alisami beyde tedavi gordum bir ay once negatif sonucu aldim sonuctan bir hafta sonra adet oldum aderim bittikten on gun sonra lekelenmeler basladi primolut n ilacini onerdi gunde 3 kere bende arastirdim cocuk olmadini engelliyormus lekelenme hala dewam ediyor on gun oldu sizde boyle bir sorunla karşılaştınız mi ?

E

Son düzenleme:
[QUOTE="Polen-m, post: 44249463, membe
Ilkinde bendede 2 ay ara ara lekelenmem olmustu dusuk yapanlarda da boyle oluyormus dusuk yapmamisim ama olabiliyor

. Merhaba hastaligin nedir
merhaba benim rezervim çok düşük.amh 0,14.sami beye gidiyorum ben de.ankaraya da gittim ama doktor hiç umutlu konuşmadı.ben de tekrar sami beye gitmeye karar verdim.ellerinden geleni yapıyorlar.ama benim durumum zor.Rabbim kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere...[/QUOTE]

Ankarada nereye gittin ben gurkan klingi hakkind bsy bliyrmanz

Ankarada nereye gittin ben gurkan klingi hakkind bsy bliyrmanz[/QUOTE]
ben başkent üniversitesi göğşen beye gitmiştim.umutsuz konuştu fsh düşerse gel dedi.çok kalabalıktı.memnun kalmadım vazgeçtim ordan.gürkan kliniği bilmiyorum.iyi olduğunu duydum sadece...

Benim esimdede cok az sperm hareketligi de dusukluk var sami hoca strese bagli dedi ben keci boynuzu kuru yapiyorum bide havuc suyu diyorlar

Valla cnm strese bagli inis cikis var sorun yok dedi ama stresemi bagli keci boynuzuna bagli bilmem sendemi sami beyde tedavi goruyorsun

Valla cnm strese bagli inis cikis var sorun yok dedi ama stresemi bagli keci boynuzuna bagli bilmem sendemi sami beyde tedavi goruyorsun
Ben daha baslamadim ama baslamayi dusunuyorum arastiriyorum su anda ben konyada deilim doktor bize trendal ve evicap verdi ama bi etkisi olmadi zaman kaybetmek istemiorum onun icin bi tup merkezine gidip goruselim diyorum ama bilmiorum ne yapacahimi

Ben daha baslamadim ama baslamayi dusunuyorum arastiriyorum su anda ben konyada deilim doktor bize trendal ve evicap verdi ama bi etkisi olmadi zaman kaybetmek istemiorum onun icin bi tup merkezine gidip goruselim diyorum ama bilmiorum ne yapacahimi
Bize ilac vermedi sorun yok dedi biz 1 tane denedik tutmadi sorun olmamasina rahmen tutmadi RABBİM ol desin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…