- 4 Ocak 2016
- 20
- 0
- 1
- 36
Memnun oldum ayşe hanım benim adım da nuranİLLAKİ 42 HANIM AYŞE BENİM ADIM :)
Ali acar dan neden vaz geçip novafertie gittiniz ki.?biz maddiyat konusunda tükettiğimiz için artık para verirken 10 kat düşünüyorum... birde sana tavsiyem ilaçları elinden geldi kadar yapabilirsen devletin bi hastanesinde yazdır çünkü cook pahalı öyle sadece ilaç tüpbebek tedavisi ile bitmiyor çünkü sonra tekrar ilaçlar devam ediyor ve yine para ile alıyorsun.hastane de çalışıyoruz biz böyle bi imkanım olmama rağmen bunu bana söylemediler çünkü biz hala o tedavinin borcunu ödüyoruz. hakkın da hayırlısı olsun insalllh.
Memnun oldum ayşe hanım benim adım da nuranali acara gittik özeline 4500 tl dedi artı ilaçlar bize 3500 + ilaçlar dedi.. ilaçlara rapor çıkartacağını söyledi ama bizim ilaç hakkımız bittiği için tüp bebek raporu çıkartacaktı galiba o zaman 450 tl de devlete ödeyeceksin ..özel parası verecektik ama devletteki kakkımızın birini kaybefecektik[/birde QUOTE]
Okadar çok hastası varki saatlerce sıra bekliyosun..kan tahlillerini başka hastane yaptırıyosun daha önce aşılama yaptırmıştım ali acara eşim istemedi...ilaçları devlette tedavini yaptırmassan yazmıyorlar..hayırlarla bebeğimiz olsun inş parası gözümüze görünmüyo artık.allah hepimizin yardımcısı olsun..
İnş biz memnun kalırız..dualarınız için allah sizden razı olsunÖYLE TABİ HAKLISIN VE DUA EDELİM BOL BOL RABBİM HİÇ UMMADIĞIN ANDA VERİYOR... SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM..
İnş biz memnun kalırız..dualarınız için allah sizden razı olsun
SİZDEN DE TÜP BEBEK KONUSUNDA AİLELERİNİZ DESTEK OLUYOR MU.? BİZİMKİNLERİN HABERİ OLMADI DA:-(( YAŞ KAÇ SİZİN BEN 90 DOĞUMLUYUM...EVDE MİSİNİZ ÇALIŞIYOR MUSUNUZ.?
SİZDEN DE TÜP BEBEK KONUSUNDA AİLELERİNİZ DESTEK OLUYOR MU.? BİZİMKİNLERİN HABERİ OLMADI DA:-(( YAŞ KAÇ SİZİN BEN 90 DOĞUMLUYUM...EVDE MİSİNİZ ÇALIŞIYOR MUSUNUZ.?
Aileler destek olmuyor canım hatta eşimin ailesi aldıkları bile geri vermiyorlar..eşim memur du şimdi müdür oldu allahın hikmeti bu ay kazandı sınavı biraz birikintimiz vardı şükür kimseye minnet ettirmedi allah tedaviyi iki komşum biliyor sadece kimseye söylemeyeceğim..35 yaşındayım ama 25 yaşında sanıyorlar)))zayıf olunca üniversite okudum ama atanamadım çalısmıyorum..
Canım kalbimi de bozmak istemiyorum..inş bir sıkıntı olmadan atlatırım şu dönemi..allahım hepimize ikiz ikiz bebişler nasıp etsin .yaşın küçükmüş belki yine kendiliğinden olur..çokta acele etmeİNŞALLAH TUTAR DA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ HAYIRLI SAĞLIKLI SİHATLİ OLARAK HEP DUAMDIR 2 OLSUN DİYEE :)) İNŞALLAH...
BENDE ESKİ VAKIF HASTANESİ HÜSNÜ BEY GİDİYORDUM 3 AY DIR. AMA ORASI DA ŞİMDİ DEVLETLE SÖZLEŞMESİ BİTMİŞ 2016 DA HER ŞEY ÜCRETLİ OLMUŞ İLAÇLAR DAHİL BU CUMARTESİ GİDECEĞİZ BAKALIM SONRA GİDEBİLİR MİYİZ BİLMİYORUM TAM İYİ Bİ DR. BULUYORUM YA EMEKLİ OLUR YADA BÖYLE(( BENDAHA ÖNCE CEMALETTİN AKYÜREĞE GİDİYORDUM ODA EMEKLİ OLDU. SONRA HAMİLE ODUĞUMU ÖĞRENDİM BİRİ CLEXSAN VURDUR BİRİ GEREK YOK DERKEN 4 GÜN KULLANMADIM O SÜREDE KALP ATIŞLARI YAVAŞLADI TEKRAR BAŞLANDI AMA GEÇ OLDU KAYBETTİM... ÖFKELİYİM O YÜZDEN DE NASİP AMA İÇİM SOĞUMUYOR. BEN BİRAZDA TAKAN STRESLİ BİRİYİM BU KONULARDA GERİLİYORUM... BİZDE EŞİMDE SPERMLERİNİN İŞ GÖRENLERİ AZ BİDE HIZI YAVAŞ DEDİLER BENİM KİLO SIKINTI PIHTILAŞMA AİLELERE KALIRSAN ISTIRA ÜMMÜ SÜBYAN DİYORLAR ÖYLE İŞTE ((( ÇALIŞIYORUM BEN HASTANEDE EŞİMLE AYNI YERDE...HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH.
INSALLH ABLA INSALLH CUMLEMIZLE. ZATEN BEN NE ZAMAN KAFA MI RAHAT BIRAKSAM O ZAMAN OLUYORDA Bazen beynimi durduramiyoyorum iste... Herkes aynı şeyi diyor küçük ama yine de cabalasakda olmuyor ışte :-((((Canım kalbimi de bozmak istemiyorum..inş bir sıkıntı olmadan atlatırım şu dönemi..allahım hepimize ikiz ikiz bebişler nasıp etsin .yaşın küçükmüş belki yine kendiliğinden olur..çokta acele etme
Canım benim allah gönlüne göre versin...allah yardımcımız olsun..INSALLH ABLA INSALLH CUMLEMIZLE. ZATEN BEN NE ZAMAN KAFA MI RAHAT BIRAKSAM O ZAMAN OLUYORDA Bazen beynimi durduramiyoyorum iste... Herkes aynı şeyi diyor küçük ama yine de cabalasakda olmuyor ışte :-((((
Kızlar hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuzCanım benim allah gönlüne göre versin...allah yardımcımız olsun..
Dilek hanımaKızlar hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
NERDE sinizDilek hanıma
Konyada n misiniz ilçede mi yani ben ilçedeyimNERDE siniz
Konya merkazdeyim..siz nerdesiniz?Konyada n misiniz ilçede mi yani ben ilçedeyim
BeysehirdeyimKonya merkazdeyim..siz nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?