Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

kızlar karındaki iğnenin dışında kalçadan da iğne verdi mi dr.
Çoğunluğu göbekten transfer öncesi çatlatma iğnesi var kalçadan bir defa. Transfer sonrası p.depot adında bir iğne var. Düşük iğnesi olarakta adlandırılıyor . 4 günde bir defa kalçadan vuruluyor. Tedavin olumlu sonuçlanırsa bu iğneye kısa bir süre daha devam ediliyor

Merhaba canim insallah saglikla kucagina alirsin ne kadar tuttu bi de muayene ucreti falan aliyorlar mi fazladan

Merhaba canim insallah saglikla kucagina alirsin ne kadar tuttu bi de muayene ucreti falan aliyorlar mi fazladan
Merhaba. Amin cnm çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyen kullara. Hastane 4.250 aldı artı mikroenjeksiyon için 450 tl (isteğe bağlı ama yararınıza) ilaçlar da 1.500 tl civarında. Hastaneyi arayip sorabilirsiniz fiyat hakkında bilgi veriyorlar

Yok cnm fazladan muayene ucreti yok. Tedavin olumlu sonuçlanırsa kalp atışını duyana kadar ek ücret yok. Ama devam edersen sanırım muayene ücreti 200 tl

Arkadaslar bende bir arkasadin tavsiyesi ile gittim buraya ve gercekden ilk gunden cok guzel ilgilendiler. Esime sperm tahlili yapildi ve sonuclar pek iyi cıkmadı ileri hareketlilik orani cok düsük . oncesinde devlet hastahanesine gitmisdik ve bize devlet hastanesindeki doktor proxeed plusu onerdi 3/4 paker kullandik ve degerler iyice dusdu. Bu yuzden ozele gitmeye karar verdik benide jinekolojik muayene ettiler ve sag yumurtalihimda kist cikdi fakat doktor bunun gebeligi onlemedigini soyledi.adetli iken gel dediler rahim filmi cekecekler ve ben bunun agrili bir islem oldugunu duydum . gelecek hafta asilama tedavisine basliyacagiz bakalim insallah ilkinde tutar. Fakat bende korku var . Kizlar nova fertile gidipde asilama olup olumlu sonuclar alanlar varmi aranizda.

biz necati beye gidiyoruz kızlar şuan oğluşa hamileyiz ilk muayeneden ücret almadılar paket fiyatlı tedavi uyguladılar ,hamile kaldığındada 80 tl muayene ücreti ödeniyor.Arkadaşımda rahim filmi çektirdi oda ama anestezili o yüzden ağrısı olmadı sizdede olmaz korkamayın kızlar.

Nasıl bir yer? Siz gerçi pozitif sonuç almışsınız ama çok kötü diyenlerde var.. Korkuyorum açıkçası.. Pgt yapılması lazım bana hangi labaratuvarla çalışıyorlar? Fiyatları nasıl? Doktorunuz kimdi

Herşeyi Allah a bırak. Rabbim bizim hesap edemediğimiz herşeyi en ince noktasına kadar hesap eder. Hastane mükemmel bir yer ilgililer. Kötü diyen negatif sonuç alanlardır. Ama sonucun negatif veya pozitif olması onların elinde değil . Şu kadarını söyleyeyim ellerinden geleni yapıyorlar. Gerisi takdiri ilahi. Rabbim ol der ve hemen oluverir. Doktorum Ali sami Gürbüz

Hastaneyi ararsanız fiyat konusunda bilgilendirirler.

Hastaneyi ararsanız fiyat konusunda bilgilendirirler.
sizin sıkıntınız neydi acaba?benim doktorum ds ali sami gürbüz.bayramdan sonr tekrar tedavi düşünüyorum inşallah.bize umut oluyorunuz.kısaca hikayenizi kaçıncı tedavide pozitif sonuç vs. aldığınızı kısaca paylaşırsanız sevinirim...

İlk denemede pozitif sonuç aldık. Bende çikolata kisti vardı. Ve prolaktin hormonu yüksek çıkıyordu buda normal gebe kalmayi zorlaştırdı. Evliliğimizin 7. Senesinde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Elhamdulillah olumlu sonuçlandı. Bu yedi yıllık zaman zarfında iki aşılama yapıldı olmadı. Bir defa normal gebelik oluştu ve düşükle sonuçlandı. Anlayacağın cnm benim herşeyin bi zamanı varmış. Kul sabrederse Mevlam takdir eyler. Ramazan ayı hürmetine Rabbim senide müjdelendirsin.

Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsn. Bende novafertilde gebe kaldim. Doktorum Ali sami gurbuz. Ikinci denememde.tuttu. her ikisnde de doktorumu degistirmedim. Cok iyi ve ilgili bi dr. Elinden geleni yapiyor

inşallah ben de o müjdeyi alabilirim en kısa zamanda.benim rezervim çok düşük yumurta gelişmiyor.5-6 kere iğne ilaç kullandım ama henüz embiyo elde edemedik.inşallah bu yaz elde edebiliriz.çikolata kistiniz varmış.sizin rezerviniz nasıldı.fsh kaç çıkıyordu mesela...

Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsn. Bende novafertilde gebe kaldim. Doktorum Ali sami gurbuz. Ikinci denememde.tuttu. her ikisnde de doktorumu degistirmedim. Cok iyi ve ilgili bi dr. Elinden geleni yapiyor
ne güzel maşallah.umutlarımı artırdınız saolun.sizin problem neydi peki.yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…