Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Tamam buralarda olacam sonuc belli olunca yazacam.insallah saglikli bebeklerim olur.hayirlisi.sen tekrar ne zaman deniyecen.gene novafertilmi yoksa konyada daha baska varmi.

Bize 6 ay ilac tedavisi verdi doktorlar kafam cok karisik aslinda canim.konyada ben ilk ali acara da denemistim mukemmel bir doktor ama cok zor onunla tedavi sureci nova daki doktorlarda beni iyce tanidilar aslinda orayi istiyorum ama olmayincada nutkum kirildi sanki sen 3 de ordami denedin merkez hakkinda ne sen ne dusunuyorsun canim israrla orayami gitsem degistirsemmi cok kararsizim.ama doktorlarininsevdim. Gercekten haklari yenmez

Ben ilk muayene ye mehmet bey var ona gittim ama sira falan cok bekliyorsun.ondan sonra dilek hanima gittim ilgiden cok memlum kaldim.3 denememide orda yaptirdim.ali acari arastirdim dr ulasmak cok zormus.buda olmassa kafam karisti ama bi yandnda dilek hanim cok ii cok ilgili.olacak olursa rabbim nasip ettiyse olur diye dusunuyorum kismet ya

Mehmet colakoglumu canim
Evet ali acara ulasmak en zor sey sanirim tedavi sirasinda bi sikintin olsa ulasmak icin defalarca mesaj atmistim ama iyi bir doktor
Gercekten dilek hanim cok iyi yada rahat oldugu icin merkez bizim.hosumuza gidiyor bende oyle dusunuyorum olacak olsa her yerde olur bu isler cok ince insan cok bunaliyor bu arada sen kac yasindasin

Evet colakoglu.ben 31 yasindayim canim.sen kac yasindasin sizin sorun ne.hakkimizda hayirlisi.maddi manevi cok yoruyor.

Evet colakoglu.ben 31 yasindayim canim.sen kac yasindasin sizin sorun ne.hakkimizda hayirlisi.maddi manevi cok yoruyor.

Ben 21 yasindayim canim bizde sorun esimde ilk zamanlar ciddi bi sorun yok dendi ama olmadi iste 4 deneme yaptik sonuncusu transfere bile gitmedi bizde cok yorulduk canim inan gucum kalmadi alnimizda bunuda yasamak varmis ne yapalim

Senin yaşın daha cok kucukmus.hayirlisi ile olur.moralini bozma.bizde ikimizdede sorun yok ama son denemede biliyorsun embriyolar sorunlu.hayirlisi canim kismetimizde ne varsa onu yasayacagiz.

bu gün kardeşime transfer yapıldı arkadaşlar bundan sonraki süreç nedir tüp bebekte inşallah tutar iki tane koydurdular doktorlar şu an için her şey çok güzel demiş inşallah devamı gelir:18:

bu gün kardeşime transfer yapıldı arkadaşlar bundan sonraki süreç nedir tüp bebekte inşallah tutar iki tane koydurdular doktorlar şu an için her şey çok güzel demiş inşallah devamı gelir:18:

insallah tutar hersey güzel gider buradan bize bebek haberini verip bizede umut olursun sonuc ne zaman cıkacak

insallah tutar hersey güzel gider buradan bize bebek haberini verip bizede umut olursun sonuc ne zaman cıkacak

bilmiyorum canım bu gün transfer yapıldı şu anda hastanede ali sami beyin hastası henüz doktorla görüşmmediler inşallah olumlu olur da veririm haberi

senin neyin var sizin neden olmuyor onun eşindeydi problem canım

benimde esimde canım siperm sayısı 5 milyondu ameliyat oldu sayı sürekli oynuyor su an 11 milyon bitkisel kürler kullanıyoruz ben igne kullanıyorum sol tarafta yumurta gelişiyor ama simdilik sagda birsey yok bakalım yarın tekrar konturolum var hayırlısı rabbim ne verirse hayırlısını versin ne kadar sürer bilmiyorum tedavi yumurtanın gelişimine baglıymıs

sizin sonuc ne zaman belli olacak peki onun esinin sayısı ne kadardı

bnizimki 12 gün sonra belli olcakmış onunda oynuyordu sekiz milyonla 6 milyon arasında tüp bebeği önerdiler ali sami bey doktorları çok memenun kaldılar inşallah tutarsa daha da ii olacak sana öneririm o hastaneyi canım konyadaysan eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…