cok tesekkür ederim canım biz meram egitim arastırmada tüp bebek merkezinde dün asılamaya basladık oradada ilaclar harıc tüp bebek için işlem ucreti 2 bin tl dediler yani ilaclarda 2 tutarsa yaklasık 4 dü bulacak
canım transferden sonra bir sürü iğneler yapıldı var diye hatrlıyorum canım. ya temel hocanın özel numarası yok bende canım benim. ilkinde duymuştum kalp atışlarını ikincisinde 20 günlüktü duyma şansımız olmadı 3. de transfer yapılmadı zaten. gatayı ara canım randevu al saqlı günü konseyleri olur onların orda temel hocayla görüşürsün. özel muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama gatada toplam 1400 civarı tutuyor canım ilaçlar hariç para sorun değil canım o bir şekilde bulunur çok şükür eşimde bende çalışıyoruz ama bilmiyorum ya eşim çok içine kapanıktır. sadece gelir şurayı duydum iyiyimiş sencede uygunsa gidelim der arar randevuyu alır ve gideriz.
canım meramda doktorun kim hayırlı olsun tedavin
canım seninki bayri tel acıp randevu alıyormuş benimki ben ugraşmasam ugraşmaz canım senin progestoron hormonun nasıl benimki hep düşük cıkıyor önce 200mg protestan ilac kulandım sonrada igne sen anatolya icin ne düşünüyorsun ben cok kararsızım
cok tesekkür ederim canım biz meram egitim arastırmada tüp bebek merkezinde dün asılamaya basladık oradada ilaclar harıc tüp bebek için işlem ucreti 2 bin tl dediler yani ilaclarda 2 tutarsa yaklasık 4 dü bulacak
hayırlı olsun canım inşallah gönlünden geceni versin allah bakalım bizimkilerde yarın yumurta toplatacaklar pazartesi yada salıda transfer yapılacak hayırlısı bakalım dua et bizede
saol canım rabbim bi tek bize deyil isteyen herkeze versin cok kimseye aratmasın
amin canım inşallah
Mrh novafertilde 3.denemem.dr dilek hanim.persembe transverim oldu.ama sonuc olumlu olmaz herhalde.3 tane dollenmis.biri cok geriymis vermediler.2 taneside sorunluymus.biri duzensiz cogaliyormus.olursa engelli olabilir istersen transver yapmayabiliriz dedi.ama ben yapilmasini istedim bakal7m kismet.24 aralik tahlil gunum.
kızlar kimsede güzel bir haber yokmu
mrh novafertilde 3.denemem.dr dilek hanim.persembe transverim oldu.ama sonuc olumlu olmaz herhalde.3 tane dollenmis.biri cok geriymis vermediler.2 taneside sorunluymus.biri duzensiz cogaliyormus.olursa engelli olabilir istersen transver yapmayabiliriz dedi.ama ben yapilmasini istedim bakal7m kismet.24 aralik tahlil gunum.
cok büyük bi cesarette bulunmussun insallah hayırlı saglıklı bebek haberini alırsın ALLAH yardımcın olsun
Mrh novafertilde 3.denemem.dr dilek hanim.persembe transverim oldu.ama sonuc olumlu olmaz herhalde.3 tane dollenmis.biri cok geriymis vermediler.2 taneside sorunluymus.biri duzensiz cogaliyormus.olursa engelli olabilir istersen transver yapmayabiliriz dedi.ama ben yapilmasini istedim bakal7m kismet.24 aralik tahlil gunum.
Mrb canim bence bu kader meselesi bende ayni sen gibi novada 3 denemem oldu ilk ikisi cok kaliteliydi 3. Su gelisimleri iyi degildi beni apar topar merkeze cagirdilar kapidan iceri bi girdim dilek hanimin morali bozuk ben hala transfer olcak diye biliyorum tabi embryolg geldi banada sorunlu olabilir dedi ben cok istedim.olsun diye embryolg olmaz dedi ama kader meselesi bu ins bu bebegin sana evlat olur rabbim.bilir canim
Ne zaman oldu senin.sana transver yapulmadimi peki.karari bana biraktilar.kesin demiyoruz ama engelli olabilur dediler ben kabul ettim.simdi bol boldua ediyorum .
Bir ay once felan once canim ben cok agladim duyunca bu ordakiyle 4. Denemem olmustu bu tedavide cok zor gecti benim icin ben olsun istiyorum dedim ama embrylg olmaz yapmayalim.diye konustu benimle ins senin ki olur canim verecek olan rabbim belki sana bu saglikli evlat olcak bilemeyiz biz ama tutunsa dusuk.olsa onu kaldiramayacagimi bildiler yazik doktorlarin hepsi gelip gidip nasilsin diye sorup.durdular surekli ornek gosterdiler umutsuz olup ta olan bebekleri anlattilar
Sizde sorun neydi canim.bu embryonun bu sekilde gelismesine ne dediler
Bende cok agladim aglayarak girdim aglayarak ciktim.hatta sonrasinda dilek hanim transferi yapmasaydim uzulurdum dedi.ameliyathanede herkez teselli etmeye calisti ama olmuyor ya tutamiyorsunki kendini.embriyolarin bole olmasina bisey demediler.hep hersey cok iyiydi ama bilmiyorum.bizde sebep yok ama olmuyor bebek.ayni ornekleri verdiler ya yumurtalarin gelismese ya esindeb sperm alamasaydik falan falan ornekler verdiler ama isteeee kismet dedik ve basladik hayirlisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?