Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Canım çok şükür ilk sonucum 89 çıkmıştı. Ali sami bey 2 gün sonra tekrar gel yükselmesine bakacağız dedi 2. sonucumda 157 çıktı. İnşallah herkes bu sonuca ulaşır.

yani pozitif hamilesin inşallah gelişimleri de normal olur çoğul gebelik mi canım...

Canım kanda henüz. 15 gün sonra ulturasonda belli olacakmış.

inşallah en kısa sürede bebişlerini alırsın kucağına benimde kız kardeşim seninle aynı hastanede aynı doktorda başladı dün tedaviye inşallah bende en kısa zaman da teyze olurum dua et nolur hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş

zeynepppppp nerdesinnnnnn sennnnnnnnnnnnnn gelmiyon ne zmanadır

sevgili günaslan bir süre giremedim kimyasal gebelik gecirdigim icin girmek nasip olmarı canım senin dedavi ne zaman başlıyacak sen anatolyayı düşünmüyonmusun birde bu bebekler hep düşüyor ya senin dr bu konuda ne yapmayı düşünüyon ben salı günü dr bu konuda bir sürü soru soracağım bakalım.........

günaslan bana gata hakında bilgi verirmisin kalabalık mı ilgileri nasıl ben anatolya ve gata arasında kaldım birde randevuylamı gidiyoruz bir gidip görüşmek istiyorum kısa bilgi verirsen coook sevinirim

Canım eşimin sperm sayısında düşüklük var. Sen unutmuşsun beni, merkezde aynı gün randevumuz vardı, görüşememiştik.

Evet canim ya simdi hatirladim.benim embriyo gelisimi durdu ve transfer bile olmadi kafamdan o anda hersey silindi inan senin adina cok sevindim

merhaba canım ben de kardesinle aynı durumdayım yani esimde sorun acaba kac paraya varıyor tedavi bnana yardıcı olabilirmisin

Kızlar yarın merkezde kontrolüm var muayeneye gideceğim bakalım ne olacak bana dua edin

Evet canim ya simdi hatirladim.benim embriyo gelisimi durdu ve transfer bile olmadi kafamdan o anda hersey silindi inan senin adina cok sevindim

feriha benimde aynı olnmuştu embriyo gelişimi durduğu için 3. denemede transfer yapılmamılştı şimdi ne yapmayı düşünüyosun canım

günaslan bana gata hakında bilgi verirmisin kalabalık mı ilgileri nasıl ben anatolya ve gata arasında kaldım birde randevuylamı gidiyoruz bir gidip görüşmek istiyorum kısa bilgi verirsen coook sevinirim

canım çok geçmiş olsun genetik tümtester yapıldı düşüklerle alakalı ama bişey çıkmadı şuan bişeyde söylenmedi. canım daha bi netleştirmedik eşimle anatolıaya çok duydum ama bakalım bizimkisi yılbaşından sonra belli olcak gata bence mükemmel bir yer öncede ara konuş her salı onların konseyi olur konsey için randevu al konseyde karar veriler ne yapıcaklarına internetten bir araştır istersen seyit temel Ceyhan doktorun adı. özel muayeneside var temel hocanın muhteşem bir doktor. labaratuarıda çok iyi bence düşün derim ben ilk ikisini özelde denediğime çok pişman oldum keşke gatada deneseymişim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

günaslan sende pkos bende ve ikimizde düşük yaşıyoruz bak bu işte bir yerde hata var ama nerde canım sana proton igne yapıldımi şimdi bin gataya gitmek istesem ilk ne yapmalıyım tel acıp temel hocadan randevumu almalıyım birde canım sana protonmuydu neydi o iğneden yapıldımı sen kalp atışını duydunmu ne olur her zaman buralarda ol sağol canım ya bende anatolyaya cok sıcak bakıyorum evet pahalı ama tek sorunumuz para olsun yeterki sonuc iii olsun senın eşin mi istemiyor anatolyayı canım temel hocanın telini versen olur mu ?birde muayene ücreti ne kadarki ya coooooooooooooooooook sagol bir sürü soru sordum

Son düzenleme:

canım transferden sonra bir sürü iğneler yapıldı var diye hatrlıyorum canım. ya temel hocanın özel numarası yok bende canım benim. ilkinde duymuştum kalp atışlarını ikincisinde 20 günlüktü duyma şansımız olmadı 3. de transfer yapılmadı zaten. gatayı ara canım randevu al saqlı günü konseyleri olur onların orda temel hocayla görüşürsün. özel muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama gatada toplam 1400 civarı tutuyor canım ilaçlar hariç para sorun değil canım o bir şekilde bulunur çok şükür eşimde bende çalışıyoruz ama bilmiyorum ya eşim çok içine kapanıktır. sadece gelir şurayı duydum iyiyimiş sencede uygunsa gidelim der arar randevuyu alır ve gideriz.

canım3750 lira kadar hastaneye verceklermiş ilk etap da ilaçları 1200 aldılar tamamı 6000 falan buluyomus

cok tesekkür ederim canım biz meram egitim arastırmada tüp bebek merkezinde dün asılamaya basladık oradada ilaclar harıc tüp bebek için işlem ucreti 2 bin tl dediler yani ilaclarda 2 tutarsa yaklasık 4 dü bulacak

Canım çok şükür ilk sonucum 89 çıkmıştı. Ali sami bey 2 gün sonra tekrar gel yükselmesine bakacağız dedi 2. sonucumda 157 çıktı. İnşallah herkes bu sonuca ulaşır.

arkadaslar banada dua edin bende dün asılamaya basladım dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…