psikologa mutlaka gitmelisin demiyorlar ama ben ilk gittiğimde psikologdan da randevu almıştım.çok ama çok memnun kaldım.rahatlatıyor beni.her gittiğimde mutlaka seans alıyorum.zaten tedavi başlarsa eğer psikolog ücretsiz oluyor.bu da avantaj oluyor.ama sadece tüp bebek üzerine konuşuyor o zaman.randevu alıp gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim...Psikolok la mutlaka görüş turuyorlar mi ben tüp bebeklerin hepsinde transverden 2 sonra hep ağlamaya basliyirum tutmadi kesin diye bir turlu hakim olamiyorum kendime
yok vermediler.sadece pko olanlara zayıflmasını tavsiye ediyorlar...Peki sizin tüp bebekte özel beslenme uygulandimi diyet verdiler mi
rica ederimTeşekkür ederim cevaplariniz icin
Benm yumurta rezervim düşük ve prolaktinim yüksekti, bi git lütfen bu adama bzde erkekte bişey yok dedilerdi ama çıktı bak ben kendiliğimden hamile kaldım 0312 437 31 21 kliniğin telefonukendiliğinden hamile kalmana çok sevindim cnm.Allah tamamına erdirsin.sizde sorun erkek faktörü müydü?
Telefonun olsa arıcam telefonunu mesaj atarmısınKendiliginden hamile kalmana çok sevindim allah inşallah tamamına erdirip evladina kucagina saglikli sihatli versin
Bizim sorunumuz varikosel o yüzden olmuyor çok şükür yumurtalarim tüp bebeklerde hep normalggelişti doktor her seferinde çok güzel dedi ama olmadi
Kaan beyin yeri nerde tam olarak
Merhaba arkadaslar ben medicana da necati ozcimende 3 kere tüp bebek yaptirdim hepsi negatif cikti
Simdi ali sami beye gidecem inşallah ali sami bey nasil biri ilgileniyormu biliyor musunuz bu seferde negatif sonuç alacaz diye çok korkuyorum[/QUOTEh Hakkında hayırlısı olsun canım bizde ilkinde istanbula gittik olumsuz sonuç aldık seni çok iyi anlıyorum aöa moralini yüksek tut stes yapma.ikinci denemem için seçil hanıma gidiyorum herşey güzel gidiyor bu sefer olucak inş içimde öyle bi his var:)
ne güzel maşallah.Rabbim tamamına erdirsin.sizin sıkıntınız neydi acaba?Meraba arkadaslar.. ben bugun sonucumu ogrendim ve hamileyim.ilk tup bebek denemem novafertil tup bebek merkzinde yaptirdm doktorum Ali sami bey hepsi birbirnden mükemmel insanlar once Allah sonrada onlarin sayesinde bebegim olcak inşallah
ne güzel maşallah.Rabbim tamamına erdirsin.sizin sıkıntınız neydi acaba?
Meraba arkadaslar.. ben bugun sonucumu ogrendim ve hamileyim.ilk tup bebek denemem novafertil tup bebek merkzinde yaptirdm doktorum Ali sami bey hepsi birbirnden mükemmel insanlar once Allah sonrada onlarin sayesinde bebegim olcak inşallah
Hayırlı olsun . Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de artık 2 yıl denememden sonra tüp bebek düşünüyorum. Ankara mı Konya mı karar veremedim ama Ali Sami beyin adını çok duydum. Bu arada fiyatları nasıl acaba para durumu biraz sıkıntı biz de ama taksit yaptıklarını duydum
Teşekkürler benim erkek doktor fobim vardı . Hep bayan dokrora gittim her biri değişik şeyler söyledi en son çikolata kiatine bağlı hamile kalamadığım söylendi . Bir çocuğum var Allahıma binlerce şükür ikinci çocuk için bile yıpratıcı bir süreç . Rabbim tüm isteyenlere versin. Benim durumumda olan bir arkadaşım Ali Sami beye gitmişti ve çikokata kistinin olmadığı söylenmişti tüp bebek yaptırdı. Şimdi 3 yaşında bir oğlu var .
İlk görüşme ücretsizmi yoksa ücreti ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?