Tüp Bebek Merkezleri KONYA TÜP BEBEK MERKEZLERİ!!

kızılaydaki aynı ekip dedi... ama cihazlar falan nasıldır onu bilmiyorum. sizin bir bilginiz var mı ??
Hem imsi hem DE mikrocip kullaniliyor. Daha onceki denememde 1 yumurtam dollendigi Halde secil hanim ve ekibi 3 yumurtami dollediler. %300 basari saglandi yani. Ha gebe kalamadim o ayri.

Hem imsi hem DE mikrocip kullaniliyor. Daha onceki denememde 1 yumurtam dollendigi Halde secil hanim ve ekibi 3 yumurtami dollediler. %300 basari saglandi yani. Ha gebe kalamadim o ayri.
en son çıkan sperm sayısı 1.25 milyon civarında 0.5 milyon hareketli çıktı. o yüzden ımsı miroenjeksiyon uygun olur sanırım. mikro çip bizim gibi hastalarda pek işe yaramıyor sanırım

en son çıkan sperm sayısı 1.25 milyon civarında 0.5 milyon hareketli çıktı. o yüzden ımsı miroenjeksiyon uygun olur sanırım. mikro çip bizim gibi hastalarda pek işe yaramıyor sanırım
Imci mikrocip hepsini kullandık biz. Doktorla mutlaka konusun bu konuyu. Orada burak bey var embriyolog o sizi yonlendirir.

kızlar konu çok eski ama neler yaptınız? konya novafertilde tüp bebek düşünüyorum. sorun eşimde. bende hiç bir sıkıntı yok

merhaba tedavi oldunuzmu? ben novafertil yada meram tıp düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…