KIZLAR MERHABA;
BENDE KONYADAYIM VE ALİ ACARA GİDİYORUM 2 YILDIR. İLK TÜP BEBEK DENEMEM GEÇEN YIL EKİM AYINDA OLMUŞTU 13. GÜN TEST POZİTİF ÇIKTI AMA RAKAM 60 KÜSÜRLERDEYDİ ÜMİTLENDİK SONUÇ DÜŞÜKTÜ AMA O ANKİ PSİKOLİJİ İŞTE 2 GÜN SONRA YENİDEN YAPTIR DEDİ DOKTOR. YAPTIRDIM30 A DÜŞTÜ ÜMİDİNİ YİTİRME DEDİ .2 GÜN SONRA YAPTIR DEDİ VE SONUÇ 12 KÜSÜRLERDE OLUŞUM BAŞLAYAMADAN BİTTİ ANLAYACAĞINIZ (YANİ GEÇEN YIL BU ZAMANLAR AYAKTA AMA CENAZE GİBİYDİM) ÇOK ÜZÜLDÜK ÇOK YIPRANDIK AMA TAKDİR ALLAHIN DEDİK TEVEKKÜL ETTİK. ŞİMDİ YENİDEN TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEDİK. (BUARADA PKO LUYUM BENDE) KONTROLE GİTTİK 1 AY ÖNCE ALİ ACAR BİZİ YİNE HEMEN TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRDİ. SONUÇLARIM GÜZEL YUMURTLAMAM GÜZEL AMA OLMUYO.NEYSE EŞİMİN EN BAŞINDAN BERİ SONUÇLARI BİRAZ KÖTÜ KALİTE VE SAYIDA PROBLEMİMİZ VAR. BU SEFERDE YİNE TÜP BEBEK DEYİNCE. ŞUAN MADDİ OLARAK UYGUN OLMADIĞIMIZI SÖYLEDİK. VE BUNUN ÜZERİNE EŞİME ÜROLOJİYE GÖZÜKMESİNİ SÖYLEDİ. VE BENİM KAFAM ÇOK KARIŞTI. EĞER ÜROLOJİLİK İŞİMİZ VAR İSE NEDEN DİREK TÜP BEBEK DEDİ. YADA İLK TÜP BEBEK DENEMESİNİ NEDEN YAPTI. ALİ ACARA GİTMEYE DEVAM ETMELİ MİYİM. YOKSA ETMEMELİMİYİM KAFAM ÇOK KARIŞIK TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
Ben Novafertil'de başladım, herkes güler yüzlü. Bence çok önemli bir şey. Zaten moralin yüksek olmadığı zamanlar. Ayrıca her şey çok güzel, sıkıntısız gidiyorcanım ben çok araştırdım ankaraya bile gittim ama önemli olan drun ilgisi ve laboratuvarın iyi olasıymıs çnkü bu iş zaten stresli birde dr seni rahatlatmazsa ona ulaşamazsan daha kötü bir hal alıyor.Ali acar çok yoğun o yüzden hastalarla eteri kadar ilgilenemiyor saatlerce beklemede cabası tabi bencebaşka bir merkeze git ve sıfırdan başla çünkü çok kafanı karıştırmış
Sevdiğin doktora gitmek önemli. İnsan ne kadar güçlü bile hissetse, morale çok ihtiyacı oluyor bu dönemde. Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim canımHayirlisi olsun canim ben kizilaya gidiyorum doktirum secil hanim on numara beni cok rahatlatiyo tup bebekle okadar ugrastimki iyi dru biraz gec buldum kafasina takilan olursa yardimci olurum kizlar doktorumlada ucretsiz gorusturebilirim
tabikiTabiki sende haber et canim
Kesinlikle Dilek Hanım, gidip tanışırsanız siz de neden tavsiye ettiğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz. Çok pozitif bir insan ve bu süreçte karşınızda güleryüzlü bir insan görmek sizi motive ediyor.Ben necati özçimen ve dilek incesu arasında gidip geliyorum hangisine başlamalıyım acaba .necati özçimen medicana da büyük ve kalabalık boğucu bir hastane.dilek incesu novaferbil de küçük huzurlu ve rahat bir hastane.ayrica benim panik atagim var ve kalabalık ortamda kaygı seviyem artıyor sizce ne yapmaliyim
Ben de öyle düşünüyorum kadın kadını anlar bir anne gibi merhametle yaklaşık gibi hissettim.ama bu konuda bilgi tecrübe labaratuvar durumu vs. De çok etkili.Kesinlikle Dilek Hanım, gidip tanışırsanız siz de neden tavsiye ettiğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz. Çok pozitif bir insan ve bu süreçte karşınızda güleryüzlü bir insan görmek sizi motive ediyor.
İkiside değil canım seçil kahveciye git didik didik araştırmış ve başka merkezlerde 2Tüp bebek denemesi olmuş 3.de seçil hanım sayesinde hamile kalmış biri olarak tavsiye edebileceğim konyadaki en iyi dr secil hanım.Ben necati özçimen ve dilek incesu arasında gidip geliyorum hangisine başlamalıyım acaba .necati özçimen medicana da büyük ve kalabalık boğucu bir hastane.dilek incesu novaferbil de küçük huzurlu ve rahat bir hastane.ayrica benim panik atagim var ve kalabalık ortamda kaygı seviyem artıyor sizce ne yapmaliyim
Merhaba acaba seçil hanım hangi hastanedeİkiside değil canım seçil kahveciye git didik didik araştırmış ve başka merkezlerde 2Tüp bebek denemesi olmuş 3.de seçil hanım sayesinde hamile kalmış biri olarak tavsiye edebileceğim konyadaki en iyi dr secil hanım.
Kızılay hastanesindeMerhaba acaba seçil hanım hangi hastanede
Canim merhaba secil hoca nin hastasiymissin.Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin. Gecen hafta ben de kendisine muayene oldm esimin dna sonucunun çıkmasını bekliyoruz.Sizin tup bebek yaptirma nedeniniz sizinle mi alakali yoksa esinizin degerleri mi dusuktu .Benim esimle ilgili sorunlar var morfoloji hiz gibi. KIZILAY da hemen tüp dediler daha dna hasari cikmadan o nedenle itici geldi merkez bana ama dr secil iyiydi ona bir sey diyemem kafam karıştiKızılay hastanesinde
tedavi oldunuz mu ?? hangi merkezCanim merhaba secil hoca nin hastasiymissin.Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin. Gecen hafta ben de kendisine muayene oldm esimin dna sonucunun çıkmasını bekliyoruz.Sizin tup bebek yaptirma nedeniniz sizinle mi alakali yoksa esinizin degerleri mi dusuktu .Benim esimle ilgili sorunlar var morfoloji hiz gibi. KIZILAY da hemen tüp dediler daha dna hasari cikmadan o nedenle itici geldi merkez bana ama dr secil iyiydi ona bir sey diyemem kafam karışti
Hayır doğal yoldan hamile kaldim cok sukur .tedavi oldunuz mu ?? hangi merkez
ben görüştüm seçil hocayla. medova ya çalışıyor. acaba medova nın laboratuvar ve cihazları falan nasıl onu tam bilemedimSecil kahveci uzerine doktor tanimam. Denedik olmadi birdaha denersem yine ona giderim
selçuklu tıp hakkında bir bilginiz var mı ???Secil kahveci uzerine doktor tanimam. Denedik olmadi birdaha denersem yine ona giderim
kızılaydaki aynı ekip dedi... ama cihazlar falan nasıldır onu bilmiyorum. sizin bir bilginiz var mı ??ben görüştüm seçil hocayla. medova ya çalışıyor. acaba medova nın laboratuvar ve cihazları falan nasıl onu tam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?